This version of the page http://kharkiv.klichko.org/news/show/507 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-11. The original page over time could change.
ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Привітання З Новим Роком від Віталія Кличка

 

Наближається Новий Рік. Ми збираємося в родинному колі провести рік, що минає, згадуємо його радісні і непрості хвилини, підбиваємо підсумки. 2011 був для України часом випробувань і розчарувань. Але я впевнений - з кожного випробування ми маємо виходити сильнішими.

Новорічні та різдвяні свята - найкращий час для об'єднання і зміцнення нашої віри. Віри у власні сили, у здійснення наших мрій. Віри в Україну. Знаю - тільки разом ми зможемо змінити країну.

Я щиро бажаю кожному з вас, кожній родині щастя і добробуту, миру і затишку, оптимізму і удачі. Пам'ятайте: доброта та турбота потрібні вашим дітям, вашій родині, а ваша небайдужість та віра в майбутнє необхідні нашій країні. Тоді ми разом зможемо побудувати Україну нашої спільної мрії.

Нехай вам, вашим близьким, вашим друзям сьогодні буде радісно і тепло. І нехай ці почуття не залишать вас у Новому році.

Вірте в Україну, вірте в себе!

З Новим роком!

Ваш Віталій Кличко

  30 Грудня 2011+Коментар | подобається