This version of the page http://crimea.klichko.org/news/show/220 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-11. The original page over time could change.
КРИМСЬКА РЕСПУБЛІКАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

КРИМСЬКА РЕСПУБЛІКАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Партія «УДАР» збирає молодих лідерів в Криму

30 жовтня у конференц-залі готелю «Москва» відбулася зустріч керівництва Кримської республіканської організації партії «УДАР Віталія Кличка» з молодими лідерами регіону. На зустрічі зібралися ті, хто хоче докласти свої зусилля на політичному терені для розвитку республіки.

Лідер Кримської Республіканської організації партії Олександр Мочков, який виступив перед учасниками зустрічі, розповів про поточний стан справ і перспективи партійної діяльності в регіоні. Своєю харизмою, енергією та оптимізмом він зарядив усіх присутніх, тож зустріч швидко перетворилася на жваву дискусію. Кожен учасник поділився своїм баченням розвитку республіканської організації «УДАРу» та озвучив плані першочергових дій у Криму.

Резюмуючи результати зустрічі, Олександр Мочков зазначив: кримський «УДАР» буде і далі об’єднувати навколо себе молодих лідерів. Саме з активних та принципових людей формуватиметься ефективна партійна структура в Автономній Республіці Крим.

 

 

  1 Листопада 2011+Коментар | подобається