This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/785 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-10. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Кобеляки - УДАРівці привітали жінок з 8 березня!

8 березня – це насемперед день весни, день початку пробудження природи, прикрасою якого є жіноча частина суспільства. В цей день вітають своїх дружин сестер, дочок, мам, бабусь і просто знайомих жінок. Щоб зробити жінці приємно та підняти настрій, інколи вистачає теплого слова та щирої усмішки. 

Кобеляцька районна партійна організація Політичної партії «УДАР»  Віталія Кличка, привітала чарівну половину людства зі святом весни квітами та листівками. Таку ж вітальну акцію УДАРівці провели і на території своїх осередків  - смт. Білики та с. Бутенки. Приємно було спостерігати, як жінки отримавши квіти та листівку зачаровано усміхалися і в свою чергу також бажали всього найкращого. Сподіваємося, що в цей день,  кожна жінка відчула, що вона найгарніша, найбажаніша, найважливіша. Хочеться побажати, щоб кожен день для жінок був сонячним і радісним, щоб довкола них панувала любов і гармонія і на їх честь розквітали квіти та звучала музика...

  8 Березеня 2012+Коментар | подобається