This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/437 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-09. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

«Меридіан пам’яті» за підтримки Полтавського «УДАРУ»!

 За підтримки Полтавської обласної та міської організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» відбувся обласний турнір зі спортивного орієнтування в с.Головач Полтавського району «Меридіан пам’яті», присвячений тим патріотам-аматорам цього виду спорту, що пішли з життя передчасно (пам’яті Юрія Васька та Сергія Фомкіна).

Серед понад 70 учасників змагань – люди різного віку. Від 10-12 літніх до 72 річних ветеранів спорту, що впевнено виходили на дистанцію і долали її. Серед учасників змагань були і УДАРівці Сергій Писаренко, а також голова обласного «УДАРУ» та голова обласної федерації спортивного орієнтування Петро Ворона. Приймали участь в організації та проведенні змагань предстаники Полтавського міського УДАРУ Сергій Клименко та Антон Лурє.

Учасники змагань отримали пам’ятні грамоти, медалі та сувеніри від партійців Віталія Кличка, який сьогодні в Україні є зразком здорового способу життя та спортивних досягнень.

 

  19 Грудня 2011+Коментар | подобається