This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/435 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-09. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Hip-Hop УДАР!

 16 грудня 2011 року. За сприяння Полтавської міської організації, в новому клубі «Мєсто» («Place»), що знаходиться на вул. Сакко 1 (р-н Південного вокзалу) відбувся хіп-хоп батл, в ньому взяли участь реп команди, бітбоксер та брейкдансери... Загалом більше 10 полтавських гуртів зібралися на одній сцені. В одній з перерв між виступами натовп запалювали брейкдансери, які показували свої трюки прямо на бетонній підлозі.

Біля двох сотень поціновувачів хіп-хоп культури дивилися та слухали місцевих реперів та брейкдансерів... Останнім виступив один з організаторів концерту, член політичної партії "УДАР" Віталія Кличка - Олександр Вертебний (Acapella, Vincent). Олександр 6 років жив у Празі (Чехія), де записував свої пісні, деякі з них він представив публіці. Захід тривав з 21.00 до 1.00. Публіка зустрічала музикантів, як і на початку, так і наприкінці концерту, дуже тепло.

Музика, як і спорт, як і спосіб життя, мислення, самореалізації молодої людини переосмислюється молоддю заново. Партія «УДАР» Віталія Кличка і надалі буде сприяти проведенню подібних акцій, з метою популяризації серед молоді таких принципів як чесність, порядність, креативність, здоровий спосіб життя, відповідальність за долю дитини, родини і України.

 

  22 Грудня 2011+Коментар | подобається