This version of the page http://crimea.klichko.org/news/show/757 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-09. The original page over time could change.
КРИМСЬКА РЕСПУБЛІКАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

КРИМСЬКА РЕСПУБЛІКАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Прессконференция Крым

Прес-конференція 05.03.2012

Кримської республіканської організації політичної партії

«УДАР Віталія Кличка»

на тему: «Два роки Януковича – Азарова: в кого покращилось життя?»

 

 

            05 березня 2012 року в офісі Кримської республіканської організації партії в м.Сімферополі, була проведена прес-конференція на вище згадану тему на якій були присутні журналісти з різніх інформаційних агенств півострова.

 На прес-конференції були наведені конкретні приклади результатів дій влади. Затронута тема прожиткового мінімуму, встановленного на 2012 рік, який меньший, ніж фактичний прожитковий мінімум попереднього року, що вже вказує на той факт, що рівень життя людей впав. Українці увесь попередній рік повинні були виходити на демонстрації, щоб отримати належні їм соціальні виплати.

Тема демократії, яку обіцяли українцям! Але отримали набираючий оберти неспиняючийся маховик політичних репресій – за допомогою судової влади, яка грає роль в нашій державі не рівноцінного компоненту системи стримувань та противаг, не рівноцінної гілки влади, а слухняного підлеглого керівництва держави. Рівень корупції виріс, і місце України за рейтингом корумпованості за рік знизилось з 134 на 152, де ми знаходимось поруч із Таджикистаном, Нігерією та Угандою.

Щодо взаємовідносин з ЄС та РФ. Замість взаємовигідних стосунків із Європейським Союзом та Російською Федерацією маємо зірвані угоди про асоціацію і вільну торгівлю з ЄС, бо влада ув’язнила лідерів опозиції. Маємо підписані харківські угоди та одну з самих великих у Європі цін на газ, показуючи, що в Україні готові жертвувати національними інтересами.

Проте кримські УДАРівці готові відстоювати інтереси України – представник Феодосійської міської організації з «УДАРівським» прізвищем Кулак Костянтин, юрист за фахом, в рамках закону відстоює наші права та судиться з нинішньою владою України в Європейському суді з прав людини проти підписання харківських угод.

Нинішня влада отримає належну оцінку людей на таке ставлення до них, що вже виражається в низькому рівні довіри до неї.

Сподіваємось, що на виборах 2012 року кожен отримує по заслугах!

 

  5 Березеня 2012+Коментар | подобається
Гуменный
\"в кого покращилось життя?\" У Янукчаовича и ко. життя явно покращилось...
22 Березеня 2012