This version of the page http://crimea.klichko.org/news/show/205 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-09. The original page over time could change.
КРИМСЬКА РЕСПУБЛІКАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

КРИМСЬКА РЕСПУБЛІКАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

У Криму партійці «УДАРу» стали учасниками спецпроекту Британської Ради «Активні громадяни»

23 червня «ударівці» Криму стали учасниками Міжнародного проекту Британської Ради «Активні громадяни». Захід, організований за підтримки уряду Великобританії, відбувся у приміщенні ялтинського готелю «Бристоль».

Діалог між представниками України та Великої Британії відбувся у форматі круглого столу, під час якого учасники обговорили специфіку побудови громадянського суспільства у обох країнах. Серед делегатів з Великобританії були спеціалісти профільних комітетів Британської Ради – по роботі з молоддю, з врегулювання релігійних питань, з питань релігійних конфесій тощо.

Голова Кримської республіканської організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олександр Мочков запропонував до обговорення тему міжнаціональних конфліктів: «Ця тема є досить гострою як для Автономної Республіки Крим, так і для України в цілому. Так само важливою вона є й для Великобританії – багатонаціональної та мультиконфесійної країни. Хотілося б дізнатися більше про те, яким чином вирішують подібні питання в країні однієї з найстаріших демократій світу», – зазначив голова кримського «УДАРу». Англійці підтримали дискусію та поділилися своїм досвідом врегулювання суспільних конфліктів на релігійному ґрунті. Крім того, зацікавлення у представників «УДАРу» викликала тема побудови у Великобританії стосунків між урядовими організаціями та суспільством.

 

 

  24 Червня 2011+Коментар | подобається