This version of the page http://crimea.klichko.org/news/show/200 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-09. The original page over time could change.
КРИМСЬКА РЕСПУБЛІКАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

КРИМСЬКА РЕСПУБЛІКАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

В Криму партія «УДАР» організувала ряд заходів до Міжнародного дня захисту дітей

1 червня в місті Ялта за участі Кримської республіканської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» відбувся круглий стіл, присвячений питанням захисту дітей, та святковий концерт для дітей.

Члени партії «УДАР Віталія Кличка» взяли участь в обговоренні на тему «Європейські цінності: реабілітація та соціальна адаптація дітей і молоді з обмеженими можливостями». Під час круглого столу, зокрема, обговорювались питання участі громадських організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування в соціальній адаптації молоді та дітей з обмеженими можливостями та створення в Ялті Центру реабілітації для таких дітей.

Головна проблема при створенні Центру реабілітації є відсутність відповідного приміщення, оскільки умови в яких зараз перебуваються діти, є неприйнятними. Сергій Хворов, депутат Ялтинської міської ради від партії «УДАР» пообіцяв особисто вирішити це питання.

А доки дорослі вирішували свої питання, для дітей з Реабілітаційного центру був влаштований святковий концерт за участі клоунів. Голова Кримської республіканської організації партії «УДАР» Олександр Мочков привітав дітей з закінченням навчального року.

 

  2 Червня 2011+Коментар | подобається