This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/742 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-08. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Депутський прийом: жити не стає краще…

У пятницю, 24 лютого, голова Полтавської обласної організації партії «УДАР» Віталія Кличка, депутат Полтавської обласної ради Петро Ворона провів депутатський прийом у Оржицькому виборчому окрузі №33. Ним проведено зустрічі з виборцями селища Оржиця, сіл Ст.Іржавець, Чайківщина, Чевельча, Сазонівка. Всього депутат прийняв і вислухав 15 чоловік. Головні проблеми зустрічей: транспортне сполучення сіл райцентру, лікування, працевлаштування молоді, переоформлення та продовження оренди земельних паїв, ремонт Будинків культури та їх опалення. На фоні популістської бравади Центральної влади життя в сільській глибинці все важче і важче – молоко та інша продукція тваринництва скупляється за безцінь. Ознакою українського села стає безробіття і безгрошів’я.

Депутат, вивчаючи проблеми сільських громад,  провів зустрічі з головами сіл та селищним головою райцентру В.Г.Симоненком. Було запропоновано прийняти участь у проведенні Всеукраїнського та обласного конкурсу проектів громад з метою вирішення важливих для місцевих громад справ за рахунок позабюджетних коштів. Ним гарантовано методичну допомогу.

Виконуючи обіцянку дану на попередньому прийомі в селі Маяківка, депутат передав до місцевої та районної бібліотек 40 книг, серед них книга В.Підпалого «Тут все з дитинства серцеві знайоме», що видана за підтримки Оржицьких депутатів з ініціативи Петра Ворони. В кожну бібліотеку передано по екземпляру книги В.Шкляра «Чорний ворон». «Цю книгу отримає кожна бібліотека Оржицького краю - запевнив Петро Васильович – ми маємо знати і шанувати свою історію».

«З приходом молоді до місцевих рад, до парламенту українська політика має стати більш соціальною, націленою на вирішення найболючіших проблем молоді і майбутнього країни – відзначив у П.Ворона, завершуючи відкритий урок для старшокласників Оржицької ЗОШ І-ІІІ ст.. ім. І.Я.Франко – закликаючи їх добре навчатись і активно приймати участь в суспільному житті країни».

  4 Березеня 2012+Коментар | подобається