This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/723 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-08. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Полтавський «УДАР» В.Кличка завершує розбудову!

В неділю 26 лютого пройшли установчі збори трьох районних організацій політичної партії УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка у Шишацькому, Диканському та Машівському районах області. Головою Шишацького районного осередку партії стала приватний підприємець Воробйова Таміла Олександрівна. До складу організації ввійшло 8 чоловік – приватні підприємці, працівники установ та організацій району. Обрано раду партії, ревізійну комісію організації.

Головою Диканського районного осередку партії став відомий в районі вчитель, ветеран спорту Панченко Віктор Іванович. До складу організації ввійшло 20 чоловік – ветерани спорту, освітяни, підприємці... Обрано заступника голови, раду партії, ревізійну комісію організації. Партія В.Кличка в районі має великі перспектив., адже багато охочих вступити до партії не змогли з’явитися  з поважних причин.

Проводили установчі збори голова обласної організації - Ворона Петро Васильович та голова обласної ревізійної комісії – Кубрак Дмитро Олексійович. Голова розповів про перспективи та проблеми розбудови УДАРу на Полтавщині, дав поради щодо розбудови районних структур  і побажав успіхів та перемог.

Головою Машівського районного осередку партії став Михайліченко Михайло Антонович. До складу організації ввійшло 10 чоловік – підприємці, студенти, працівники різних організацій району.  Обрано заступника голови, раду партії, ревізійну комісію організації.

Провели установчі збори заступник голови обласної організації з організаційної роботи та юридичних питань – Ярошенко Світлана Миколаївна та відомий в Полтаві правозахисник – Василь Ковальчук. Вони дали оцінку нинішній ситуації в Україні, розповіли про сьогоднішній стан речей в партії УДАР на Полтавщині, побажали успіхів та перемог.

Всім головам новостворених районних осередків «УДАРу» В.Кличка було вручено установчі документи, для подальшої державної реєстрації партійних організацій в органах юстиції, партійний прапор і партійні значки.

  29 Лютого 2012+Коментар | подобається