This version of the page http://lviv.proua.com/article/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-08. The original page over time could change.
СтаттI / Львів.Коментарі - весь Львів в одному порталі: новини, афіша, міський довідник...
СВІТ
УКРАЇНА

ЛЬВІВ

  • КИЇВ
    ХАРКІВ
    ДНІПРОПЕТРОВСЬК
    ЗАПОРІЖЖЯ
    ДОНЕЦЬК
    ЛУГАНСЬК
    ОДЕСА
    КРИМ
    КІРОВОГРАД
    ЧЕРНІВЦІ
COMMENTS.UA
НОВИНИ
СТАТТІ
ЗМІ ПРО ЛЬВІВ
ФОТО/ВІДЕО
АФІША
НАВІГАТОР
ФОРУМ
БЛОГИ
АРХІВ
КОНТАКТИ
РЕКЛАМА

Статті

ЗА:

06 квiтня 2012

00:00

Харчі розбавлять отрутою

Цьогорічна посівна вирізняється двома найважливішими факторами: по-перше, це незаплановане 15% зростання цін на засоби захисту рослин (ЗЗР), по-друге, збільшення частки контрафактних і фальсифікованих препаратів. І якщо річний обсяг ринку засобів захисту рослин в Україні перевалив за позначку $400 млн., то сегмент нелегальної продукції експерти оцінюють на рівні 20–25% ринку, майже $80–100 млн.

05 квiтня 2012

18:53

Об’єднання опозиції не принесе бажаного ефекту - соціoлог

Як поділиться електорат виборців на час парламентських виборів, якщо попередньо відбудуться об’єднання деяких опозицій політичних сил. Свої висновки керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович оприлюднив під час сьогоднішнього круглого столу на тему «Перспективи об’єднання опозиції у світлі останніх соціологічних досліджень».

12:01

Максим Тімченко "Успіх компанії -- це успіх людей, які у ній працюють"

Що буде з електростанціями у Бурштині, Добротворі та Ладижині? Після приватизації "ДТЕК Західненерго" це питання хвилює не лише кілька тисяч працівників компанії, а й багатьох жителів регіону. Фактично від роботи електростанції залежить життя Бурштина, Добротвору і Ладижина. І  навіть Львова, адже "ДТЕК Західенерго" є одним з найбільших платників податків у місті. Під час зустрічі з працівниками «ДТЕК Західенерго» генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко заявив, що у компанії планують не просто модернізувати електростанції, а так побудувати роботу підприємства, щоб у перспективі воно стало найбільшою енергогенерацією в Україні.  "На мою думку, станції «ДТЕК Західенерго» мають найбільший потенціал серед усіх енергогенеруючих компаній України", - каже він.

30 березня 2012

16:45

Бандити вибивали гроші прасками і ножами

Протягом двох років справжній жах наводили на мешканців Львівщини члени організованого злочинного угруповання, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області. Злочинці катували людей – від малого до великого, не зважаючи на їхні сльози і благання. Одній із жертв злочинці на все життя залишили про себе згадку, приклавши 24 рази до її тіла гарячу праску та ще 28 разів нанісши на тілі порізи ножем.

00:05

Кожен десятий українець не доживе до 35-и

З усіх учасників соціологічного дослідження «Молодь України» на питання «Ви пробували коли-небудь наркотики?» відповіли «так» 9,2%. Якщо бути точними, то це дещо менше, ніж кожен десятий (швидше, кожен одинадцятий). І, звичайно, не можна стверджувати, що із тих, хто колись пробував наркотики, всі поголовно вже є наркоманами.

23 березня 2012

00:01

Тягнибок заморозив об`єднання опозиції

За інформацією, якою учасники переговорів в рамках львівського Комітету опору диктатурі (КОД) охочіше діляться в неофіційній обстановці, ніж «на диктофон», попередні домовленості передбачали досить чітке квотування мажоритарних округів відповідно до рейтингу опозиційних партій у Львівській області. Єдиною проблемою була квота так званих малих партій. Але замість дрібних непорозумінь із наближенням виборів починають з`являтися й досить серйозні, які ставлять під сумнів всю розроблену схему. Як стверджують учасники КОД на Львівщині, практично прийняті рішення блокує «Свобода».

19 березня 2012

15:25

Овочі нового врожаю зростуть в ціні на третину?

Торішні ініціативи українського прем`єра Миколи Азарова збільшити виробництво овочів до цих пір викликають нервову реакцію місцевих фермерів. Вклавшись в «кабмінівський заклик», замість прибутку вони отримали перевиробництво і рекордний обвал цін на свою продукцію. Не зумівши продати урожай, багато з них елементарно залишилися без грошей на посадку нового.

06 березня 2012

14:52

«Нібито Суркіс»: гра словами

Незважаючи на те, що всі сторони слухань апеляції «Металіста» і «Карпат» до ФФУ в Лозанському спортивному арбітражному суді (CAS) дали обітницю мовчання, вчора президент української футбольної федерації Григорій Суркіс все-таки вирішив дати високому суду свої цінні поради. А саме, пояснити швейцарським (!) суддям, коли оголошувати вердикт. Причому в своїй особливій манері - намагаючись заново переписати новітню історію українського футболу.

05 березня 2012

16:57

Наслідки Лозанни

Однією  з найгучніших  футбольних подій  минулого тижня став розгляд у Спортивному  арбітражному суді (Лозанна, Швейцарія) апеляції харківського «Металіста»  і львівських «Карпат» на рішення Федерації  футболу України  щодо скандального матчу 2008 року, який українські футбольні функціонери називають договірним. Свідчення учасників процесу з числа представників ФФУ завдали чергового нищівного удару по міжнародному іміджу України.

15:41

Стати гравцем на світовому ринку

Нещодавно в Києві відбулось засідання Координаційного Комітету Соціального Партнерства ДТЕК.

03 березня 2012

10:22

Вдало одружився — став президентом (Частина друга)

Українську політику, втім, як і будь-яку іншу, неможливо  зрозуміти без урахування родинних зв’язків. Менш поширені зв’язки по лінії батько — син, найвідомішим прикладом яких є династія Віктора Федоровича Януковича і його синів Олександра й Віктора. Здебільшого поширені зв’язки по іншій лінії: тесть — зять. Причому зять зазвичай воліє не афішувати своїх родинних зв’язків, намагаючись подати себе як людину, що домоглася успіхів лише власними зусиллями.

02 березня 2012

11:56

Вдало одружився — став президентом

Українську політику, втім, як і будь-яку іншу, неможливо зрозуміти без урахування родинних зв’язків. Менш поширені зв’язки по лінії батько — син, найвідомішим прикладом яких є династія Віктора Федоровича Януковича і його синів Олександра й Віктора. Здебільшого поширені зв’язки по іншій лінії: тесть — зять. Причому зять зазвичай воліє не афішувати своїх родинних зв’язків, намагаючись подати себе як людину, що домоглася успіхів лише власними зусиллями.

01 березня 2012

13:13

100 днів до Євро: На сувенірах зароблять лише пірати

Останні п’ять років країна живе в очікуванні футбольного чемпіонату. Саме ця подія, за запевненнями чиновників, повинна була різко прискорити розвиток вітчизняної економіки і залучити в країну додатковий інвестиційний ресурс. Реалії ж виявилися вельми плачевними: підготовка інфраструктури до Євро-2012 практично повністю лягла на бюджет, тобто на плечі рядових платників податків. А економіка в цілому не отримала жодних додаткових можливостей, які дали б можливість мінімізувати вплив світової кризи. Зате майбутнє футбольне свято на повну відіграли для себе наближені до влади бізнес-структури, що в рази розширили для себе доступ до освоєння бюджетних коштів і офіційних преференцій. А також окремі представники влади, котрі вдало вибудували на футбольній темі власні піар-компанії.

27 лютого 2012

11:24

100 днів до Євро: чемпіонат зробив українців біднішими

24 лютого 2012

13:20

100 днів до Євро: хто вже заробив на чемпіонаті

Останні п’ять років країна живе в очікуванні футбольного чемпіонату. Саме ця подія, за запевненнями чиновників, повинна була різко прискорити розвиток вітчизняної економіки і залучити в країну додатковий інвестиційний ресурс. Реалії ж виявилися вельми плачевними: підготовка інфраструктури до Євро–2012 практично повністю лягла на бюджет, тобто на плечі рядових платників податків. А економіка в цілому не отримала жодних додаткових можливостей, які дали б можливість мінімізувати вплив світової кризи. Зате майбутнє футбольне свято на повну відіграли для себе наближені до влади бізнес-структури, що в рази розширили для себе доступ до освоєння бюджетних коштів і офіційних преференцій. А також окремі представники влади, котрі вдало вибудували на футбольній темі власні піар-компанії.

08:32

Путіну подарували українську церкву

Церква в Україні давно припинила бути церквою — вона частина великої політики і машини із заробляння грошей. Власне церковного в ній майже не залишилося, окрім, звичайно, атрибутів. Тому те, як вчинили «святі мужі» зі своїм настоятелем Володимиром Сабоданом, навряд чи може викликати в когось здивування. Настоятеля УПЦ МП де-факто поставили до відома, що йому більше не дозволено розв’язувати будь-які церковні питання. Спроба Сабодана відмінити чергове напівлегітимне (в очах величезної маси вірян) засідання Синоду привела до того, що Синод був проведений, праву руку Сабодана Олександра Драбинка з Синоду вивели з формулюванням «за внесення смути», а щодо самого владики було прийнято просто вишукано-знущальне рішення «продовжити молитися за його здоров’я». На цьому тлі слід відзначити два моменти: по-перше, повне невтручання з боку Банкової, яка мала б розуміти, що від цих процесів багато в чому залежатиме і політична карта країни. І, по-друге, глибоке мовчання патріарха Московського Кирила, який в останні роки по три-чотири рази їздив до України і виступав з набагато менш вагомих приводів. Тобто можна не сумніватися, що відсторонення Сабодана повністю узгоджене з Кирилом, який фактично почав кастинг на нового керманича УПЦ МП. Як наслідок сьогодні в УПЦ МП утворився тріумвірат друзів-опонентів, кожен із яких вірить, що очолить церкву. Майбутніми владиками себе бачать настоятель Лаври Павло, Одеський митрополит Агафангел і митрополит Донецький Іларіон. Щоправда, Москва може мати зовсім інші плани.

22 лютого 2012

11:41

Українців змусять платити за чужі відходи

 У парламенті зареєстровано законопроект, покликаний вивести сферу поводження з відходами в Україну на європейський рівень. Але по суті, це законодавча ініціатива загрожує суттєво поповнити державний бюджет за рахунок штрафів, які хочуть стягувати з населення фактично через відсутність в їх області чи місті будь-якої ознаки успішної реалізації президентських реформ.

20 лютого 2012

11:13

Репетитори абітурієнтів можуть заробити на Євро

На відміну від України в Польщі при підготовці до Євро-2012 керуються принципом чемпіонат для людей, а не навпаки. Тому скорочувати навчальний рік заради чемпіонату вони не збираються. Призупинення занять в школах можливе тільки в дні матчів. При цьому тільки в тих випадках, якщо даний район у зв`язку з проведенням ЧЄ-2012 може опинитися під загрозою для безпеки учнів. Причиною скасування навчання можуть стати також труднощі, пов`язані з проїздом в школу, поверненням додому, а також проблеми з організацією занять. В інших випадках польські школярі навчатимуться у звичному режимі.

17 лютого 2012

11:49

Табачник не вибачився перед галичанами за свого підлеглого

В ефірі каналу «Інтер» Табачник відмовився перепросити галичан за свою фразу «Галичани — це лакеї, ледве навчилися мити руки, які практично не мають нічого спільного з народом Великої України ні в ментальному, ні в конфесійному, ні в лінгвістичному, ні в політичному плані». Мотивував це міністр освіти тим, що спочатку хоче почути вибачення за одну зі статей, опублікованих у «Коментарях». Стаття, як стверджує міністр, є «суцільною брехнею».

14 лютого 2012

10:42

Електронний квиток: благо для львів’ян чи афера Садового?

Впровадження електронного квитка в транспортній схемі Львова переросло в новий етап протистояння між депутатським корпусом міськради та командою Андрія Садового. Очевидно, що продовжується «великий переділ» одного з найприбутковіших ринків. Впровадження скандальної транспортної схеми називають лише наслідком, а насправді причиною є впровадження електронного квитка, який дасть змогу взяти під контроль усю мережу громадських перевезень у місті. І для цього не обов’язково бути одним з найбільших приватних перевізників, а просто взяти під контроль ТзОВ «Леокарт», яке підпорядкує  собі усі без винятку обігові кошти на ринку громадських перевезень.

11 лютого 2012

11:59

Словник епохи Януковича

09 лютого 2012

10:18

Українці платять за зрадників півмільярда доларів на рік

«Коментарі» вирішили порахувати, у скільки обходиться зрада парламентаріїв. Якщо звичайно «плівки Забзалюка» - правда.

08 лютого 2012

13:04

Петро Писарчук: «Не буде трагедією, якщо Партія регіонів програє. Головне, щоб Україна виграла»

За два роки свого президентства Віктор Янукович довів, що не здаватиме інтереси України Росії, - переконує народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук.

10:10

Фани приїдуть на Євро зі своїми ліжками

Жадібність українських готелів «заганяє» іноземних вболівальників на квартири українців. «Коментарі» дізнавалися, скільки на цьому можна заробити.

07 лютого 2012

17:30

Губернатор Львівщини пішов в опозицію?

Одним із перших питань, яке має вирішити новообрана Верховна Рада, є звільнення політичних в’язнів. Думка, безперечно, правильна. От тільки автором її є депутат Львівської обласної ради, представник партії «Відродження» Ярослав Дубневич, якого вважають однією із найбільш наближених до львівського губернатора Михайла Костюка людиною.

10:40

Обіцяного «покращення життя» від Януковича українці так і не отримали

Друга річниця перемоги на президентських виборах змушує згадати, що з обіцяного лідером опозиції втілив правитель країни

02 лютого 2012

17:44

В Україні зникли 80 тисяч "спрощенців"

Минулий місяць для Податкової служби був нелегким. Ще 12-го числа перереєстрація платників, які обрали спрощену систему оподаткування, обернулася для співробітників держслужби продовженням робочого дня до восьмої вечора і виходами на роботу у вихідні дні. Та навіть за таких безпрецедентних заходів з усіх регіонів можна було почути про «перегини» місцевих інспекцій.

12:29

Як не стати жертвою морозу

Львівський обласний Штаб із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення інформує: з 25 січня 2012 року в області встановилася дуже холодна погода. На 2-3 лютого регіональним центром з гідрометеорології прогнозується пониження температури вночі до 25-30 градусів, вдень до 14-19 градусів морозу. Про це повідомляє прес-служба Головного управління з питань надзвичайних ситуацій ЛОДА.

01 лютого 2012

10:36

Патріархові Кирилу порахували ККД

Три роки тому росіянам здавалося: церква стане духовним лідером народу. А в підсумку їм надали голі цифри «добрих справ» патріарха.

30 сiчня 2012

11:10

Ми можемо кинути політиків

Коментарі» радять, як позбутися настирливого кандидата: якщо він роздає продуктові пайки, нагадайте йому, що в будинку треба відремонтувати дах

Архів

Купівля

Продаж

USD

8.03

8.08

EUR

10.38

10.68

RUB

0.25

0.26

Погода
Погода у Львові

вологість:

тиск:

вітер:

Останні статті

Харчі розбавлять отрутою »

Об’єднання опозиції не принесе бажаного ефекту - соціoлог »

Максим Тімченко "Успіх компанії -- це успіх людей, які у ній працюють" »

Регіони

Київ

Директора київського підприємства посадять за борги по зарплаті »

Харків

Железнодорожники заверили, что новый «Хюндай» – цел и невредим »

Дніпропетровськ

В Днепропетровске придумали ноу-хау: таблички «позора» (ФОТО) »

Запоріжжя

В Запорожском цирке обрушилась зрительская ложа. 8-летний ребенок получил перелом позвоночника »

Донецьк

Антикиллер. Милиция выполнила заказ на убийство »

Луганськ

За игру в Одессе Вернидуб раздал массу комплиментов (ВИДЕО) »

Одеса

По приморскому бульвару парадом прошлись солдаты (ФОТО) »

Крим

Крымский Совмин ремонтируют призраки »

Львів

Восьмеро людей травмовано в зіткненні легковика з мікроавтобусом »

Кіровоград

За телетюнерами малозабезпеченим треба звертатись в соцзахист »

Чернівці

Михайлішина знову підвела погода »

 
COMMENTS.UA
НОВИНИ
СТАТТІ
ЗМІ ПРО ЛЬВІВ
ФОТО/ВІДЕО
АФІША
НАВІГАТОР
ФОРУМ
БЛОГИ
АРХІВ
КОНТАКТИ
РЕКЛАМА

   © «Комментарии:», 2012

weblog.com.ua