This version of the page http://uz.gov.ua/?lng=ru (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-31. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

До Євро-2012 проведені такі масштабні роботи, яких в історії Укрзалізниці ще не було

Укрзалізниця впроваджує оновлений сервіс пошуку та придбання квитків через Інтернет

Розклад руху пасажирських поїздів

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Новини

29.03.2012

У 2012 році Укрзалізниця оптимізує експлуатаційні витрати

У 2012 році Укрзалізниця для своїх структурних підрозділів ставить завдання оптимізувати експлуатаційні витрати та збільшити дохідну частину. Про це під час засідання Ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України, яке відбулося у Києві 28 березня, повідомив перший заступник генерального директора Укрзалізниці Сергій Болоболін. Він поінформував, що на виконання положень Галузевої угоди між Державною адміністрацією залізничного транспорту України та профспілками у проекті фінансового плану залізниць України у 2012 році передбачено підвищення тарифних ставок і посадових окладів на 19,1%.
29.03.2012

Олександр Іванько: «По кожному випадку порушення з боку провідників ми вживаємо заходів»

«У наказовому порядку ми розстаємось лише з тими, хто пускає безбілетників або намагається таємно провести через кордон якийсь товар», - розповів про заходи боротьби з порушеннями провідників начальник Головного пасажирського управління Укрзалізниці Олександр Іванько під час інтерв'ю газеті «Факти» № 56 (3554) за 29 березня 2012 року.
Закрити