This version of the page http://od.gloss.ua/olenamy (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-31. The original page over time could change.
olenamy / od.gloss.ua Одесса: сити-гайд Gloss.ua. Афиша: кино, музыка, рестораны, клубы, театры, выставки
Зарегистрироваться
Одесса
  • Киев
Войти  

olenamy

г. Киев 

Добавить в друзья Отправить сообщение

Оценки

Фильмы: 1 оценка
Места: 3 оценки

Планы (3)

спектакль Ангелочек, или Сексуальные неврозы наших родителей
выставка World Press Photo 2011
концерт Квартирник в галерее "Лавра
Весь список

Отзывы

Ресторан

7 пятниц

2 Мар. 2012, 23:17

просто чудове місце. коли я туди прийшла в час пік в обід, сама господиня приймала в мене пальто (хоча ззовні я далеко не виглядала грошовитим клієнтом) і шукала столик, що дуже приємно здивувало. окреме дякую офіціантам, в Києві такі - рідкість, просто лапочки) взагалі, що атмосфера, що їжа (особливо штрудель!!!))) - все на найвищому рівні. мабуть, одне з найулюбленіших закладів у Києві, як для мене. раджу всім, не пошкодуєте!!!=)

Фильм

МЫ. Верим в любовь

2 Мар. 2012, 23:12

класна музика, костюми, оператор. фільм непоганий, як на мене, вартий уваги. для Мадонни це взагалі рівень, молодець жіночка=)

Фильм

Влюбленные в Киев

18 Фев. 2012, 09:42

вчора переглянула цей фільм - враження неоднозначні...фільм непоганий, але в деякі короткометражки надто затягнуті або сюжет розмитий - залишається відчуття незавершеності образу... мені найбільше сподобався "Собачий вальс" - красиво, розумно, чуттєво, душевно. Загальна оцінка - 3+ з 5. П.С. Особливо приємно було бачити рідні вулиці, кафе, вокзал, аеропорт, парки та сквери - відчуття реальності сюжету ідсилюється раз в 100, круто)

Место

Шоколадный домик

27 Янв. 2012, 22:56

це чарівне місце і варте уваги кожного з нас) потрібно робити все можливе, щоби популяризувати його - адже на будиночок поклали око охочі майновиті дяді...атмосфера там просто чарівна - ніби попадаєш назад у віки балів і царських прийомів...неймовірно!

Ресторан

NebO’s

27 Янв. 2012, 20:28

прочитала цю статтю і втекла вчора з пар, щоб відвідати НебОс....дуже сподобалось, салат дуже оригінальні, смачні і головне - свіжі, куштувала хлібець - теж просто смакота, навіть краще, ніж будь-яка випічка....шкода, що ще немає повноцінного ресторану, але думаю з такими темпами залишилось чекати недовго=)

Статус

 (Что это?)

Чем больше полезных отзывов ты напишешь, тем выше будет твой статус на сайте
Узнай больше об отзывах и статусах Gloss

Мне нравится

Фильмы:

МЫ. Верим в любовь

Рестораны:

7 пятниц, NebO’s

Места:

Шоколадный домик