This version of the page http://ufib.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-29. The original page over time could change.
Українська Федерація Індустрії Безпеки
English   Русский

 

Про УФІБ
Головна
Про УФIБ
Місія та Візія УФІБ
Переваги членства в УФІБ
Порядок вступу до УФІБ
Керівний склад
Документи УФІБ
Комітети
Робочі групи
Проекти УФІБ
Члени УФІБ
--------------------
ТК 165
--------------------
Нормотворча та законодавча діяльність
--------------------
Корисні посилання

Бібліотека

 

Об’єкти:

Технічні засоби:
Регіон:

Бренди:


      



підсумки Форуму «Буковель: безпека-2012. Консолідація ринку безпеки України»


15-18 березня 2012 року в туристичному комплексі «Буковель» (Івано-Франківська область, Україна) відбувся Форум «Буковель: безпека-2012. Консолідація ринку безпеки України».

Основною подією Форуму став Круглий стіл «Консолідація ринку безпеки України», учасниками якого стали керівники та члени чотирьох громадських об’єднань ринку безпеки. Учасники обговорювали важливі питання регуляції та дерегуляції ринку безпеки, консолідації зусиль бізнесу та професійних громадських об’єднань, можливості громадського впливу, тощо.
Ознайомитись з Резолюцією круглого столу можна тут.

 

Знання самi по собi марнi, їх слiд застовосувати на практицi (с)

Ви вже встановлюєте обладнання для безпеки? Ви впевнені, що знаєте все,на що здатне обладнання, яке встановлюється Вами?

Відкрийте для себе ключ до успішного використання не тільки пристроїв відеоспостереження, а й систем контролю доступу, озвучування і машинного зору. Навчіться створювати комплексні системи з доступного технічного оснащення для вирішення Ваших задач. Дізнатися, які рішення фахівці компанії готували під запити окремих клієнтів.

Технічні спецiалiсти компанії "Дата Линк" продовжують навчальну подорож по регіонах України.

22 березня 2012 в м. Рівне черговий безкоштовний семінар для інсталяторів та дилерів.

Запис на семінар - по телефону: (044) 492-76-42, 524-86-27 або по e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

 

Заходи УФІБ в рамках ділової програми виставок KYIVBUILD та KIPS 2012

З 29 лютого по 3 березня у приміщенні Міжнародного Виставкового Центру у Києві (Броварське шосе, 15) відбудуться XVI Міжнародна будівельна виставка KYIVBUILD та II Київська міжнародна виставка охорони, безпеки та протипожежного захисту KIPS 2012.

ВПЕРШЕ в рамках виставки KIPS 2012 створено ЕКСПОЗИЦІЮ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ ТА ПРОДУКЦІЇ. На експозиції представлено біля двадцяти вітчизняних інноваційних проектів, що впроваджуються вітчизняними компаніями у галузі технічних засобів безпеки, ЖКГ, сфері енергозбереження, на міському транспорті, в системі освіти. (електронне запрошення на виставку)

 

Системи безпеки на транспорті

В період з 29 лютого до 2 березня 2012 року в Києві відбудуться виставки KyivBuild 2012 та KIPS 2012, під час яких відбуватимуться заходи інтегрованої ділової програми.

УФІБ є співорганізатором декількох заходів ділової програми, до яких належить транспортний форум: «Сталий розвиток інфраструктури. Першочергові та перспективні заходи з модернізації та розвитку транспорту столиці в контексті стратегії Києва-2025».

 

АРХIВ НОВИН

 
Закритий розділ

Партнери





Контакти


03179, м. Київ, просп. Перемоги, 123, оф. 407


Тел.: (044) 284-1216

E-mail: ufib@ufib.com.ua