This version of the page http://www.rivneinfo.com/blogeru-ogo.ua/e.g.o.-club.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-23. The original page over time could change.
Фітнес-центр «E.G.O. Club» | Блоги OGO.ua
  • Головна
  • Про проект
  • Написати листа
24.11.2011 13:40
Фітнес-центр «E.G.O. Club»
Поділитися |
Ω Фітнес-центр реалізує програми спортивної підготовки по численним напрямкам, релакс-програмам, залучаючи до цього команду професійних тренерів, фітнес-консультанта і спеціалістів інших областей. Саме вони спілкуватимуться з вами про спорт, його необхідність та можливості.

 

01.12.2011
Дитячий фітнес - найкращий подарунок для Вашої дитини!
Дуже часто батьки більше уваги концентрують на розвитку інтелектуальних і творчих здібностей своїх дітей, недооцінюючи значення рухливої активності. Від рухливої активності багато в чому залежить розвиток працездатності, моторики і, як наслідок, засвоєння дитиною навчального матеріалу. Фізичні вправи і рухливі ігри мають величезний позитивний вплив на розвиток таких процесів як: пам'ять, мислення, сприйняття, увага і, що важливо, уява. Саме тому рух називають життям!
28.11.2011
Що з собою потрібно мати для занять?
Спортивну форму, в першу чергу, потрібно підбирати таку, щоб Вам в ній було зручно, і не було в ній парко чи зимно. Відмічу, що в нашому клубі встановлена сучасна система кондиціонування, температура в залі комфортна і виставлена відповідно до встановлених норм.
24.11.2011
Навіщо займатися спортом?
І правда, навіщо займатися спортом? Тільки для того, щоб мати струнку і красиву фігуру?

Коментарі

Anonymous
Коментарів: 1
Re: Фітнес-центр «E.G.O. Club»
Добавлено : Sat January 21, 2012, 08:13:27
MODx525


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 562




Останні фотооголошення

Новини партнерів