This version of the page http://lis.gov.ua/kultura/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-19. The original page over time could change.
Культура - Лисичанский городской совет

Получайте новости на Email:














Культура

Вечір-реквієм «Живая память» відбувся у ПК ім. В.М. Сосюри

16.02.2012 14:58

Глибоко в людській пам’ять врізалася Афганська війна, відгомони якої ми відчуваємо й дотепер. І пам’ять ця буде жива, поки ми про це пам’ятаємо, поки ми про це говоримо і співаємо...

14 лютого у ПК ім. В.М.Сосюри відбувся вечір-реквієм «Живая память», присвячений 23 річниці виводу військ з Афганістану, за участю воїна-інтернаціоналіста Миколи Шаповалова. У заході взяли участь жителі мікрорайону Скляного заводу та учнів ЗОШ № 4.

Подробнее...
 

Новые победы образцового ансамбля бального танца "Юнлис" (фото)

08.02.2012 11:48

В январе участники образцового ансамбля бального танца «Юнлис» ДК им. В.И. Ленина приняли участие в Чемпионате союза общественных организаций спортивного танца Украины (г. Киев) и Международном фестивале по спортивным бальным танцам (г. Луганск).

По результатам участия в Чемпионате пара Инзык Иван и Кошенкова Евгения (на фото) заняла 2-е место в латинской программе и 3-е место в стандартной программе.

Среди участников Международного фестиваля пара Дубовик Евгений и Корнелюк Ирина в общем зачете заняла почетное 4-е место.

Отдел культуры Лисичанского городского совета

 

«Світло, колір, тінь»

08.02.2012 10:08

Під такою назвою у січні у Лисичанському міському краєзнавчому музеї відкрилась фото виставка Галини Миколаївни Труби.

На виставці представлено 87 робіт, серед яких декілька робіт її сина Євгена та дочки Тетяни. В основному це портрети, натюрморти, пейзажі. Фотороботи автора чергуються з висловами про людину, красу природи відомих поетів та письменників: М.Рильського, В.Бєлінського, В.Сухомлинського та ін.

Відвідати виставку можна до 31 березня 2012 року.

Відділ культури Лисичанської міської ради