This version of the page http://www.volksbank.ua/ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-11. The original page over time could change.
Про банк | ФОЛЬКСБАНК
Довіра зближує.

Про банк

Про банк

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ФОЛЬКСБАНК» зареєстровано 10 жовтня 1991 року (до 2 вересня 2008 року - Відкрите акціонерне товариство «Електрон Банк»). Із квітня 2007 року Банк став частиною групи Volksbank International AG (Австрія). Станом на 1 січня 2011 року Volksbank International (VBI) володів 99,91% акцій Банку. 

Протягом останніх років ФОЛЬКСБАНК продемонстрував стрімкий,  динамічний розвиток  на ринку фінансових послуг України, суттєво зміцнив свої позиції і підтвердив імідж європейського банку. 

Стратегія розвитку Банку ґрунтується на задоволенні потреб клієнта. Основний акцент зроблено на широкому спектрі пропонованих послуг, їх універсальності та якості, впровадженні у практику інноваційних технологій. Упродовж останніх двох років ПАТ «ФОЛЬКСБАНК» вдалося значно розширити і поновити продуктовий ряд, запропонувати клієнтам актуальні послуги та зважені рішення.

Як і всі міжнародні банки, ФОЛЬКСБАНК має чітке розмежування функцій фронт-офісу та бек-офісу, що підвищує якість обслуговування клієнтів та сприяє зменшенню ризиків. Структура управління Банку побудована на чіткому розподілі на бізнес-лінії (корпоративна, роздрібна, малий та середній бізнес, казначейство) та вертикалі підтримки (інформаційні технології, операційна підтримка, методологія та ефективність управління та інші).

Цілеспрямована робота над вдосконаленням банківських послуг, розширенням їх спектру стала основою для значного збільшення клієнтської бази Банку. Число людей, які довіряють ФОЛЬКСБАНК, постійно зростає. Серед них і приватні особи, й представники малого та середнього бізнесу, і великі підприємства.

У вересні 2010 року ПАТ «ФОЛЬКСБАНК» вже другий рік поспіль здобув почесну перемогу в номінації «У світі грошей: Львів банківський». Основними критеріями оцінки були: надійність, самодостатність фінансових ресурсів, добра репутація серед партнерів та клієнтів, якість надання послуг, розбудована мережа відділень.

Клієнти й партнери ФОЛЬКСБАНК з власного досвіду знають, що таке справжній банківський сервіс найвищого рівня. Чітка й налагоджена робота з обслуговування клієнтів забезпечується широким використанням передових технологічних рішень. Розроблені банком процеси дозволяють клієнтам Банку оптимізувати поточну роботу з банком.

Основні показники діяльності ПАТ «ФОЛЬКСБАНК» станом на 01.10.2011:

  • Чисті активи - 2,88 млрд грн
  • Статутний капітал - 0,36 млрд грн
  • Кредитний портфель - 1,96 млрд грн

Станом на 6.10.2011 року  відбулася державна реєстрація змін до Статуту ФОЛЬКСБАНКу відповідно до якої Статутний капітал Банку складає 420 млн грн.

Значним досягненням є те, що сьогодні Банк обслуговує близько 100 000 клієнтських рахунків і продовжує активно працювати над тим, щоб продукти були зручними та доступними. Клієнти довіряють ФОЛЬКСБАНК і це основний показник успішної роботи Банку і найвища оцінка його діяльності. Орієнтованість на інтереси та потреби клієнта - запорука успіху ФОЛЬКСБАНК!

Завдяки наполегливій роботі персоналу Банку, довірі клієнтів і партнерів ФОЛЬКСБАНК вдалось закласти міцний фундамент для подальшого розвитку. Надалі ми маємо намір працювати ще інтенсивніше, щоб якомога більше людей могли сказати - «ФОЛЬКСБАНК - це мій банк».

Висловлюємо вдячність усім клієнтам і партнерам за виявлену Банку довіру і сподіваємось на те, що наша подальша співпраця буде й надалі плідною!

Довідка:

У квітні 2007 року Volksbank International AG став власником більш ніж 98% акцій ВАТ «Електрон Банк», який на той час понад 15 років функціонував на ринку банківських послуг і вважався одним з найкращих банків у Західній Україні.

Історія Volksbank AG (VBAG) розпочинається 1922 роком, коли відбулось об'єднання декількох регіональних кредитних спілок в одній структурі. Корпоративна філософія довіри і партнерських стосунків з клієнтами в цьому банку була сформована та випробувана часом.

Сьогодні Volksbank AG входить у п'ятірку провідних фінансових концернів Австрії. Окрім того, Volksbank AG відіграє традиційно провідну роль партнера австрійської економіки та фінансує діяльність підприємств різної величини.

У 1991 р. Volksbank AG створив дочірню структуру Volksbank International AG, з головним офісом у Відні.

Станом на 31.12.2010 року мережа Volksbank International AG налічувала 547 відділення у 9 країнах Центральної та Східної Європи: Словаччині, Румунії, Хорватії, Боснії і Герцеговині, Угорщині, Словенії, Сербії, Чехії та Україні, з чисельністю персоналу 5362 працівників.

Група Volksbank International складається з 10 VBI-Банків:

Боснія і Герцеговина  Volksbank BH d.d.
Volksbank a.d. Banja Luka
Румунія Volksbank Romania s.a. 
Сербія  Volksbank a.d. 
Словаччина  Volksbank Slovensko, a.s. 
Словенія  Banka Volksbank d.d. 
Угорщина  Magyarorszagi Volksbank Zrt. 
Україна  ПАТ «ФОЛЬКСБАНК» 
Хорватія  Volksbank d.d. 
Чехія  Volksbank CZ, a.s.  

 


Volksbank International AG

Kolingasse 14-16

1090 Wien, Saturn Tower
Tel.: +43(0)50 4004-0
www.vbi.at

Контактна інформація

Інформаційний центр

0 800 500 260

Головний офiс:

79000, м. Львiв,
вул. Грабовського, 11
contact@volksbank.ua

Карта вiддiлень

Усі контакти

Курси валют

  • Головний офiс
  • НБУ
11.02.2012КупiвляПродаж
USD8.02008.0600
EUR10.530010.7300
RUB0.25700.2730
PLN2.48002.6200
GBP12.550012.9000
Валютний калькулятор

Клієнт-Банк

Вхід у систему "Клієнт-Банк"

Вхід у систему "Клієнт-Банк" для фізичних осіб

Технічна підтримка:
+380322976980
AdminCB@volksbank.ua