This version of the page http://www.komora.com/i/page.piano_steinway (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-07. The original page over time could change.
Роялі та піаніно Steinway & Sons : Комора
Версія для друку Мапа сайту Пошук
На головну
Роялі та піаніно
Steinway & Sons

Роялі та піаніно Steinway & Sons

Класична серія Ювілейні моделі Діамантова корона

Стейнвей - інструмент майстрів

Видатні піаністи зробили вибір: вони віддають перевагу Стейнвею як на великій сцені, так і у приватному житті. Адже Стейнвей - це і масштаб, і якість, і відповідність найвибагливішим запитам. Це - інструмент, виготовлений із добірних матеріалів фахівцями екстра-класу з використанням понад 100-річного досвіду у виробництві фортепіано.

Ви вже любите музикувати на фортепіано? Хочете підтримати молодий музичний талант? То ж вкладайте кошти у Стейнвей. Однаково, чи Ви граєте самі, а чи йдеться про музичну освіту Ваших дітей. Те, як швидко Ви досягнете успіху, істотно залежить від якості Вашого інструмента. Зі Стейнвеєм Ви можете бути певними: щоденні вправи і гра на цьому інструменті завжди принесуть радість Вам і Вашим дітям.

Коли Генріх Е. Стейнвей 1836 року збудував свій перший інструмент, він зробив значний крок на довгому шляху до висот майстерності. І світ одразу ж прислухався й відреагував із захопленням. Вже 1876 року "скромний любитель" музики писав до Steinway & Sons: "Щире спасибі за незрівнянно чудовий рояль Стейнвей, який у будь-якому випадку вартий набагато ліпшого піаніста, аніж Ваш дуже вдячний Ріхард Ваґнер". А тим часом Стейнвей зачарував також і Новий Світ: "Я вирішив придбати для себе Ваш рояль. Із незрозумілих мені причин він дає набагато кращі результати, аніж будь-який інший. Прошу надіслати мені його при першій нагоді. Ваш Томас Едісон".

Традиція

Від часу заснування підприємства 1853 року в Нью-Йорку Steinway & Sons продовжують витримувати найвищі стандарти у фортепіанобудуванні. Використовуються матеріали, вибір яких відповідає оптимальним критеріям, також - майстерна ручна робота. Саме тому кожний Стейнвей є не просто оригінальним інструментом, а й справжнім витвором мистецтва.

Конструкція і матеріали

З 1853 року Steinway & Sons зі здобутими за 100-річний період патентами здійснили справжню революцію у виготовленні фортепіано. В процесі створення інструментів використовуються виключно матеріали та деталі, що оптимізують звучання. Стейнвей застосовує виключно цілісну деревину, яка дбайливо добирається експертами, розпилюється, складується і визріває протягом двох років. Такою ж прецизійною є обробка металу, фільцу, склеювальних речовин та шкіри.

Мистецтво ручної роботи

Високий рівень інструментів Стейнвей досягається не лише складною технікою і дбайливою обробкою матеріалів, а в першу чергу традиційним для Стейнвея мистецтвом ручної роботи. Ентузіазм, мотивація й пов'язаність відзначають людей, які творять Стейнвей: без фахівців з великим досвідом і безпомилковим відчуттям якості не отримати незрівнянного звуку Стейнвея. Тому 80% робіт в продукуванні інструментів, як і в попередні роки, виконуються вручну. Результат кожного робочого циклу ще раз ретельно перевіряється і додатково контролюється майстром. Така прискіплива робота вимагає багато часу: проходить майже 3 роки, поки готовий Стейнвей покине фабричні приміщення.

Унікальність

Від часу заснування фірми Steinway & Sons отримали понад 100 патентів і розвинули виняткову "стейнвеївську" систему, що й сьогодні є ознакою найвищого стандарту.

Усі деталі з деревини обробляються під тиском, щоб досягти максимальної резонації.

Корпус кожного інструмента виготовляється із зігнутих і склеєних 18 шарів деревини з одного зруба.

Резонансна дека є злегка опуклою і за принципом дії мембрани потоншеною до країв.

Найважливіші запатентовані винаходи Steinway & Sons:

  • Суцільна лита рама, що посилює звучання;
  • Перехресне клеєння штімштоку;
  • Педаль для утримання звуку, аби поліпшити нюансування;
  • Дуплексний ряд для підтримки дискантних тонів обертонами.

Любов з першого дотику

Для будь-якого митця-початківця чи професійного піаніста може існувати лише одна мета - коли-небудь, будь-якими засобами стати власником роялю Стейнвей!

Немало часу може пройти поки ця мрія здійсниться, але коли це трапиться, коли перед Вами буде стояти Ваш Стейнвей, - Ви з певністю зможете сказати, що довге очікування, терпіння та відмова від інших речей задля його придбання були того варті. Недаремно багато власників інструментів Стейнвей з гордістю називаюсь його своїм справжнім, надійним другом.

Це здається справжнім феноменом. Для багатьох людей найвищою насолодою є просто взяти кілька акордів на роялі й відчути глибину і силу його звуку. Після цього неможливо змінити інструмент Стейнвей на будь-який інший.

В епоху розвитку новітніх комп'ютерних технологій та телекомунікацій цей глибоко традиційний інструмент, конструкція якого практично не зазнавала змін протягом століття, залишається таким же бажаним як і раніше.

Що ж робить інструменти Стейнвей такими неординарними та унікальними?

Чи це вияв справжнього мистецтва в нашому часом надто штучному світі? Чи це тиша та спокій, які випромінює Стейнвей? А може - просто любов з першого дотику?


Стейнвей. Справжні цінності

03.12.2011

Стейнвей справді є найславнішою маркою фортепіано у світі. Ці клавішні інструменти не лише формують вишуканий музичний смак – вони також викликають інтерес як інвестиція. Цифри засвідчують: хто купує Стейнвей, може його продати без фінансової втрати вже через 15 років.

Детальніше

Презентація роялів та піаніно усіх брендів Родини Стейнвей у Донецьку та Луганську

23.09.2011

Офіційний представник компанії «Steinway & Sons» в Україні «СП Комора» запрошує на презентацію роялів та піаніно усіх брендів Родини Стейнвей у Донецьку та Луганську.

Детальніше

У Черкасах звучатиме Стейнвей!

31.05.2011

5 червня 2011 року у Черкаській обласній філармонії пройде Свято фортепіанного мистецтва

Детальніше

Steinway & Sons з глибоким сумом повідомляє про передчасну смерть видатного піаніста Володимира Крайнєва

02.05.2011

Дім Стейнвея з глибоким сумом повідомляє про передчасну смерть видатного піаніста Володимира Крайнєва.

Детальніше

Steinway & Sons у Вікіпедії

12.04.2011

Преставляємо сторінку Steinway & Sons у вільній енциклопедії Вікі українською мовою

Детальніше
Всі новини категорії...

Made in Etechstest