This version of the page http://www.buderus.ua/?page_id=851 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-06. The original page over time could change.
Buderus в світі
  Головна Інфоцентр Наші контакти
Про компанію Про компанію Buderus в світі

Buderus в світі

Бренд Buderus відомий у всьому світі

Концерн «Будерус А.Г.» (Buderus AG), Німеччина був заснований в 1731 році. У 2003 році річний оборот концерну склав більше 2 млрд євро. З 2003 року Buderus увійшов до складу групи «Роберт Бош» (Robert Bosch), а в липні 2004 р. Buderus Heiztechnik GMBH була перейменована в BBT Thermotechnik GMBH (Bosch Buderus Thermotechnik GMBH). До складу компанії входить декілька заводів по виробництву устаткування Buderus для опалювальних систем на території Німеччини і Нідерландів, 49 філіалів, що здійснюють продажі, і 10 сервісних центрів на території Німеччини, а також 17 дочірніх компаній, розташованих в різних країнах
Збільшити
Eibelshausen
Виробниче відділення Айбельсхаузен
Виробництво сталевих опалювальних котлів і накопичувальних баків-водонагрівачів (бойлерів).
У виробничому відділенні Айбельсхаузен поблизу Ділленбурга виготовляються сталеві опалювальні котли в діапазоні потужності від 17 до 1600 кВт і накопичувальні бойлери місткістю від 120 до 3000 л. Тут зайнято близько 500 співробітників.
Малі котли виготовляються на автоматизованій зварювальній лінії від різки листової сталі до готової продукції. Котли середньої і великої потужності, а також конденсаційні котли збираються на індивідуальних робочих місцях з використанням найсучаснішої робототехникі. На попередньому етапі обробки листової сталі заготівки готуються для процесу збірки за допомогою штампування, зачистки кромки і вальцювання.
Корпуси накопичувальних бойлерів з внутрішнім трубчастим нагрівальним елементом також виготовляються на автоматизованих зварювальних установках і роботізірованних системах.
В процесі спеціального глазурування накопичувальні бойлери покриваються гігієнічним захистом від корозії (термоглазурь). Простір між обшивкою і баком заповнюється для теплоізоляції жорстким пінопластом, фторхлоруглеводнем, що не містить (FCKW).
Збільшити
Lollar
Виробниче відділення Лоллар
Виробництво опалювальних котлів і систем регулювання.
У виробничому відділенні Лоллар близько 1200 співробітників виготовляють чавунні опалювальні котли. Асортимент продукції включає атмосферні газові опалювальні котли і котли під наддувом на рідкому паливі і газі в діапазоні потужності від 9 до 1200 кВт, а також прилади регулювання і пальника, що відносяться до них.
Велику частину виробництва складає ливарне виробництво, що має в своєму розпорядженні дві високоавтоматизовані формувальні установки для виготовлення секцій котлів. Останні після механічної обробки поставляються або не змонтованими, або зібраними в котельні блоки на монтажній ділянці. Традиція ливарного виробництва на заводі Лоллар походить з 1878 року, коли був початий випуск чавунних кімнатних печей.
Надання зовнішньої форми опалювальним котлам відбувається за допомогою обшивки котла з листової сталі, яка виготовляється на сучасному виробництві. Тут є в наявності як гнучкі способи виготовлення (штампування, різка, лазерна різка, згибання), так і інструментальні технологічні установки (400-тонний прес).
На виробництві систем регулювання монтажні плати виготовляються за допомогою сучасного виробничого устаткування і на завершення вмонтовуються в готові прилади регулювання.
Організована за груповим принципом монтажна ділянка ділиться на ділянку виготовлення пальників і монтажу атмосферних газових і рідкопаливних пальників малої потужності, а також на ділянку повного монтажу опалювальних котлів. Останні поставляються в комплекті з системою регулювання і пальником за бажанням замовника.
Збільшити
Deventer
Виробниче відділення Девентер
Завод Девентер в Голландії належить дочірньому підприємству Nefit Fasto B.V. і виготовляє настінні конденсаційні котли. До 1999 року ці котли виготовлялися на двох паралельних складальних конвеєрах.
Потім в 1999 році вся збірка була переведена на один складальний конвеєр, особливість якого полягає в точній циклічності об'ємів роботи залежно від об'єму збуту і виготовленні різних варіантів стандартного розміру. Якість виготовлених котлів гарантується завдяки особливій зоні приймання монтажних деталей і 100% контролю готових виробів.
Час реагування на замовлення клієнтів завдяки реструктуризації збірки складає в середньому всього два дні.
Збільшити
Wettringen
Виробниче відділення Веттринген
Виробництво сонячних колекторів.
Завод Веттрінген поблизу Штайнфурта в Мюнстере належить заснованій в 1978 році фірмі Солар Діамант Системтехник ГМБХ (Solar Diamant Systemtechnik GMBH), яка з 1997 року як дочірнє підприємство Buderus відповідає в концерні за напрям використання сонячної енергії.
У Веттрінгене в спеціально для цього побудованій будівлі фірми, яка було багато разів відмічено завдяки природо- і енергозберігаючому способу зведення, здійснюється виробництво термічних сонячних колекторів і комплектних установок.
Ядром виробництва є автоматична ультразвукова зварювальна установка для виготовлення герметичних сонячних абсорберів.
Солар Діамант окрім цього проводить компоненти регулювання і гідравліки для сонячних установок великої потужності (SAT = сонячне промислове устаткування).
Як підприємство, що пропонує системні рішення, відділення поставляє всі комплектуючі для створення і експлуатації сонячних установок для приготування гарячої води і підтримки опалювальної системи.
Інформація
>  Новини
>  Про компанію
>  Продукти
>  Інфоцентр
>  Каталог цін та обладнання
>  Навчання Buderus
>  Сервіс
>  Наші контакти
>  Партнери з продажу