This version of the page http://www.buderus.ua/?page_id=912 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-05. The original page over time could change.
Панельні радіатори
  Головна Інфоцентр Наші контакти
Продукти Панельні радіатори

Панельні радіатори

Надзвичайний дизайн - пласкі опалювальні прибори

Якщо ви займаєтесь модернізацією свого дому і міркуєте про заміну опалювального котла, не забувайте також про кімнатні опалювальні прилади. Часто буває так, що вони відпрацювали більше 20 років і вже не виглядають сучасними. Крім того, застаріла техніка являється більш енергозатратною. А інколи трапляються неприємні ситуації внаслідок корозії.

Радіатори Logatrend VK-Profil оснащені інноваційними термостат-вентилями, які економлять енергію на 5% більше ніж вентилі застарілих конструкцій.

Модельний ряд радіаторів Buderus включає в себе два типи:
- Logatrend K-Profil, з боковим підключенням;
- Logatrend VK-Profil, з нижнім підключенням (термостат-вентіль замовлюється додатково).

Виробництво радіаторів розташовано в місті Нойеркірхен, Німеччина.

При комплексному відновленні Вашої системи опалення ми застосовуємо всі свої можливості для того щоб максимально спростити Вашу задачу. Авторизовані монтажні фірми отримують всі компоненти опалювальної установки з одних рук, починаючи з котла і бойлера, і закінчуючи кімнітними радіаторами. Це не лише позбавляє Вас від рішення багатьох проблем, але і допомагає економити енергію при продуктивному опаленні квартири або дому. Всі продукти від Buderus бездоганно узгодженні між собою і тому являються оптимальною технікою для реалізації теплотехнічних рішень.
Будь - яка людина відчуває максимальний комфорт при равномірній температурі. Навіть за умов різкої зміни погоди температура у приміщенні завжди повинна залишатись постійною, тобто опалювальний прилад повинен миттєво реагувати на будь - яку теплову зміну. Здйснити це можуть термостатичні вентилі для радіаторів опалення Logatrend - швидко і якісно.

Офіційний імпортер радіаторів Buderus в Україні - компанія "Акура".
Контактна інформація:
Київ, вул. Богатирська, 3Г
Телефон/факс: +38 044 537 28 30
Веб-сторінка: www.acura.com.ua
Інформація
>  Новини
>  Про компанію
>  Продукти
>  Інфоцентр
>  Каталог цін та обладнання
>  Навчання Buderus
>  Сервіс
>  Наші контакти
>  Партнери з продажу
Додаткова інформація по продукту
Прайс лист Logatrend K-Profil
Прайс лист Logatrend VK-Profil
Каталог радіаторів Logatrend
Рекламна брошура
Сертифікат відповідності Logatrend K-Profil;VK-Profil