This version of the page http://www.buderus.ua/?page_id=4321 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-04. The original page over time could change.
Теплові насоси Buderus Logatherm типу грунт-вода
  Головна Інфоцентр Наші контакти
Новини Інновації Теплові насоси Buderus Logatherm типу грунт-вода

Теплові насоси Buderus Logatherm типу грунт-вода

Збільшити
Опалення завдяки енергії природи:теплові насоси Buderus Logatherm типу грунт-вода

Buderus представив на українському ринку новинку - лінійку розсіл-водяних опалювальних теплових насосів Logatherm WPS. Модельний ряд включає прилади потужністю 6-17 кВт.
Розсіл-водяні теплові насоси Buderus Logatherm виробляються в Швеції, на потужностях IVT Industrier AB - підприємства, що входить в концерн Bosch з 2004 р.
Теплові насоси Logatherm WPS заправлені безпечним холодоагентом R 407 C і призначені для установки в приміщенні. Прилади оснащені системою регулювання по температурі в прямому трубопроводі Logamatic HMC 10. Для мінімізації шуму та вібрації компресор спеціально ізольований від корпусу, а конструкція та ізоляція самого корпусу забезпечують найменший рівень гучності. Максимальна температура теплоносія 65 С.
Для полегшення монтажних робіт в корпус теплових насосів вже інстальовані найважливіші складові частини. Вбудовані компоненти опалювального контуру включають: насос мережевий опалювальної води, бойлер-накопичувач гарячої витратної води для моделей WPS ... К, потужністю від 6 до 11 кВт, додатковий електричний підігрівач, потужністю 0-9 кВт, 3-х ходовий перемикаючий клапан, швидкодіючий повітровідвідник, пристрій плавного пуску. Ропні контур містить такі компоненти: насос розсільного контуру, кульовий кран з грязеуловітелей. Крім того в комплект поставки розсільного контуру входить повітровідвідник теплонасосної установки і пристрій заповнення / підживлення розсільного контуру.
Одноконтурні теплові насоси WPS комбінуються зі спеціальними баками-водонагрівачами SH RW 290,370,450 л, які мають велику поверхню теплообмінника для роботи з низькотемпературним теплоносієм.
Теплові насоси Buderus Logatherm WPS відповідають чинним стандартам і приписами з безпеки, а також технічним умовам підключення до електромережі (TAB) згідно з вимогами місцевих підприємств енергопостачання (EVU).
Новинка доступна у продажу на території України з березня 2008 р.
Інформація
>  Новини
>  Про компанію
>  Продукти
>  Інфоцентр
>  Каталог цін та обладнання
>  Навчання Buderus
>  Сервіс
>  Наші контакти
>  Партнери з продажу
Теплові насоси