This version of the page http://dzyga.com/kc/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-03. The original page over time could change.
Новини клубу - Кіноклуб Олега Яськіва Новини клубу - Кіноклуб Олега Яськіва - Кіноклуб Олега Яськіва
Новини клубу
Маніфест
Анкета
Контакти

Фільм Лукіно Вісконті  "Невинний"

31 січня,  вівторок, о 18.30 у клубі «Ч/Б. 5х5», що на розі вул. бр. Рогатинців та пл. Коліївщини, відбудеться перегляд та обговорення фільму Лукіно Вісконті  "Невинний".  (Італія 1976)
Детальніше... Додати коментар
 

В кіноклубі фільм Карла Теодора Дрейєра  "Слово"

10 січня 2012 року, вівторок, о 18.30 у клубі «Ч/Б. 5х5», що на розі вул. бр. Рогатинців та пл. Коліївщини, відбудеться перегляд фільму Карла Теодора Дрейєра  "Слово".

Детальніше... Додати коментар
 

Фільм Теренса Маліка  "Дерево життя"

3 січня 2012 року, вівторок, о 18.30 у клубі «Ч/Б. 5х5», що на розі вул. бр. Рогатинців та пл. Коліївщини, відбудеться перегляд фільму Теренса Маліка  "Дерево життя".

Детальніше... Додати коментар
 

Фыльм “Сни” Акіри Куросави

Мистецьке об'єднання «Дзиґа» та "Кіноклуб Олега Яськіва" запрошують на  фільм Акіри Куросави  "Сни" (Японія 2002)
27 грудня, вівторок, о 18.30 у клубі «Ч/Б. 5х5», що на розі вул. бр. Рогатинців та пл. Коліївщини, відбудеться перегляд фільму Акіри Куросави  "Сни".

Детальніше... Додати коментар
 

Фільм Тома Тиквера "Рай"

20 грудня, вівторок, о 18.30 у клубі «Ч/Б. 5х5», що на розі вул. бр. Рогатинців та пл. Коліївщини, відбудеться перегляд фільму Тома Тиквера  “Рай”

 

Детальніше... Додати коментар
 

Фільм Йоса Стеллінга  "Стрілочник"

6 грудня, вівторок, о 18.30 у клубі «Ч/Б. 5х5», що на розі вул. бр. Рогатинців та пл. Коліївщини, відбудеться перегляд фільму  "Стрілочник" Йоса Стеллінга. 

Детальніше... Додати коментар
 

Фільм Філіпа Клоделя “Я так давно тебе люблю”

 29 листопада, вівторок, о 18.30 у клубі «Ч/Б. 5х5», що на розі вул. бр. Рогатинців та пл. Коліївщини, відбудеться перегляд фільму Філіпа Клоделя  "Я так давно тебе люблю". Нагороди: 2 призи Берлінського кінофестивалю, приз Європейської кіноакадемії, приз за кращий фільм Британської кіноакадемії, 2 премії «Сезар». 


Детальніше... Додати коментар
 

Фільм Мілоша Формана  "Регтайм"

22 листопада, вівторок, о 18.30 у клубі «Ч/Б. 5х5», що на розі вул. бр. Рогатинців та пл. Коліївщини, відбудеться перегляд фільму Мілоша Формана  "Регтайм".


Детальніше... Додати коментар
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 8 з 38