This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/pressrelease?id=92587 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-29. The original page over time could change.
Сучасний світ, сучасний Укртелеком! ВАТ «Укртелеком» розпочинає рестайлінг корпоративного бренду.
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ПАТ "Укртелеком"
Сьогодні
29/01/2012
Апарат управління / Прес-центр / Прес-релізи та коментарі / Сучасний світ, сучасний Укртелеком! ВАТ «Укртелеком» розпочинає рестайлінг корпоративного бренду.

Прес-релізи та коментарі

Сучасний світ, сучасний Укртелеком! ВАТ «Укртелеком» розпочинає рестайлінг корпоративного бренду.

Твитнуть

31.08.2009
 З вересня цього року розпочинається рестайлінг бренду «Укртелеком», першим кроком якого є представлення нового фірмового знаку. 

Історичний лідер на ринку стаціонарної телефонії, протягом довгих років Укртелеком є синонімом надійності та стабільності, відомий кожному українцю з дитинства та присутній у кожній оселі. Стрімкий розвиток телекомунікаційних  технологій, які дозволяють надавати клієнтам послуги швидкісного Інтернету, мобільного зв’язку, передачі голосу та  відео по IP, звичайно ж, змінили  акценти  і у  роботі Укртелеком. Відповідно до потреб часу, компанія здійснила фундаментальні зміни у розвитку власної інфраструктури, вивела на ринок нові сучасні пропозиції, які здатні задовольнити потреби усіх категорій споживачів телекомунікаційних послуг.

Презентуючи новий візуальний стиль Укртелекому, компанія хоче довести – надійний та перевірений часом Укртелеком є ще й сучасним, інноваційним та орієнтованим саме на споживача.

 «Оновлення фірмового знаку – це представлення Укртелекому як єдиної в країні компанії, що надає весь спектр сучасних телекомунікаційних послуг. Саме він втілює об’єднання  всіх наших  нових ІР-послуг – Інтернет, телебачення, мобільний зв’язок  та телефонію. Уже найближчими днями оновлений логотип можна буде побачити  у рекламі,  у Інтернет просторі, - зазначає  Директор департаменту маркетингу Укртелекому Світлана Каткова. – Звичайно, з часом оновляться і наші веб-ресурси. Все відбуватиметься поступово. Ми не говоримо зараз  про масштабне оновлення усієї корпоративної символіки абсолютно всюди».

Оновлений багатокольоровий фірмовий знак Укртелекому є відображенням   відкритості, динамічності та інноваційності компанії. Це бренд компанії, яка надає весь спектр сучасних телекомунікаційних послуг, тенденція до інтеграції яких, а також комплексність пропозицій відображені у візуальному об’єднанні діалогових «баблів» – символів ключових комунікаційних напрямків.

Укртелеком як універсальний оператор пропонує практично усі сучасні телекомунікаційні можливості, які можна класифікувати відповідно до потреб споживача:

  • потреба говорити-слухати, тобто передача голосу: традиційна фіксована телефонія,  IP телефонія, мобільна  телефонія;
  • потреба бачити, тобто передача відео: цифрове інтерактивне  телебачення, мобільне телебачення, VOD;
  • потреба писати-читати, обмінюватись інформацією, тобто передача даних:Інтернет – фіксований високошвидкісний за технологією ADSL, бездротовий за технологією  Wi-Fi, надшвидкісний мобільний. 

Укртелеком активно працює над реалізацію нових проектів, у тому числі пакетних пропозицій, які об’єднують популярні послуги компанії та нові сервіси,  орієнтуючись на потреби клієнтів. 

Задовольняючи потреби своїх клієнтів у спілкуванні, отриманні та обміні інформацією будь-де і будь-коли,  Укртелеком прагне, насамперед, збагатити життя людей позитивними емоціями завдяки безмежним комунікаційним можливостям.

Оновлення стилю Укртелекому в цілому та новий фірмовий знак зокрема є прямим продовженням основної місії бренду: бути лідером позитивних змін у житті української родини через інновації  у комплексних телекомунікаційних  рішеннях.

Оновленi  фірмовi знаки

Переглянути презентацiю


Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Останні новини

24.01.2012
У грудні кількість абонентів мобільного зв’язку зросла на 34 тисячі!
23.01.2012
Послуга «ОГО!» від Укртелекому зміцнила лідерство в 2011 році!
01.01.2012
Шановні споживачі послуг рухомого (мобільного) зв’язку!

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

ПАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18