This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/pressrelease?id=59768 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-29. The original page over time could change.
ВАТ «Укртелеком» та ЗАТ «Українські радіосистеми» підписали договір про національний роумінг
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ПАТ "Укртелеком"
Сьогодні
29/01/2012
Апарат управління / Прес-центр / Прес-релізи та коментарі / ВАТ «Укртелеком» та ЗАТ «Українські радіосистеми» підписали договір про національний роумінг

Прес-релізи та коментарі

ВАТ «Укртелеком» та ЗАТ «Українські радіосистеми» підписали договір про національний роумінг

Твитнуть

01.11.2007

ВАТ «Укртелеком», який надає послуги фіксованого зв’язку та мобільного зв’язку нового стандартупід ТМ Utel,  і ЗАТ «Українські радіосистеми», який надає послуги мобільного зв’язку стандарту GSM 900/1800 під торговою маркою «Beeline», оголошують про підписання угоди щодо відкриття одностороннього національного роумінгу абонентам мобільного зв’язку Utel у мережі «Beeline».

Підписання цієї угоди дозволить абонентам Utel користуватися послугами мобільного зв’язку на всій території України, де присутнє покриття мережі GSM 900/1800 «Beeline». На сьогоднішній день, це територія, де проживають 88% населення країни, з запланованим покриттям до 90% вже до кінця цього року.

Відповідно до угоди, абонентам Utel будуть доступні всі сучасні послуги мобільного зв’язку: голосові, передавання даних, факсимільних та SMS-повідомлень.

Національний роумінг надаватиметься за «seamless»-технологією. Це означає, що абоненти Utel автоматично переключатимуться на мережу «Beeline» там, де зараз ще не розгорнуто власну мережу. Отже, абоненти Utel завжди будуть на зв’язку, отримуючи  переваги  від використання послуг одразу двох мобільних мереж.

«Я сподіваюсь, що ця унікальна угода про надання національного роумінгу мобільним абонентам Укртелекому в мережі «Beeline» покладе початок взаємовигідному співробітництву обох компаній у сфері високих технологій. Сучасна мережа «Beeline», побудована на базі обладнання Ericsson, забезпечує найвищу якість послуг для гостьових абонентів. Пропонуючи широкі можливості нашої мережі абонентам інших мереж, ми зміцнюємо позиції «Beeline» не тільки як оператора стільникового зв’язку, а й як постачальника бізнес-рішень у сфері телекомунікацій, якому довіряють найбільші компанії», - прокоментував Сергій Міронов, генеральний директор ЗАТ «Українські радіосистеми» (ТМ «Beeline»).

«Ми вважаємо, що угода з «Beeline» про надання послуг з національного роумінгу має дуже велике значення як для Укртелекому, так і для ринку зв’язку України в цілому.  По-перше, з першого дня запуску власної мобільної мережі Укртелеком може надавати своїм абонентам якісні послуги практично на всій території України. По-друге, це є справжнім прикладом саморегулювання на ринку зв’язку, коли оператори досягають взаємовигідної згоди виключно в рамках комерційно обґрунтованих умов.  І як наслідок, всі існуючі та потенційні користувачі послуг зв’язку та інформаційних технологій отримають ширший вибір послуг як за якістю та характеристиками, так і за ціною», - говорить Голова Правління ВАТ «Укртелеком» Георгій Дзекон. 

Для довідки

ЗАТ «Українські радіосистеми» - оператор стільникового мобільного зв’язку стандарту GSM 900/1800, що входить до міжнародної групи компаній ВАТ «ВимпелКом». В Україні компанія надає послуги мобільного  зв’язку  під ТМ «Beeline» з квітня 2007 року. Мережа «Beeline» охоплює територію, де проживає 42,3 млн. жителів України (понад 88% всього населення країни).

До групи компаній «ВимпелКом» входять оператори зв’язку, які надають свої послуги в Росії, Казахстані, Україні, Таджикистані, Узбекистані, Грузії та Вірменії. Ліцензії групи компаній «ВимпелКом» на надання послуг зв’язку у стандартах GSM охоплюють територію, на якій проживає близько 250 мільйонів чоловік. Це (Покриття) включає всю територію Росії, Казахстану, України, Таджикистану, Узбекистану, Грузії та Вірменії. ВАТ «ВимпелКом» стало першою російською компанією, включеною до лістингу Нью-Йоркської фондової біржі (NYSE). Акції Компанії котуються на NYSE під символом VIP.

За більш детальною інформацією звертайтесь:

Керівник служби із зв’язків з громадськістю ЗАТ «УРС» (ТМ «Beeline»)

Ірина Леліченко
ilelichenko@beeline.ua

+380 68 321 30 10

http://www.beeline.ua/


Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Останні новини

24.01.2012
У грудні кількість абонентів мобільного зв’язку зросла на 34 тисячі!
23.01.2012
Послуга «ОГО!» від Укртелекому зміцнила лідерство в 2011 році!
01.01.2012
Шановні споживачі послуг рухомого (мобільного) зв’язку!

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

ПАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18