This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/pressrelease?id=59411 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-29. The original page over time could change.
Послуги зв’язку нового покоління
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ПАТ "Укртелеком"
Сьогодні
29/01/2012
Апарат управління / Прес-центр / Прес-релізи та коментарі / Послуги зв’язку нового покоління

Прес-релізи та коментарі

Послуги зв’язку нового покоління

Твитнуть

25.10.2007

Послуги зв’язку нового покоління

ПРЕЗЕНТУЄ  ВАТ  «УКРТЕЛЕКОМ»  НА  V МІЖНАРОДНІЙ  ВИСТАВЦІ - ШОУ БРЕНДІВ
ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ   «ЦИФРОМАНІЯ  2007»

ВАТ «Укртелеком» презентує нові можливості спілкування для приватних осіб та ведення бізнесу для корпоративних абонентів. Клієнт отримує  телекомунікаційні послуги з новими можливостями. Крім звичайних телефонних дзвінків,  компанія пропонує клієнтам широкий перелік додаткових послуг,  таких як  відеодзвінки, універсальна поштова скринька для прийому голосових, відео- та електронних повідомлень, відправка коротких повідомлень, утримування та переведення викликів залежно від часу дня та дня тижня, проведення аудіо- і відео- конференцій.

Цікавою новинкою є сервіс «Мій статус», який дозволяє абоненту повідомити потенційним співрозмовникам про свою готовність розмовляти на даний момент.  При наборі номеру висвітлюється статус, наприклад, «вільний», «зайнятий», «вийшов», «розмовляю по телефону», який присвоїв собі абонент на певний проміжок часу.

Однією з головних переваг пропозиції ВАТ «Укртелеком» для клієнтів стане «переносимість» телефонного номеру – можливість зберігати його при переїзді, навіть тимчасовому, в інше помешкання. Телефонний номер, який надається користувачу, не має географічної прив’язки і назавжди залишиться у розпорядженні абонента, незалежно від зміни його адреси.

Корпоративні клієнти можуть значно підвищити ефективність бізнесу завдяки можливості використання послуг  аудіо- та відео- конференцій. Для об’єднання своїх територіально-розподілених офісів, зменшення операційних та капітальних витрат, наші клієнти можуть скористатись послугою віртуальної АТС. До такої АТС можна підключити і вже існуючі телефонні номери. До того ж, для корпоративних клієнтів  існує ще одна перевага – створення віддаленого робочого місця з можливістю користування повним переліком послуг за межами офісу.

Користуватися  послугими зв’язку нового покоління   абоненти можуть  зі звичайного телефону, ІР-телефону або комп’ютера з відповідним програмним забезпеченням (Soft-Phone).


Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Останні новини

24.01.2012
У грудні кількість абонентів мобільного зв’язку зросла на 34 тисячі!
23.01.2012
Послуга «ОГО!» від Укртелекому зміцнила лідерство в 2011 році!
01.01.2012
Шановні споживачі послуг рухомого (мобільного) зв’язку!

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

ПАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18