This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=2028 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-23. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    
Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Соціально-економічний стан
  • Міський комітет з економічних реформ
  • Стратегія розвитку
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Тендерні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба інформує
  • Статистика інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Сертифіковано в Україні

Про головне


План зонування території міста Хмельницького

Порядок розміщення на території міста малих архітектурних форм

Про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Хмельницькому

Правила благоустрою території міста Хмельницького (новий проект)

 

Вивчено думку хмельничан щодо якості надання адміністративних послуг

 

"Проскурів" просить допомоги...

Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Email:
Тема:
Текст:

Опитування

Де, на Вашу думку, зручніше купувати товари повсякденного вжитку у місті Хмельницькому?
 
 
 

Хмельницькводоканал повідомляє
Понеділок, 05 липня 2010 16:59

6 липня, від 10.00 до 13.00, у зв'язку з проведенням ремонтних робіт із заміни засувки буде відсутнє холодне водопостачання мікрорайону Лезневе та будинків №№ 6, 8, 10, 12 на Старокостянтинівському шосе. З цієї ж причини, від 10.00 до 13.00, буде відсутнє холодне водопостачання у міській та обласній дитячих лікарнях, обласній стоматологічній поліклініці за адресою вул.Кам’янецька, 94. Адміністрація мкп "Хмельницькводоканал" просить вибачити за тимчасові незручності.

 
Кількість звернень хмельничан до влади збільшилась
Понеділок, 05 липня 2010 16:01

За інформацією відділу роботи із зверненнями громадян за І півріччя 2010 року працівниками відділу зареєстровано та опрацьовано 6710 звернень від мешканців міста, що на 111 або 1,6% більше, ніж за відповідний період минулого року (6599 звернень).

Із загальної кількості звернень громадян 83,5 % (5602 із 6710) становлять письмові звернення.

Детальніше...
 
РЕМ попереджає хмельничан
Понеділок, 05 липня 2010 14:22

6 липня, від 10.00 до 15.00, у зв’язку із профілактично-ремонтними роботами на електролінії буде відсутнє електропостачання вулиць: Різдвяної, Місячної, Зоряної, Блакитної, Данила Нечая, масиву Молодіжного; будинку № 16/1 на вулиці Храновського. Цього ж дня у зв’язку із профілактичними роботами на трансформаторній підстанції від 9.00 до 12.00 буде відсутнє електропостачання будинків №№ 14, 14/1А, 14/2, 14/3, 14/4, 16, 16/3 на вулиці Зарічанській; будинків №№ 9А, 9Б, 13А, 11/2 на вулиці Свободи. Про це повідомляє Хмельницький міський район електромереж. Адміністрація підприємства просить мешканців із розумінням поставитись до нетривалих незручностей.

 
Свято Купала відзначили за народними традиціями
Понеділок, 05 липня 2010 13:41

Минулої неділі в парку культури і відпочинку ім. М.Чекмана хмельничани відзначили одне з найулюбленіших свят нашого народу – Івана Купала. Управління культури і туризму міської ради організувало для жителів і гостей нашого міста незабуте народне свято "Ой, на Івана, ой, на Купала".

Детальніше...
 
Про безпеку на воді
Понеділок, 05 липня 2010 10:01

Протягом купальних сезонів останніх 2-х років на водних об’єктах Хмельницької області загинуло 82 людей. Зокрема, у 2009 році загинуло 67 осіб, з них 4 дітей, у 2010 році – 15, з них 6 дітей.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради попереджає, що у зв’язку з народною традицією святкування 6-7 липня відзначати свято Івана Купала, яке передбачає масові народні гуляння поблизу водних об’єктів та купання людей у відкритих водоймищах, загроза загибелі людей зростає.

Детальніше...
 
2 липня в нашій державі відзначається День працівників Державної податкової служби України.
П'ятниця, 02 липня 2010 16:28

З цієї нагоди міський голова Сергій Мельник привітав податківців міста, праця яких забезпечує не тільки ефективну діяльність податкової служби, але й сприяє подальшому соціально-економічному розвитку міста.

У своєму вітальному слові Сергій Мельник подякував податківцям за досить важливу роботу, яка полягає у наповненні міського бюджету, що дозволяє забезпечити нормальне функціонування об’єктів освіти, медицини, соціальної сфери та інших напрямків міського господарства.

Головним завданням для міської влади Сергій Іванович визначив розширення податкової бази та максимальне охоплення сплати податків на доходи з фізичних осіб. Адже у непростий час фінансово-економічної кризи, саме від податківців, їх сумління та наполегливості, фаховості та професіоналізму залежать не лише успішне вирішення завдань бюджетних надходжень, але й рівень життя багатьох людей, їх довіра та повага до держави і влади.

 

Детальніше...
 
Хмельничани насолоджуватимуться органною музикою
П'ятниця, 02 липня 2010 15:39

5 і 6 липня шанувальники академічного жанру органного мистецтва матимуть змогу втамувати спраглу за справжнім духовним мистецтвом душу.

Окрилюватиме мешканців обласного центру повнозвучний італійський орган, який нещодавно посів почесне місце на хорах Хмельницького костелу Христа Царя Всесвіту, що на проспекті Миру. Цей електричний орган має два мануали, клавіатуру для ніг та до сорока регістрів і бере участь у традиційних богослужіннях. Нині ж, завдяки домовленостям, хмельничани матимуть змогу послухати ще й окремі великі програми органної та вокальної музики у виконанні артисток Львівської органної зали, лауреаток Міжнародних фестивалів і конкурсів - Надії Величко, Олени Мацелюх та Ольги Жаровської.

 

Детальніше...
 
Пам'ятаймо славних предків...
П'ятниця, 02 липня 2010 15:35

У Хмельницькому буде споруджено пам’ятник "Скіфський Курган – історія наших предків". Таке рішення ухвалили депутати міської ради 30 червня.

Пам’ятник зводитиметься за проектом народного художника України Миколи Мазура, який має авторську назву "Свароже коло". Це меморіально-скульптурна композиція, що має обрамити унікальну історичну пам’ятку Хмельницького – курган, вік якого сягає середини ІІІ століття до н.е. Розташований він на проспекті Миру, 102. Планується, що сам курган та його культурний шар не зазнають жодних втручань, а елементи композиції розташують навколо кургану. Це мають бути чотири великих кам'яних брили прикрашених скульптурою, що символізує чотири доби української історії, починаючи від трипільської, і водночас чотири пори року. А поряд з ними по колу ще дванадцять малих скульптур, що символізують 12 місяців.

 

Детальніше...
 
Сьогодні в міській раді вирішували як активізувати взаємодію громади і влади
Четвер, 01 липня 2010 16:52

Круглий стіл на тему "Активізація комунікації між місцевою владою та громадою" відбувся в Зеленій залі міської ради.

Учасників круглого столу привітали його організатори: Людмила Черевченко – керуюча справами міськвиконкому та Наталя Шмурікова – керівник громадської організації "Центр Стратегічних Ініціатив".

Представники громади і владних структур ознайомились із результатами моніторингу проведеного в обласному центрі в рамках проекту "Активізація представників громадськості міста Хмельницького у процесі прийняття рішень органами державної та місцевої влади".

Детальніше...
 
Кубки Спартакіади вручено переможцям
Четвер, 17 червня 2010 13:53

Сьогодні, під час щотижневої виробничої наради, перший заступник міського голови Олександр Вінніков вручив Кубки і Грамоти керівникам підрозділів, які вибороли призові місця Спартакіади працівників департаментів, управлінь та відділів міської ради, підприємств міської комунальної власності.

Спартакіада відбулася минулої суботи, 12 червня. Близько 300 спортсменів у складі 12-ти команд змагалися у 8 видах спорту: з бігу на 50 м., стрільби з пневматичної гвинтівки, перетягування канату, армрестлінгу, настільного тенісу, міні-футболу, більярду, шахів. Організатори змагань, насамперед, ставили собі за мету пропагувати здоровий спосіб життя.

Детальніше...
 
Скликається тридцять сьома сесія міської ради
Середа, 16 червня 2010 14:34

Відповідно до розпорядження чергова, тридцять сьома сесія міської ради скликається 30 червня 2010 року о 10 годині в залі засідань міської ради. Для розгляду депутатам будуть запропоновані питання: про затвердження плану роботи міської ради на друге півріччя 2010 року, щодо регулювання земельних відносин та інші питання.

Детальніше...
 
Встановлено нові тарифи на послуги лазні, сауни, прання білизни
Вівторок, 15 червня 2010 16:58

Таке рішення прийняв виконавчий комітет, попередньо розглянувши подані комунальним підприємством "Чайка" розрахунки, які доводять, що діючі тарифи на послуги лазні, сауни, прання білизни нижчі від їхньої фактичної собівартості.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Наступна > Кінець >>

Сторінка 170 з 171
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02