This version of the page http://www.artpolefest.org/umovy/umovy.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-23. The original page over time could change.
АртПолеФест - умови

Музика • Театр/Перформанс • Майстерні • Лендарт • Кіно • Програма по днях

Умови перебування на фестивалі

Проживання

Найоптимальніший варіант — поселитися в наметовому таборі, який розташовуватиметься в тінистому яблуневому саду на горбистому, але мальовничому — без перебільшень:) — березі Дністра. Табір облаштовано туалетами та літніми душами. Питна вода у великих кількостях є на фестивальному майданчику. У таборі буде комендантський намет, проте не передбачається огорожі, прожекторів, охорони з собаками та інших подібних речей, отже радимо цінні речі в наметах не залишати.

Для тих, хто їде своїми авто, передбачено кемпінг.

Також можливо поселитися у жителів сіл Лука (7 км від фестивального майданчика — під час фестивалю будуть ходити автобуси) та Уніж (поруч з фестивалем, але кількість місць дуже обмежена). Вартість — 50 грн, ця сума забезпечить ліжко, сніданок і можливість користуватися літнім душем.

Харчування

Працюватиме фестивальна їдальня з комплексними сніданками, обідами тощо.

Панські забаганки — коктейлі, тістечка і таке інше — задовольнятимуть виїзні майданчики від партнерів фестивалю, зокрема, від арт-кафе «Мармуляда» та «Коза».

Кафе будуть використовувати багаторазовий посуд. І вас, шановні гості, просимо обмежити використання пластику.

Для тих, хто надає перевагу туристичній їжі, на території працюватиме магазин. Проте велике прохання — дбайливо ставитися до навколишнього світу у процесі збирання дров та розведення багать.

Комахи, дощі та інші природні примхи

Швидше за все будуть, тому засобами захисту краще запастися.