This version of the page http://www.pravex.com/ukr/cards/additional-services (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-20. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Додаткові послуги < Платіжнi картки

Платіжнi картки


Додаткові послуги

Додаткові послуги

Шановні клієнти!

Повідомляємо Вам, що з 31 серпня 2011 року Банком введена щомісячна плата (комісійна винагорода) за розрахунково-касове обслуговування неактивних карткових рахунків (поточних рахунків, операції за якими здійснюються з використанням спеціальних платіжних засобів (платіжних карток)) у розмірі залишку грошових коштів на рахунку, але не більше 5 грн./ 1 дол. США/ 1 ЕВРО без ПДВ. Неактивний картковий рахунок - це рахунок, за яким відсутні операції протягом одного року (окрім списання комісійних винагород, що здійснено банком, і відсотків, які нараховуються на залишок на картковому рахунку) та протягом трьох останніх місяців немає активних платіжних карток (активною платіжною карткою вважається картка, термін дії якої не закінчився). Дана комісійна винагорода застосовується до всіх типів платіжних карток, окрім корпоративних платіжних карток. 

Повідомляємо Вам, що з 20 вересня 2010 року Банком відмінена комісія за припинення проведення розрахункових операцій за картковим рахунком шляхом постановки картки в електронний стоп-список.

Платіжна картка ON-LINE. Система замовлення платіжних карток через Internet-сайт ПРАВЕКС-БАНКУ дозволить Вам заощадити свій час і з будь-якого зручного для Вас місця замовити платіжну картку міжнародних платіжних систем Visa Incorporated та MasterCard Incorporated.

Встановлення лімітів - безпека Ваших розрахунків.

SMS-банкінг - контроль карткового рахунку за допомогою мобільного телефону.

Послуга переказу коштів з картки на картку через банкомат дозволить здійснити операції переказу безготівкових коштів з однієї картки фізичної особи на іншу (послуга тільки для карткових рахунків, відкритих в ПРАВЕКС-БАНКУ).

Одержання виписки поштою або e-mail. Зручність контролю витрат - якщо Ви не хочете ходити в банк за випискою, ми будемо раді відправити її Вам поштою або e-mail.

Додаткова картка - можливість доступу до Вашого рахунку близькій людині.

Блокування картки не дозволить шахраям скористатися Вашою карткою.


надрукувати сторінку »
ПРАВЭКС БАНК предлагает
кредитные карты