This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/about/today/supervisors (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-14. The original page over time could change.
Укртелеком - Наглядова рада
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ПАТ "Укртелеком"
Сьогодні
14/01/2012
Апарат управління / Про компанію / Укртелеком сьогодні / Наглядова рада

Укртелеком сьогодні

Наглядова рада

Пітер Голдшайдер
Голова Наглядової ради

Пітер Голдшайдер - співвласник та управляючий партнер компанії EPIC (Європейська Корпорація з питань приватизації та інвестицій), має більш ніж 25-річний досвід роботи в галузі фінансів та цінних паперів.

З 1989 року бере активну участь у трансформуванні економіки Центральної та Східної Європи і створює широку мережу офісів (філіалів), товариств та контактів у цьому регіоні.

Пітер Голдшайдер розпочав свою професійну кар’єру в IBM Austria (Австрія), де перебував на керівних посадах. Потім був Віце-Президентом з питань маркетингу та продажу і членом Правління страхової компанії Zurich Kosmos Insurance Company в Австрії.

Пізніше він стає співвласником та контролює компанію «Landerbank Business Development Ges.b.b.H.» (згодом - компанія EPIC). Обіймав посади Голови Правління компанії EPIC Advisors (Russia) Ltd. (Росія), Голови Наглядової Ради I.EPIC Holding у Празі, Голови Правління KINTO у Києві.

Пітер Голдшайдер отримав наукову ступінь кандидата наук в галузі юриспруденції та права у Віденському університеті на юридичному факультеті, вивчав курс старшого управлінського персоналу в IBM/Harvard Business School (Гарвардська школа бізнесу). Нагороджений Золотим Орденом «За заслуги» міста Відня.

У травні 2011 року дочірнє підприємство ЕРІС в Україні, компанія ESU LTd придбала 92,97% акцій ПАТ «Укртелеком».

З червня 2011 року - Голова Наглядової ради ПАТ «Укртелеком».

Ілля Солодовський
Член Наглядової ради

Народився 1 липня 1968 року. Освіта вища. У 1992 році закінчив радіоінженерний факультет Одеського політехнічного університету за спеціальністю радіоінженер.

Має значний досвід роботи на керівних посадах у телекомунікаційних компаніях.

З 1992 року працював головним інженером україно-ізраїльського СП «Service Communication Technologies», Генеральним директором україно-ізраїльського СП «Telecom & Technology Transfer».

З 1995 року протягом десяти років - Керуючий директор дочірньої компанії «Reichle & De-Massari AG» (Ветцикон, Швейцарія).

У 2006 році увійшов до складу Правління GMSU(Global Message Services).

З 2008 і дотепер - Генеральний директор компанії ТОВ «ESU».

З червня 2011 року – член Наглядової ради ПАТ «Укртелеком».

Одружений, має трьох дітей.

Георгій Дзекон 
Член Наглядової ради

Народився 1963 року у Вiнницi. Освiта — вища. У 1990 роцi закiнчив Київський полiтехнiчний iнститут за фахом кiбернетика електричних систем. Працював оператором електронно-обчислювальних машин, iнженером-програмiстом. З 1993 по 2000 рiк — обiймав посаду управляючого директора ТОВ «СОФТ-ТРОНIК Київ».

З 2000 року по 2003 рiк — Голова Правлiння ЗАТ «ПРIОКОМ». Займався розробкою та впровадженням телекомунiкацiйних проектiв як в Україні, так і за кордоном.

В липні 2003 року призначений на посаду заступника Голови Правлiння ВАТ «Укртелеком». 13 травня 2004 року обраний Головою Правління ВАТ «Укртелеком». 

З листопада 2011 року - член Наглядової ради ПАТ «Укртелеком». 

Одружений, має двох доньок.

Доктор Клаус Хартман
Член Наглядової ради

Народився 18 травня 1961 року.

Освіту здобув в Університеті Данцігу (Польща) за фахом «економіка транспорту», Університеті Ростоку (Німеччина) за фахом «ділове адміністрування», де отримав ступінь магістра. Пізніше закінчив інститут Управління у Берліні (Німеччина), де став кандидатом економічних наук, Університет Бірмінгему у Великій Британії за фахом «магістер ділового адміністрування» (MBA) та податкову школу Хорста Ендріса у Кельні (Німеччина) за фахом «бухгалтер». Крім того, доктор Клаус Хартман закінчив Гарвардську бізнес-школу та Аспірантуру Стенфордської школи бізнесу (США).

Має великий досвід роботи в телекомунікаційних компаніях.

Свою кар’єру розпочав 1991 року в Arthur Andersen (Німеччина). Після цього працював на різних посадах у відомих компаніях, зокрема BICC Germany (Берлін, Німеччина), Deutsche Telekom Zentrale (Бонн, Німеччина), Global One (Бельгія, Брюссель).

З 2000 року - Головний фінансовий директор, Член Ради директорів Magyar Telekom (Угорщина).

З вересня 2006 року - Генеральний директор і Голова Правління Polska Telefonia Cyfrowa (Польща). А з січня 2011 року обійняв посаду Старшого віце-президента з питань корпоративного управління і управління акціями в країнах Європи компанії Deutsche Telekom AG.

З червня 2011 року – член Наглядової ради ПАТ «Укртелеком».

Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Останні новини

01.01.2012
Шановні споживачі послуг рухомого (мобільного) зв’язку!
30.12.2011
З Новим 2012 роком та Різдвяними святами! Доброго усім здоров’я, гарного настрою і щоденного...
29.12.2011
Шановні споживачі послуг рухомого (мобільного) зв’язку ПАТ «Укртелеком»!

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

ПАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18