This version of the page http://www.farmak.ua/ru/faq/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-09. The original page over time could change.
Вопрос к Фармак | Фармак
Рус Укр Eng
Найти
Войти в систему | Регистрация


Вопрос к Фармак

Все вопросы и ответы   Потребитель   Врач   Аптека   Дистрибьютор  
Геннадий спрашивает:
Здравствуйте! Можно узнать производителя субстанции для препарата «Аторвакор»? Соответствует ли его производство стандартам GMP? Мои родители принимают в настоящее время «Аторис», хотел заменить на «Аторвакор» с целью экономии, но мучают сомнения. Будьте добры, развейте мои сомнения. (Аторвакор)
Доброго дня, Генадію! Інформація про виробника субстанції препарату Аторвакор є конфіденційною. Якість її контролюється аналітичними методами у відповідності з Державною Фармакопією України. Виробництво препарату сертифіковане у відповідності з правилами GMP. Можлива заміна Аториса на Аторвакор, але краще обговорити це питання з Вашим лікарем.
Кушпела Микола Павлович спрашивает:
Добрий вечір! Скажіть, будь ласка, які правила виписки оксибутирату натрію (форма рецептурного бланка і т.д.)? (Натрия оксибутират)
Доброго дня, Миколо Павловичу! Оксибутират натрію є препаратом для загальної анестезії, використовується тільки при стаціонарному лікуванні безпосередньо медичним працівником і підлягає суворій звітності. На жаль, придбати його самостійно в аптеці неможливо.
Ольга спрашивает:
Доброго дня! У мене гастрит та кришталики солей у нирках, − мені порадили препарат «Фітолізин», чи можу я його приймати? (Фитолизин Плюс)
Доброго дня, Ольго! Компанія «Фармак» виготовляє препарат. Застосування лікарського засобу Фітолізин Плюс при гастриті протипоказане.
Василий спрашивает:
C 06.01.11 не могу найти в аптеках 25% бензилбензоат. Прекратили выпуск? (Бензилбензоат)
Крем Бензилбензоат 25% як і раніше виробляється компанією «Фармак» і його можна придбати в аптеці по вул. Фрунзе, 59.
Вячеслав спрашивает:
Скажите, пожалуйста, у меня возникла такая проблема. Мне 20 лет. У меня сейчас простуда или грипп − кашляю и чихаю. Я выпил Би-септ, «Фармак». Через несколько часов у меня на конечностях, в том числе и на половых органах, появились красныe круглыe пятна, которые так чешутся, что я их расцарапываю до крови. Очень сильный зуд! Я сейчас его не пью, но ничего не меняется! Что делать? Помогите! (Би-сепТ-Фармак)
Доброго дня, Вячеславе! Застуда чи грип не є показаннями до застосування препарату Бі-Септ. Радимо Вам не проводити самолікування, а звернутися до лікаря для проведення лікування алергічної реакції.
юлия спрашивает:
Через какое время Интракон полностью выводится из организма? (Итракон)
Доброго дня, Юліє! Накопичення ітраконазолу в кератинових тканинах, особливо в шкірі, у 4 рази вище, ніж у плазмі, а його виведення залежить від регенерації епідермісу. Терапевтичні рівні препарату в шкірі після закінчення 4-тижневого курсу лікування зберігаються протягом 2-4 тижнів. Концентрації ітраконазолу виявляються в кератині нігтів вже через тиждень після початку лікування, зберігаються як мінімум протягом 6 місяців після завершення 3-місячного курсу терапії. Ітраконазол також є у сальних залозах та в меншій кількості − у поті. Рівень концентрації в легенях, нирках, печінці, кістках, шлунку, селезінці, м’язах у 2-3 рази перевищує відповідну концентрацію в плазмі. Терапевтичні концентрації у тканинах піхви зберігаються ще протягом 2 днів після завершення 3-денного курсу лікування в дозі 200 мг на добу протягом 3 днів, після завершення одноденного курсу лікування в дозі 200 мг двічі на добу. Виведення з калом складає від 3 до 18% прийнятої дози, нирками − менше 0,03% дози. Приблизно 35% дози виводиться у вигляді метаболітів із сечею протягом 1 тижня.
Ольга спрашивает:
Добрий день! Скажіть, будь ласка, скільки вже років на ринку препарат Віаль? (ВИАЛЬ®, ВИАЛЬ® ЛАЙТ)
Доброго дня, Ольго! Препарат Віаль виробництва компанії «Фармак» наявний на ринку з 2006 року.
Юлия спрашивает:
Можно ли принимать препарат Домидон при гепатите В? (Домидон)
Доброго дня, Юліє! Беручи до уваги високий рівень метаболізму домперидону у печінці, не варто призначати препарат хворим з печінковою недостатністю, яка може мати місце під час гепатиту В. Прошу проконсультуватися у лікуючого лікаря.
Євген спрашивает:
1)Чи Барбовал містить барбітурати? 2)Через скільки часу після нечастого (15-20 крапель 2-3 рази на тиждень) прийому Барбовалу при аналізі сечі на наявність наркотичних речовин перестануть виявляти барбітурати? (Барбовал (капли))
Доброго дня, Євгенію! До складу Барбовала входить фенобарбітал − 17 мг в 1 мл. Під час проведення експрес-тесту в аналізі сечі зазвичай можна виявити наявність наркотичних речовин через 5-7 днів після останнього прийому, але існують більш чутливі тести з кількісним виявленням конкретних наркотичних речовин.
Лора спрашивает:
Сыну 11 лет. Незначительное заикание. Энцифалограмма с эпилептической активностью. Целесообразен ли приём Эпилептала? Судорожные подергивания бывали только при высокой температуре. (Эпилептал)
Доброго дня! На жаль, компанія-виробник не надає консультацій та рекомендацій щодо прийому препаратів. Доцільність вживання Епілептала у Вашому випадку може оцінити тільки лікар-спеціаліст.
1 2 3 8


Задайте свой вопрос:

Имя:
Электронная почта:
Вопрос:

Что Вы видите на картинке?

Версия для печати