This version of the page http://abo.ua/info/podarochnue-sertifikaty/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-09. The original page over time could change.
Подарочные сертификаты / Информация / Abo.ua : товары для дома, детский мир, товары для спорта, отдыха и туризма, хобби и развлечения, подарки и сувениры, красота и здоровье, аксессуары и расходные материалы, зоотовары
(044) 498-1-888
0-800-303-444
Информация    Доставка и оплата    Контакты          Акции       
Например: SEIKO SNDB59P1
Новогодние елки и украшения
Товары для дома
Детский мир
Спорт, отдых и туризм
Подарки и сувениры
Красота и здоровье
Аксессуары и расходники
Зоотовары
Бытовая химия
Климатическая техника
Стройматериалы и сантехника
Хозтовары
Инструмент
Электронные книги
Всего товаров: 0
На сумму: 0.00 грн.
Цены в
 
31 декабря 09:00 - 15:00
1, 2 января выходные
3, 4, 5 января 09:00 - 19:00
6 января 09:00 - 15:00
7, 8, 9 января выходные
10 января рабочий день
Акция!!!
Скидка на весь Новогодний ассортимент -25%!
ВЫБИРАТОР ПОДАРКОВ! Мы знаем, что дарить!
Акция!!!
Купи косметику Declare - получи скидку 10%!
Акция!!!
Скидка на котлы Rinnai - 5%!
Новый раздел: Электронные книги!
Акция!!!
Скидка на батарейки до 12%!
Акция!!!
Скидки на подгузники до 8%!
 
Архив акций и новостей
Введите адрес электронной почты для подписки


Главная

Подарочные сертификаты

ПОЛОЖЕННЯ
ПРО ОБІГ ПОДАРУНКОВИХ СЕРТИФІКАТІВ
ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «АБО»


Це Положення про обіг Подарункових сертифікатів є публічним договором. Публічним договором в силу статті 633 Цивільного кодексу України є договір, в якому одна сторона взяла на себе обов'язок здійснювати продаж товарів, виконання робіт або надання послуг кожному, хто до неї звернеться.

Стаття 1. Загальні положення

1.1. Подарунковий сертифікат - це купон, що має номінальну вартість.
1.2. Подарунковий сертифікат отримується на платній основі за готівковий, безготівковий розрахунок і використовується для придбання товарів товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «АБО».
1.3. Номінальна вартість подарункового сертифікату підтверджує право пред'явника цього подарункового сертифікату на отримання товару на суму, що відповідає вказаній на подарунковому сертифікаті.
1.4. ТОВ «Торговий дім «АБО» згідно умов цього Положення за дорученням особи, що сплатила подарунковий сертифікат ТОВ «Торговий дім «АБО», зобов'язується передати будь-якій особі, що пред'явила вказаний сертифікат незалежно від особи пред'явника і підстав отримання подарункового сертифікату пред'явником, товар на наступних умовах: 
- подарунковий сертифікат може бути пред'явлений повнолітньою дієздатною особою;
- подарунковий сертифікат може бути пред'явлений неповнолітньою особою тільки спільно з одним з батьків (опікунів, опікунів);
- на підставі подарункового сертифікату ТОВ «Торговий дім «АБО» в межах номінальної вартості, вказаної на цьому сертифікаті. 
1.5. Дія подарункового сертифікату ТОВ «Торговий дім «АБО» - 12 (дванадцять) місяців з дати активації. Активацією вважається дата придбання подарункового сертифікату.
1.6. Подарунковий сертифікат є публічною офертою.
1.7. Це положення визначає істотні умови публічного договору з продажу товарів з використанням подарункових сертифікатів ТОВ «Торговий дім «АБО».

Стаття 2. Порядок обігу подарункових сертифікатів

2.1. ТОВ «Торговий дім «АБО» зобов'язується за дорученням і за рахунок особи, що сплатила за подарунковий сертифікат, передати пред'явникові подарункового сертифікату товар на суму, в межах номінала подарункового сертифікату. 
2.2. Для отримання подарункового сертифікату ТОВ «Торговий дім «АБО» покупець зобов'язаний сплатити номінал подарункового сертифікату.
2.3. Покупець подарункового сертифікату має право подарувати (іншим способом) передати сертифікат будь-якій особі. ТОВ «Торговий дім «АБО» не несе відповідальності за те, кому і на яких підставах цей сертифікат передається покупцем або третьою особою.
2.4. Відповідно до подарункового сертифікату ТОВ «Торговий дім «АБО» виконує на користь особи, що пред'явила сертифікат і заявила про своє право, необхідні дії з продажу товару в межах номінальної вартості подарункового сертифікату, пред'явленого до виконання. Вартість товару визначається відповідно до прейскуранта, діючого в ТОВ «Торговий дім «АБО» на момент пред'явлення подарункового сертифікату.

Стаття 3. Правила користування подарунковим сертифікатом

3.1. Подарунковий сертифікат активується в день його продажу і дійсний впродовж 12 (дванадцяти) місяців з дня активації, вказаного в касовому чеку. Активація подарункового сертифікату підтверджує, що утримувач сертифікату в повному обсязі ознайомлений з усіма умовами придбання і користування сертифікатом і згоден на ці умови.
3.2. Набувач подарункового сертифікату оплачує суму грошових коштів рівну номіналу сертифікату.
3.3. Придбання подарункового сертифікату є укладенням попереднього договору з фізичною особою, згідно з якою впродовж терміну дії подарункового сертифікату його власник повинен вчинити купівлю товарів ТОВ «Торговий дім «АБО» за цінами, діючими на момент придбання.
3.4. Сума сплачених набувачем сертифікату грошових коштів відповідає номіналу, вказаному на лицьовій стороні вибраного ним сертифікату, і є передоплатою, яка у разі укладення основного договору купівлі-продажу утримувачем сертифікату зараховується в рахунок оплати товарів, що придбаваються.
3.5. Подарунковий сертифікат не є іменним і може бути переданий третім особам.
3.6. Уся сума внесеної попередньої оплати (увесь номінал сертифікату) використовується при купівлі товару одноразово і повністю.
3.7. У випадку якщо сумарна вартість вибраного товару менше номінала сертифікату, різниця власникові сертифікату не виплачується.
3.8. У випадку якщо сумарна вартість вибраного товару більше номінала сертифікату, різниця доплачується власником сертифікату, при цьому допускається сумування декількох подарункових сертифікатів.
3.9. На товар, що придбавався з використанням подарункового сертифікату, знижки, акції, діючі в ТОВ «Торговий дім «АБО», не поширюються.
3.10. Подарунковий сертифікат не підлягає поверненню і обміну на грошові кошти.
3.11. Пошкоджені подарункові сертифікати або сертифікати, в достовірності яких у представників ТОВ «Торговий дім «АБО» виникли сумніви, до обміну на товари не приймаються.
3.12. У разі втрати, крадіжки або механічного ушкодження, яке не дозволяє ідентифікувати подарунковий сертифікат за номінальною вартістю, подарунковий сертифікат не відновлюється і грошові кошти за нього не повертаються.

Детский ноутбук Lexibook FERRARI
Детский ноутбук Lexibook FERRARI - создан в стиле...
370.88 грн. |
Жидкое моющее средство FAIRY Эксперт...
Жидкое моющее средство FAIRY Эксперт 5 л - эффективное...
101.12 грн. |
Кукла Принцесса Рапунцель с...
Игра с куклами развивает фантазию маленькой девочки, как...
156.72 грн. |
Электронные напольные весы Saturn...
Электронные напольные весы Saturn ST-PS1252 надежные и...
112.72 грн. |
Abo © 2011 - 2012 Доставка и Оплата
 
по тел.: (044) 498-1-888
     0-800-303-444



Поделись страничкой
с друзьями:




(044) 498-1-888
0-800-303-444