This version of the page http://www.vishyvanka.com/pro_nas.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-01. The original page over time could change.
Вас вітає колектив магазина-студії «Вішиванка»!
Хочете виглядати модним по-українськи?
Ужгород
вул.Корзо, 19
+38 (093) 854 40 20
+38 (099) 307 70 50
  • Головна
  • Вишиванки
  • Скатертини
  • Рушники
  • Вироби з вовни
  • Фотогалерея
  • Таблиця розмірів
  • Як купити
  • Про нас
  • Контакти
  • Блог


Підпишіться на розсилку та отримайте знижку 5% і будьте завжди в курсі  всіх наших акцій та пропозицій.

Ваш e-mail: *
Ваше імя: *

Важливо.
Всі Ваші дані строго конфіденційні і не будуть передані третім особам. Ви в будь-яку мить зможете відписатися від розсилки.

 

Вас вітає колектив магазина-студії «Вішиванка»!

Всі погодяться, що людина — це частка природи, і життя в гармонії з нею допомагає віднайти їй своє місце у цьому світі. У природі все гармонійно і якщо людина дослуховується до неї, дотримується її законів, то природа приходить на допомогу людині. Наші предки здавна знали, яке вагоме значення для них має середовище, в якому вони живуть та одяг, який вони носять.

В найпростіших узорах та орнаментах на найдавніших предметах побуту та на одязі збереглися прадавні традиції творчості, яка супроводжує життя кожного народу протягом усієї його історії. Йде час, змінюються історичні епохи і багато поколінь людей але завжди живе в народі потреба прикрашати свій побут, робити радісною працю, наповнювати своє життя красою.

В Україні завжди майстерно прикрашалися речі як повсякденного побуту, так і святкові, призначені для певних подій, ритуалів чи обрядів. Ми майже не знаємо імен цих народних майстрів. Але всю свою майстерність вони передали від батька до сина, від діда до онука, від матері до доньки, буквально "з рук в руки". З покоління в покоління відбиралися і вдосконалювалися удачі та знахідки одних, вигадки і нововведення інших. Час відкидав все випадкове, недосконале, шліфуючи й зберігаючи тільки цінне та високохудожнє. Так пошуки й досягнення окремих майстрів з'єднувалися в колективній скарбниці народної творчості, безперервно поповнюючись багатьма династіями майстрів. Майстри вкладали у свої вироби любов та тепло, талант та душу.

Наш магазин-студію «Вішиванка» створено саме для того щоб надати можливість зустрітись майстрам, носіям народних традицій та ремесел і тим людям, що потребують та прагнуть придбати їх унікальні вироби.

Окрім товарів ручної робота на блозі нашого магазину Ви можете дізнатись про традиції, свята та обряди як українського, так і інших народів світу. Знайдете однодумців з різних країн, дізнаєтесь про різноманітні фестивалі народної творчості, що проходять у світі.

Ваші враження та побажання щодо роботи магазину, товарів, блогу просимо залишити у розділі «Відгуки та пропозиції». Для нас дуже важлива Ваша думка. Бо, насамперед, ми утворились та працюємо для Вас.

Шановні наші Відвідувачі, ми раді кожній зустрічі з Вами.

З повагою,

Колектив магазина-студії «Вішиванка».