This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=192 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-28. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    
Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Joomla Slide Menu by DART Creations


Сертифіковано в Україні

Про головне


Запрошуємо на новорічні та Різдвяні заходи

 

Новорічний марш-парад та відкриття головної ялинки (фоторепортаж К. Жданова, Д. Свідерського)

 

 

Правила благоустрою території міста Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Місцеві правила забудови м. Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Порядок розміщення на території міста малих архітектурних форм [pdf] (Adobe Reader)

Про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Хмельницькому

 

Увага! Проводиться:

 

  • вивчення громадської думки щодо оцінки якості послуг, які надаються виконавчими органами Хмельницької міської ради
  • обговорення Програми зайнятості населення м. Хмельницького на 2012 – 2014 роки

 

Проекти рішень міської ради

"Проскурів" просить допомоги...

Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Email:
Тема:
Текст:

Опитування

Де, на Вашу думку, зручніше купувати товари повсякденного вжитку у місті Хмельницькому?
 
 
 

РЕМ попереджає хмельничан
П'ятниця, 04 листопада 2011 15:46
7 листопада з 9.00 до 17.00, в зв’язку із відключенням повітряної лінії для проведення ремонтних робіт, буде відсутня електроенергія на вулицях: Чехова (№№ 1-15, 4-16); Героїв Чорнобиля (№№ 1-25, 2-42); Толстого (№№ 16-46); Депутатській (№№ 1-25, 2-42).
Цього ж дня з 10.00 до 17.00, в зв’язку із виконанням ремонтно-профілактичних робіт на трансформаторній підстанції, електроенергія не буде подаватись на вулиці: Ткачука, Західно-Окружну (№№ 31-53); в провулок Фельштинський.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
Детальніше...
 
Працівники соціальної сфери відзначають своє професійне свято
П'ятниця, 04 листопада 2011 12:56
У першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери, свято людей однієї з найблагородніших і найпочесніших професій. З цієї нагоди у приміщенні міського будинку культури відбулися урочистості.
Соціальних працівників міста з професійним святом привітав міський голова Сергій Мельник.
Сергій Іванович від щирого серця подякував всім за роботу, яка з одного боку є непростою, а з іншого – шляхетною і вкрай потрібною для людей.
Детальніше...
 
Знаком якості “Довіра споживача” нагороджено кафе “Театральне”
Четвер, 03 листопада 2011 19:30
Свідоцтво про право використання знаку вручила під час проведення атестації цього закладу голова правління Товариства споживачів Хмельницької області Ірина Назаревич. Від міської влади з отриманням високої відзнаки колектив кафе “Театральне” привітала заступник начальника управління торгівлі Наталя Коваль.
Детальніше...
 
Внесено зміни до житлового кодексу
Четвер, 03 листопада 2011 16:53
06.10.2011р. Верховна Рада ухвалила Закон України “Про внесення змін до статті 6 Житлового кодексу Української РСР щодо визначення житлової та загальної площ об'єкту житлової нерухомості” (далі — Закон).
         Законодавчим актом ст. 6 Житлового кодексу Української РСР викладено у такій редакції: “Житлові будинки, квартири, інші житлові приміщення (об'єкти житлової нерухомості) призначаються та мають бути придатні для постійного проживання в них громадян, а також для використання у встановленому порядку як службових житлових приміщень і гуртожитків. Надання приміщень у житлових будинках для потреб виробничого характеру забороняється.
Детальніше...
 
В місті активізовано боротьбу зі стихійною торгівлею
Четвер, 03 листопада 2011 16:30
На виконання доручення міського голови Сергія Мельника посилено роботу щодо недопущення стихійної торгівлі на вулицях міста. Так, з 1 листопада проводяться щоденні заходи з припинення несанкціонованої торгівлі на вулиці Кам’янецькій в районі ринку МКП – ринок “Ранковий”. Загалом, з метою припинення несанкціонованої торгівлі впродовж 9 місяців цього року спільно з державними органами - міською санітарно-епідеміологічною станцією, міським відділом внутрішніх справ, управлінням ветеринарної медицини проведено 55 рейдів з припинення несанкціонованої торгівлі харчовими продуктами на вулицях: Гарнізонній, Геологів, Шевченка, Львівському шосе, Кам’янецькій, в районі МКП – ринок “Ранковий”.
Детальніше...
 
Сумлінна сплата за комунальні послуги – запорука вчасного та якісного їх надання
Четвер, 03 листопада 2011 13:07
За давньою традицією українці намагаються у новий рік входити без боргів. Міська влада дякує за розуміння та підтримку сумлінним споживачам житлово-комунальних послуг та вкотре звертається до хмельничан, які мають заборгованість, погасити борги за вже надані послуги. Адже, це є необхідною умовою для своєчасної подачі тепла і води в оселі хмельничан, вивезення сміття, утримання житлового фонду, надання інших послуг, для стабільного функціонування комунальних підприємств та збереження розміру діючих тарифів.
Проплату можна здійснити у всіх відділеннях зв'язку та банків.
Детальніше...
 
В Україні відзначатиметься 100-річчя скаутського руху
Четвер, 03 листопада 2011 10:16
Першого листопада Верховна Рада Україна прийняла Постанову "Про відзначення 100-річчя українського скаутського руху", оскільки у 2012 році минає 100 років з дня започаткування організованого українського скаутського руху. За ухвалення відповідного рішення проголосувало 262 народних депутати з 347 зареєстрованих у сесійній залі. Згідно з рішенням, 100-річчя скаутського руху відзначатиметься у 2012 році, і уряд має затвердити план заходів щодо відзначення цієї дати.
Детальніше...
 
Зміни в законодавстві України
Четвер, 03 листопада 2011 09:35
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.
Станом на 3 листопада 2011 рокузміни внесені до наступних законодавчих актів України:
- Закон України від 08.07.2011 р. № 3674-VI "Про судовий збір";
- Закон України від 08.09.2011р. № 3718-VI "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання фальсифікації лікарських засобів";
- Постанова КМ України від 20.10.2011 р.  № 1109 "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України".
Детальніше...
 
Що роблять ЖЕКи
Середа, 02 листопада 2011 16:12
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівниками житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 27 жовтня до 2 листопада, виконані такі основні види та обсяги робіт.
Детальніше...
 
"Хмельницькводоканал" попереджає
Середа, 02 листопада 2011 14:16
3 листопада з 9.00 до 20.00, в зв'язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на Чернелівському водогоні, буде обмежене водопостачання міста Хмельницького.
Адміністрація комунального підприємства "Хмельницькводоканал" сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені проведенням необхідних робіт.
Детальніше...
 
Музей історії міста Хмельницького запрошує на чергову виставку
Середа, 02 листопада 2011 11:42
4 листопада о 16.00 в приміщенні музею історії міста Хмельницького (вул. Проскурівська, 30) відбудеться урочисте відкриття персональної виставки художніх робіт “...Як шелест давніх манускриптів” члена Національної спілки художників України Неллі Павлової.
Павлова Неллі Миколаївна народилася в Узбекистані. Закінчила Рязанське художнє училище. Живописець. Графік. Картини метафоричні та асоціативні. В них – пошук духовних цінностей в історико-культурній ретроспективі. Для художньо-образної системи творів характерні умовність і узагальненість форм, орнаментальність, виразність контрастів. У творчому доробку художниці понад 50 персональних, республіканських, всеукраїнських, зарубіжних і міжнародних виставок. Твори знаходяться в музеях, галереях, а також у приватних колекціях України та за кордоном.
Детальніше...
 
Комунальні служби забезпечують функціонування міського господарства
Середа, 02 листопада 2011 11:39
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконаних підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 26 жовтня до 2 листопада.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Хмельницький центр перепідготовки та підвищення кваліфікації управлінських кадрів відзначив ювілей
  • Останньої неділі жовтня Україна переходить на “зимовий час”
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 31 жовтня до 6 листопада 2011 року
  • Автомобілісти та дорожники приймали вітання із професійним святом
  • РЕМ попереджає хмельничан
  • 67 років тому Україну визволили від фашистських загарбників
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 17 з 164
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02