|   Владимир Пристюк: В 2012 году мы должны максимально активизировать студотрядовское движение на Луганщине, обеспечив ребятам достойные условия труда.     Сергій Маслійов вважає за необхідне більш активно розвивати молочне скотарство в Кремінському районі.     Анатолий Репицкий: Реализация президентских реформ перешла на региональный уровень.     Эдуард Лозовский: Развивая приграничное сотрудничество с Россией, мы в первую очередь стараемся отстаивать интересы жителей Луганщины.     Владимир Пристюк: Создание новых рабочих мест обеспечивает благополучие региона.     Областные власти помогут реконструировать общежитие в Лисичанске.     На Луганщине планируется возродить практику собеседований с главами городов и районов по вопросу развития их территорий.     Владимир Пристюк: Областной перинатальный центр, который мы планируем открыть уже в следующем году, улучшит качество медобслуживания всех беременных и рожениц Луганщины.     Эдуард Романовский: Частные инвестиции в транспортную сферу Луганщины в этом году составили более 25 млн. грн.     Два дитячі табори Луганщини ввійшли до п’ятірки кращих оздоровчих закладів України.   |

26.12
Епідеміологічні показники з захворюваності на гострі кишкові інфекції, вірусні гепатити та ГРВІ на Луганщині – у межах норми.  »
26.12
Руководство Луганской облгосадминистрации поздравило работников Государственной фельдъегерской службы Украины с профессиональным праздником.  »
26.12
Александр Голуб: Ремонт кровель жилых домов вместе в реформированием теплоснабжения и реконструкцией водоснабжения станет приоритетным на ближайший период.  »
26.12
Александр Голуб: Отопительный сезон-2012 на Луганщине проходит стабильно.  »
26.12
Більш ніж на 8% перевиконують завдання вуглевидобувні підприємства Луганщини.  »
26.12
Додаткові кошти на вирішення проблемних питань освітньої сфери виділено у Сєвєродонецьку.  »
23.12
Руководители области посетили благотворительный концерт «Свет далекой звезды».  »
23.12
Підбито підсумки обласного конкурсу знавців природи «Природа Донбасу».  »
23.12
Серебряную и бронзовую медали привезли луганские спортсмены с Кубка Украины по спортивному бильярду «Свободная пирамида».  »
23.12
Более 1,4 млрд. грн. оплатили жители Луганщины за услуги ЖКХ в январе-октябре этого года.  »
23.12
Сергій Маслійов вважає за необхідне більш активно розвивати молочне скотарство в Кремінському районі.  »
23.12
Владимир Пристюк: В 2012 году мы должны максимально активизировать студотрядовское движение на Луганщине, обеспечив ребятам достойные условия труда.  »
23.12
Команда молодежных организаций посетила Свердловскую школу социальной реабилитации.  »
22.12
Эдуард Лозовский: Создание атмосферы нетерпимости вокруг должностных лиц, отвечающих за погашение долгов по зарплате – один из действенных рычагов влияния.  »
22.12
«Міжнаціональна новорічна ялинка» зібрала юних представників національно-культурних товариств Луганщини в обласному центрі.  »
RSS
архів новин




Інтернет-приймальня
Довідник посадовців
Опитування
Як часто Ви звертаєтесь до органів виконавчої влади?
Проголосувало: 953
Архів опитувань


Сьогодні: вівторок, 27 грудня 2011

Луганська обласна державна адміністраціяДіяльність ОДА
Реєстр державних та адміністративних послуг
  • Каталог послуг
  • Нормативні документи

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 27 травня 2009 р. N 532


 

ПОЛОЖЕННЯ про Реєстр державних та адміністративних послуг  


 

1. Реєстр державних та адміністративних послуг (далі - Реєстр) - єдина комп'ютерна база даних про державні та адміністративні послуги, які надаються органами виконавчої влади, державними підприємствами, установами та організаціями, а також органами місцевого самоврядування у процесі виконання ними делегованих державою повноважень.


 

2. Реєстр формується з метою:


 

ведення обліку державних та адміністративних послуг;
удосконалення процедури надання державних та адміністративних послуг на платній і безоплатній основі;
забезпечення відкритості та доступності інформації про державні та адміністративні послуги.


 

3. Держателем Реєстру, який забезпечує його формування та ведення, є Головдержслужба.


 

Адміністратором Реєстру, який забезпечує його технічне обслуговування та програмне забезпечення, є Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.


 

4. Формування та ведення Реєстру передбачає:


 

збирання, облік та оброблення інформації про державні та адміністративні послуги і суб'єктів їх надання;
включення відомостей до Реєстру та їх виключення;
видачу витягів з Реєстру;
забезпечення доступу користувачів до Реєстру через офіційний веб-сайт Головдержслужби та їх інформування через інші засоби масової інформації.


 

5. До Реєстру включається інформація про нормативно-правовий акт, відповідно до якого надається державна або адміністративна послуга, суб'єкта її надання, розмір плати (у разі надання послуги на платній основі) та інші визначені держателем Реєстру відомості.


 

6. Підставою для включення відомостей до Реєстру та їх виключення є подання органами виконавчої влади інформації про державні та адміністративні послуги в установленому держателем Реєстру порядку. Держатель Реєстру звертається до органів місцевого самоврядування для надання відповідної інформації.


 

Органи виконавчої влади несуть відповідальність за достовірність і своєчасність подання відомостей, що вносяться до Реєстру.


 

7. Витяг з Реєстру видається користувачам безоплатно відповідно до їх письмового запиту за встановленою держателем Реєстру формою.

© 2006-2008 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Луганськ, пл.Героїв ВВВ, 3
Тел. 0(642)58-58-88 , Тел./Факс 0(642) 55-14-54
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера