This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=96 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-26. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    
Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Joomla Slide Menu by DART Creations


Сертифіковано в Україні

Про головне


Новорічні та Різдвяні заходи

 

Новорічний марш-парад та відкриття головної ялинки (фоторепортаж К. Жданова, Д. Свідерського)

Стартували новорічні свята

 

 

Правила благоустрою території міста Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Місцеві правила забудови м. Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Порядок розміщення на території міста малих архітектурних форм [pdf] (Adobe Reader)

Про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Хмельницькому

 

Увага! Проводиться:

вивчення громадської думки щодо оцінки якості послуг, які надаються виконавчими органами Хмельницької міської ради

обговорення Програми зайнятості населення м. Хмельницького на 2012 – 2014 роки

"Проскурів" просить допомоги...

Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Email:
Тема:
Текст:

Опитування

Де, на Вашу думку, зручніше купувати товари повсякденного вжитку у місті Хмельницькому?
 
 
 

Повірити в себе молодим людям з особливими потребами допоміг фестиваль художньої самодіяльності
П'ятниця, 02 грудня 2011 17:21
“Повір у себе!” - саме під таким девізом ось уже кілька років поспіль проводиться фестиваль художньої самодіяльності серед людей з особливими потребами. Проведення фестивалю, присвяченого Міжнародному Дню інвалідів, стало вже доброю традицією в нашому місті. До учасників та гостей фестивалю звернувся міський голова Сергій Мельник.
На святкову подію завітало чимало представників громадських організацій інвалідів, благодійників. Всі вони прийшли з теплом і радістю на душі, щоб поспілкуватися, щиро посміхнутися один одному і доторкнутися струнами душі до прекрасного й чарівного мистецтва, яке допомагає всім у цьому тривожному і нелегкому житті.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
П'ятниця, 02 грудня 2011 14:47
У зв’язку із необхідністю проведення ремонтних робіт на повітряній лінії трансформаторної підстанції, 5 грудня з 09.30 до 17.00, буде призупинено постачання електроенергії до будинків від №93 до №107, №№138-172 на вул. В.Чорновола, а також на проїзді Індустріальному.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
Детальніше...
 
Два десятиліття тому наш народ сказав рішуче “так” незалежній Україні
П'ятниця, 02 грудня 2011 10:51
Урочистості збори та святковий концерт з нагоди 20-ої річниці Всеукраїнського референдуму з питання проголошення незалежності України відбулися в актовій залі дитячої школи мистецтв. Із святковою доповіддю перед присутніми на урочистостях виступила завідувач кафедри суспільних дисциплін Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії кандидат філософських наук, доцент Галина Гаврецька.
         Від Хмельницької міської ради, виконавчого комітету учасників зібрання привітав міський голова Сергій Мельник.
Детальніше...
 
Зміни в законодавстві України
П'ятниця, 02 грудня 2011 09:54
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.
Станом на 1 грудня 2011 року зміни внесені до наступних законодавчих актів України:
-                   Закон України від 04.11.2011 р. № 4014-VI "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності".
Детальніше...
 
Що роблять ЖЕКи
П'ятниця, 02 грудня 2011 09:43
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівниками житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 24 до 30 листопада, виконані такі основні види та обсяги робіт.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
П'ятниця, 02 грудня 2011 09:00
У зв’язку із необхідністю проведення ремонтних робіт на трансформаторній підстанції, 2 грудня з 14.00 до 16.00, буде призупинено постачання електроенергії до будинків №№5, 5/1, 5/2, 5/4, 7, 7/1, 7/2, 9, 9/1, 9/2 на вулиці Хотовицького.
Цього ж дня з 9.00 до 15.00, в зв'язку із заміною електроопори тимчасово не буде світла у провулках Верхньому Береговому і Нижньому Береговому.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
Детальніше...
 
План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 28 листопада до 4 грудня 2011 року
П'ятниця, 25 листопада 2011 16:33
Детальніше...
 
Ювілей відзначив Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності
П'ятниця, 25 листопада 2011 16:18
Урочисте розширене засідання правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з нагоди десятиріччя від дня створення Фонду відбулося сьогодні в органній залі обласної філармонії.
Слова щирих привітань з ювілеєм та найкращих побажань від Хмельницької міської ради, виконавчого комітету, міського голови Сергія Івановича Мельника працівникам Фонду і учасникам зібрання передав заступник міського голови Іван Прокопець. Він, зокрема відзначив активну співпрацю міської влади з Фондом соціального страхуванняу питаннях погашення заборгованостей на підприємствах обласного центру, оздоровлення хмельничан, фінансування спортивних заходів, інших соціальних виплат.
Детальніше...
 
Відбулось засідання правління громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради
П'ятниця, 25 листопада 2011 16:07

24 листопада у приміщенні Народного Дому "Просвіти" відбулось засідання правління громадської ради при виконкомі Хмельницької міської ради.

У ході засідання члени правління заслухали інформацію голови громадської ради Зої Діденко про результати опитування, проведеного нею за дорученням міського голови Сергія Мельника, з метою вивчення громадської думки жителів міста щодо роботи вуличного проводового радіо, яке транслюється на вул. Проскурівській регіональним представництвом мережевої радіостанції "Наше радіо".

Детальніше...
 
РЕМ попереджає хмельничан
П'ятниця, 25 листопада 2011 15:09
28 листопада з 9.00 до 17.00, в зв’язку із відключенням трансформаторної підстанції для проведення реконструкції повітряної лінії, буде відсутня електроенергія на вулиці Рум'янцева (№№ 1-67, №№ 2-46).
Цього ж дня з 9.00 до 17.00, в зв’язку із проведенням ремонтно-профілактичних робіт на лінії, не буде світла на вулицях Щорса (№№ 1-9, 2-24) та Красовського (№№ 7-25).
Детальніше...
 
Міська влада приділяє велику увагу погашенню боргів із заробітної плати
П'ятниця, 25 листопада 2011 14:30
Під головуванням заступника міського голови Ірини Ковальчук відбулося дванадцяте в поточному році спільне засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та робочої групи зі сприяння легалізації "тіньової" зайнятості населення та "тіньової" заробітної плати. Члени комісії мали змогу поспілкуватися із представниками підприємств-боржників, які були запрошені на засідання.
Детальніше...
 
“Великі твої жертви, Україно…”
П'ятниця, 25 листопада 2011 10:14
Скорботний екскурс в історію України під такою назвою пройшов 24 листопада в бібліотеці-філії №13 Централізованої бібліотечної системи міста.  Його учасники, а на захід були запрошені учні загальноосвітньої школи №14, почули страшні документальні факти, продивилися відео матеріал та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
Впродовж минулого століття Україна пережила три голодомори. Однак, найжорстокішим був другий із них — Голодомор 1932-33 років. Україна зазнала неймовірних національних втрат, знищено було цілі пласти національної культури і духовності, жертвами голоду стали від 7до 10 млн. людей.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Хмельничани вшанують пам’ять жертв голодоморів в Україні і запалять свічку скорботи
  • Нові правила благоустрою території міста обговорили на громадських слуханнях
  • ОБЕРЕЖНО: ГРИП!
  • Великі жертви твої, Україно…
  • РЕМ попереджає хмельничан
  • Музична школа №3 відзначила 20-річчя від дня заснування
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 9 з 163
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02