This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=84 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-26. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    
Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Joomla Slide Menu by DART Creations


Сертифіковано в Україні

Про головне


Новорічні та Різдвяні заходи

 

Новорічний марш-парад та відкриття головної ялинки (фоторепортаж К. Жданова, Д. Свідерського)

Стартували новорічні свята

 

 

Правила благоустрою території міста Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Місцеві правила забудови м. Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Порядок розміщення на території міста малих архітектурних форм [pdf] (Adobe Reader)

Про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Хмельницькому

 

Увага! Проводиться:

вивчення громадської думки щодо оцінки якості послуг, які надаються виконавчими органами Хмельницької міської ради

обговорення Програми зайнятості населення м. Хмельницького на 2012 – 2014 роки

"Проскурів" просить допомоги...

Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Email:
Тема:
Текст:

Опитування

Де, на Вашу думку, зручніше купувати товари повсякденного вжитку у місті Хмельницькому?
 
 
 

Знаком якості “Довіра споживача” нагороджено магазин “Золінгер-маркет”
Середа, 07 грудня 2011 11:35
Свідоцтво про право використання знаку у рекламі торговельних послуг з найкращими побажаннями власникам магазину Сергію Рубану та Ігорю Юрчуку вручила під час проведення атестації цього закладу голова правління Товариства споживачів Хмельницької області, перший віце-президент Всеукраїнської федерації споживачів “Пульс” Ірина Назаревич.
Від міської влади з отриманням високої відзнаки колектив закладу привітала заступник начальника управління торгівлі Наталя Коваль.
Детальніше...
 
Депутати міської ради розпочали підготовку до чергової сесії
Вівторок, 06 грудня 2011 16:57
Сьогодні відповідно до затвердженого графіка розпочали роботу постійні комісії з підготовки до чергової тринадцятої сесії міської ради. Першою своє засідання провела комісія з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Депутати розглянули 55 питань порядку денного сесії. Серед інших на порядок денний чергової сесії виносяться такі важливі питання: про віднесення змін до бюджету міста Хмельницького на 2011 рік; про затвердження плану роботи Хмельницької міської ради на перше півріччя 2012 року тощо.
Детальніше...
 
Вшанували працівників місцевого самоврядування
Вівторок, 06 грудня 2011 16:35
Міський голова Сергій Мельник взяв участь в обласних заходах з нагоди Дня місцевого самоврядування. Урочистості відбувалися в обласній філармонії.
З нагоди свята Сергій Іванович привітав присутніх та зазначив: " Це свято кожного із нас, свято всієї територіальної громади славного Подільського краю. Це той день, коли з надзвичайною силою має виявити себе наша згуртованість, наша солідарність, і кожен з нас має особливо гостро відчути відповідальність за долю держави, краю, рідного міста, селища чи села. Сьогодні, наполеглива та злагоджена робота всієї територіальної громади обласного центру забезпечує невпинний поступ нашого міста, його передові позиції в державі за багатьма показниками".
Детальніше...
 
На засіданні дорадчого комітету розглянуть результати енергоаудиту та пропозиції з тепло і енергозбереження
Вівторок, 06 грудня 2011 15:55
12 грудня о 10.00 в залі засідань міської ради відбудеться засідання дорадчого комітету міської ради з питань сталого енергетичного розвитку міста.
Місто Хмельницький - одне з чотирьох міст України, які у травні цього року стали партнерами Проекту USAID “Реформа міського теплозабезпечення в Україні”. Проект впроваджує компанія International Resources Group (IRG) США. Він допомагає Україні трансформувати галузь міського теплозабезпечення для надання надійних та якісних послуг.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Вівторок, 06 грудня 2011 15:50
У зв’язку із проведенням необхідних ремонтно-профілактичних робіт на повітряній лінії, 7 грудня з 9.00 до 17.00 буде призупинено електропостачання мікрорайону Книжківці.
Цього ж дня, в зв'язку із ремонтними роботами на трансформаторній підстанції, з 9.00 до 17.00 електроенергія не подаватиметься до окремих будинків: №№ 86-108, 115-163, що на вулиці Проскурівського підпілля.
Детальніше...
 
Проект рішення виконкому “Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва-фізичних осіб в м. Хмельницькому” обговорили за круглим столом
Вівторок, 06 грудня 2011 13:25
Під головуванням заступника міського голови Ірини Ковальчук відбулося засідання за круглим столом з обговорення проекту рішення виконавчого комітету “Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва – фізичних осіб в м. Хмельницькому”. У роботі “круглого столу” та дискусії взяли участь представники ДПІ у місті Хмельницькому, управління торгівлі міської ради, Союзу ювелірів України та підприємці міста.
Детальніше...
 
Збройні Сили України відзначають ювілей
Понеділок, 05 грудня 2011 18:15
З нагоди Дня Збройних Сил України та 20-ї річниці від дня їх створення в приміщенні обласної філармонії відбулися урочисті збори та святковий концерт. У концертній залі зібралися солдати, сержанти, прапорщики і офіцери військових частин Хмельницького гарнізону та ветерани Збройних Сил України.
Від Хмельницької міської ради, виконавчого комітету, всіх, хто виконує почесний і відповідальний обов’язок із забезпечення оборони держави, зі святом привітав міський голова Сергій Мельник.
Детальніше...
 
"Хмельницькводоканал" повідомляє
Понеділок, 05 грудня 2011 17:03
У зв'язку із заміною засувки водогону на вулиці Свободи 6 грудня з 9.00 до 14.00 буде обмежене холодне водопостачання цієї вулиці, на відрізку від вул. Червоноармійської до вул. Шевченка. Необхідні ремонтно-профілактичні роботи проводяться для забезпечення надійності функціонування водогону на вказаному напрямку.
Адміністрація комунального підприємства "Хмельницькводоканал" сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Понеділок, 05 грудня 2011 14:39
У зв’язку із проведенням необхідних ремонтно-профілактичних робіт на повітряній лінії, 6 грудня з 9.00 до 17.00, буде призупинено постачання електроенергії на вулицях: Кошарського, Профспілковій, Вінницькій, Коротченка та в провулку Підлісному.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності.
Детальніше...
 
Виїзний прийом проведе заступник міського голови
Понеділок, 05 грудня 2011 12:46
6 грудня в приміщенні колективного підприємства “Спецбудмеханізація” (вул. Геологів, 7) відбудеться прийом громадян з особистих питань. Початок о 13.00 годині.
Прийом проведе заступник міського голови Ірина Іванівна Ковальчук.
Детальніше...
 
Скликається тринадцята сесія міської ради
Понеділок, 05 грудня 2011 11:53
Відповідно до розпорядження міського голови Сергія Мельника чергова тринадцята сесія міської ради скликається 14 грудня о 10 годині в залі засідань міської ради.
На розгляд депутатів серед інших будуть запропоновані такі питання: про внесення змін до бюджету міста Хмельницького на 2011 рік; про затвердження плану роботи Хмельницької міської ради на перше півріччя 2012 року; щодо регулювання земельних відносин тощо.
На сесію запрошуються голова обласної ради, голова обласної державної адміністрації, народні депутати України, члени виконавчого комітету, директори департаментів, начальники управлінь і завідуючі відділами виконавчого комітету.
Детальніше...
 
План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 5 до 11 грудня 2011 року
Понеділок, 05 грудня 2011 09:32
Детальніше...
 
Більше статей...
  • РЕМ попереджає хмельничан
  • Міська влада приділяє велику увагу погашенню боргів із заробітної плати
  • “Великі твої жертви, Україно…”
  • Діяльність територіального центру проаналізували на засіданні виконавчого комітету
  • РЕМ попереджає хмельничан
  • Що роблять ЖЕКи
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 8 з 164
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02