This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=72 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-26. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    
Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Joomla Slide Menu by DART Creations


Сертифіковано в Україні

Про головне


Новорічні та Різдвяні заходи

 

Новорічний марш-парад та відкриття головної ялинки (фоторепортаж К. Жданова, Д. Свідерського)

Стартували новорічні свята

 

 

Правила благоустрою території міста Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Місцеві правила забудови м. Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Порядок розміщення на території міста малих архітектурних форм [pdf] (Adobe Reader)

Про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Хмельницькому

 

Увага! Проводиться:

вивчення громадської думки щодо оцінки якості послуг, які надаються виконавчими органами Хмельницької міської ради

обговорення Програми зайнятості населення м. Хмельницького на 2012 – 2014 роки

"Проскурів" просить допомоги...

Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Email:
Тема:
Текст:

Опитування

Де, на Вашу думку, зручніше купувати товари повсякденного вжитку у місті Хмельницькому?
 
 
 

Хмельничанин став дипломантом Міжнародного фестивалю
П'ятниця, 09 грудня 2011 15:11
Диплом VIII Міжнародного фестивалю військово-патріотичного фільму ім. С.Ф.Бондарчука “Волоколамський рубіж”  за професійний підхід і нетрадиційне розкриття історико-патріотичної теми в фільмі “Де ще є така земля” отримав його автор хмельничанин Олег Ніколаєв. Під час урочистої церемонії відзнаку популярного фестивалю, який пройшов на початку грудня у місті Волоколамську Московської області (Російська Федерація), Олегу Ніколаєву вручила Президент фестивалю Народна артистка Росії Ірина Констянтинівна Скобцева – Бондарчук.
Детальніше...
 
Шановні приватні підприємці!
П'ятниця, 09 грудня 2011 14:54

Управління Пенсійного фонду України у м. Хмельницькому нагадує, що термін сплати  страхових внесків за 2011 рік триває до 20 січня 2012 року.

Детальніше...
 
Відбулося засідання виконавчого комітету
Четвер, 08 грудня 2011 17:48
В ході чергового засідання, яке провів міський голова Сергій Мельник, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили майже 70 питань порядку денного. За підсумками роботи виконавчого комітету ухвалено низку важливих рішень з різних галузей життєдіяльності міста.
Детальніше...
 
Нове призначення
Четвер, 08 грудня 2011 15:23
Відповідно до розпорядження міського голови на посаду директора міського комунального підприємства “Муніципальна телерадіокомпанія “Місто” призначено Ноля Віктора Станіславовича.
Віктор Ноль народився 1963 року в місті Брянка Луганської області. Після закінчення Львівського вищого військово-політичного училища, у 1988 році, здобув спеціальність - військово-політична журналістика.
Із травня 2005 року очолював різні друковані та електронні видання міста Хмельницького. До призначення на посаду директора МКП “Муніципальна телерадіокомпанія “Місто” працював директором товариства з обмеженою відповідальністю “Продюсерський центр “Ексклюзив”, м. Хмельницький.
Детальніше...
 
З актуальних питань теплозабезпечення консультує фахівець
Четвер, 08 грудня 2011 12:29
Триває опалювальний сезон. Чимало мешканців обласного центру цікавляться питаннями забезпечення своїх осель теплом, інформують у відділі роботи із зверненнями громадян. Декілька таких питань ми переадресували директору комунального підприємства "Хмельницьктеплокомуненерго" Скалію Володимиру Михайловичу.
Детальніше...
 
День місцевого самоврядування відзначили у Хмельницькому
Четвер, 08 грудня 2011 12:24
Урочисті збори та святковий концерт, присвячені Дню місцевого самоврядування, який в нашій державі відзначається 7 грудня, відбулися у актовій залі Хмельницької дитячої школи мистецтв. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Сергій Мельник. "Вітаю вас, шановні колеги, зі святом та від щирого серця дякую за відповідальне ставлення до виконання обов'язків та бажання примножувати красу й багатство рідного Хмельницького. Хай успіхами вінчаються усі ваші справи, а щоденна праця та вдячність хмельничан додають сил і снаги для нових здобутків", - сказав Сергій Іванович.
Детальніше...
 
Що роблять ЖЕКи
Четвер, 08 грудня 2011 11:40
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівниками житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 1 до 7 грудня, виконані такі основні види та обсяги робіт.
Детальніше...
 
Зміни в законодавстві України
Четвер, 08 грудня 2011 09:27
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.
Станом на 8 грудня 2011 року зміни внесені до наступних законодавчих актів України:
- Закон України від 03.11.2011 р.№ 3994-VI "Про внесення змін до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" щодо порядку видачі копії ліцензії";
- Постанова КМ України від 23.11.2011 р. № 1191 "Про затвердження Порядку обчислення страхового стажу, що дає право на призначення грошової допомоги, та її виплати".
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Середа, 07 грудня 2011 17:29
У зв’язку із відключенням повітряної лінії для проведенням необхідних ремонтно-профілактичних робіт на трансформаторній підстанції, 8 грудня з 9.00 до 16.00 буде призупинено електропостачання окремих будинків на вулицях: Ватутіна (№№ 15-23,), Козацькій, (№№ 1-53, 2-40).
Цього ж дня, в зв'язку із ремонтними роботами на повітряній лінії, з 9.00 до 16.00 не подаватиметься електроенергія до будинків №№ 6, 8, 92, що на вулиці Вінницькій.
Детальніше...
 
Пенсійний інформує
Середа, 07 грудня 2011 15:23

Управління Пенсійного фонду України у м.Хмельницькому повідомляє, що до 1 січня 2012 року проводиться інвентаризація пенсійних справ, тому від громадян  приймаються виключно заяви та документи:

Детальніше...
 
Комунальні служби забезпечують функціонування міського господарства
Середа, 07 грудня 2011 14:11
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконаних підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 30 листопада до 7 грудня.
Зокрема, працівниками комунального підприємства "Міськсвітло" замінено 96 ламп зовнішнього освітлення на вулицях: Високій, Тернопільській, Шестакова, Парковій, Будівельників, Вокзальній, Кам’янецькій, Транспортній, Вишневій, Качинського, Курчатова, Олімпійській, Гоголя, Південній, Глінки, Чапаєва, Театральній, Чорновола, Пілотській, Гайдара, Папаніна, Східній, Винниченка, Профспілковій, Будьонного, Філатова, Молодіжній, Інститутській, Курчатова, Зенітній, Ватутіна, Суворова, Шевченка.
Детальніше...
 
Шановні хмельничани!
Середа, 07 грудня 2011 11:40
З 12 грудня 2011 року розпочинається вивчення громадської думки щодо якості послуг, які надаються виконавчими органами Хмельницької міської ради. Захід проводиться в рамках виконання проекту «Організація діяльності щодо створення Центру надання адміністративних послуг в м. Хмельницькому» Львівською громадською організацією «Центр досліджень місцевого самоврядування» у співпраці з ГО «Хмельницькі ініціативи» за фінансової підтримки міжнародного фонду «Відродження».
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Шановні приватні підприємці
  • З 1 грудня збільшуються пенсійні виплати
  • Про затвердження ставок єдиного податку для виробників ювелірних виробів
  • Повірити в себе молодим людям з особливими потребами допоміг фестиваль художньої самодіяльності
  • РЕМ повідомляє
  • Два десятиліття тому наш народ сказав рішуче “так” незалежній Україні
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 7 з 164
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02