This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=228 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-26. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    
Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Joomla Slide Menu by DART Creations


Сертифіковано в Україні

Про головне


Новорічні та Різдвяні заходи

 

Новорічний марш-парад та відкриття головної ялинки (фоторепортаж К. Жданова, Д. Свідерського)

Стартували новорічні свята

 

 

Правила благоустрою території міста Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Місцеві правила забудови м. Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Порядок розміщення на території міста малих архітектурних форм [pdf] (Adobe Reader)

Про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Хмельницькому

 

Увага! Проводиться:

вивчення громадської думки щодо оцінки якості послуг, які надаються виконавчими органами Хмельницької міської ради

обговорення Програми зайнятості населення м. Хмельницького на 2012 – 2014 роки

"Проскурів" просить допомоги...

Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Email:
Тема:
Текст:

Опитування

Де, на Вашу думку, зручніше купувати товари повсякденного вжитку у місті Хмельницькому?
 
 
 

Міжнародний економічний конгрес "УКРАЇНА — КИТАЙ"
Вівторок, 25 жовтня 2011 09:11
В період з 4 до 15 грудня 2011 року в містах Гонконг та Санья (провінція Хайнань) відбудеться Міжнародний економічний конгрес "УКРАЇНА - КИТАЙ". Організаторами форуму є Комітет економічного розвитку України, Торгово-промислова палата Гонконгу та міжнародна організація "Світ без кордонів".
Детальніше...
 
Олена Скорупська ювілей відзначила відкриттям родинної виставки
Вівторок, 25 жовтня 2011 09:07
В Хмельницькому обласному художньому музеї відкрито виставку родини Скорупських "В родинному колі". І хоча виставка, в першу чергу, присвячена 60-річчю заслуженого художника України Олени Скорупської, в цій експозиції вперше зібрано доробок усієї родини митців: Олени, Ігоря та Ольги Скорупських. Із ювілеєм художницю привітав міський голова Сергій Мельник.
Детальніше...
 
Обласна філармонія запрошує
Понеділок, 24 жовтня 2011 16:31
2 листопада о 18.30 в приміщенні обласної філармонії відбудеться концерт “Безкрилої любові не буває”. У концерті візьмуть участь: заслужена артистка України Валентина Щур (скрипка); лауреат міжнародних конкурсів Олена Леонова (сопрано); лауреат обласної премії ім. Т.Г. Шевченка Валерія Разумова (фортепіано). Вартість квитків 30 грн., 40 грн., 50 грн.
3 листопада о 18.30 - концерт за участю народного артиста України Володимира Кошуби (орган) та Івана Кучера (віолончель) з програмою “Вечір в стилі бароко”. Вартість квитків 20 грн., 30 грн., 40 грн.
Детальніше...
 
Хмельничан навчали будувати власну кар’єру
Понеділок, 24 жовтня 2011 16:07
У Хмельницькій торгово-промисловій палаті проведено інформаційно-просвітницький захід для незайнятого та зайнятого населення "Побудуй свою кар’єру!". Мета заходу - інформування про послуги служби зайнятості, перспективи працевлаштування, права та соціальні гарантії, надання допомоги у професійному самовизначенні, формування усвідомленого підходу до вибору професії та відповідальності за власне майбутнє, мотивації до праці та легального працевлаштування в Україні для молоді, а також інших категорій зайнятого та незайнятого населення.
Детальніше...
 
Підсумували святкування, пошанували активних і творчих
Понеділок, 24 жовтня 2011 15:57
Якість підготовки та проведення святкових заходів з нагоди 580-ї річниці першої писемної згадки про місто Хмельницький проаналізували в ході наради їх організатори та учасники. Підводячи підсумки проведеної роботи керуюча справами виконавчого комітету Людмила Черевченко, зауважила: “Свято, яке ми з вами разом організували, за оцінкою мешканців Хмельницького, пройшло непогано”. Водночас, Людмила Петрівна та інші учасники наради висловили окремі побажання та пропозиції, які будуть враховані при підготовці святкування Дня міста наступного року.
Детальніше...
 
РЕМ попереджає хмельничан
Понеділок, 24 жовтня 2011 15:50
25 жовтня з 09.00 до 17.00, в зв’язку із проведенням ремонтно-профілактичних робіт на трансформаторній підстанції, буде відсутня електроенергія на вулицях Північній та Городній (у приватному секторі).
Цього ж дня з 9.30 до 14.00, в зв’язку із проведенням ремонтних робіт на повітряній лінії, не буде світла у будинках: від №72 до 114, №№73-111, від №16/3 до №70 та №№15-71 на вулиці Ювілейній; від №58 до №86, №№49-69 на вулиці Чубинського; №№52-102, від №60 до №90 і №106/12 на вулиці Трудовій; №10/3 на вул. Пілотській, а також у провулку Тракторному.
Детальніше...
 
Питання погашення заборгованості із виплати зарплати та легалізація тіньової зайнятості населення – на контролі міської влади
Понеділок, 24 жовтня 2011 11:16
Під головуванням заступника міського голови Анатолія Лаврентія відбулося одинадцяте в поточному році спільне засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та робочої групи зі сприяння легалізації "тіньової" зайнятості населення та "тіньової" заробітної плати.
Детальніше...
 
"Хмельницькводоканал" попереджає
Понеділок, 24 жовтня 2011 11:07
25 жовтня з 8.00 до 16.00 буде проводитися планова промивка та знезараження водопровідних мереж та споруд міста. Під час промивки вода не придатна до вживання та приготування їжі.
З метою промивки і видалення хлорної води з квартирних трубопроводів бажано після 14.00 почергово відкривати крани в мийках, раковинах і ваннах.
Адміністрація комунального підприємства "Хмельницькводоканал"сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені проведенням необхідних робіт.
Детальніше...
 
Визволителів Хмельницького забезпечили овочами на зиму
П'ятниця, 21 жовтня 2011 15:24
Щороку, відповідно до Комплексної програми «Піклування» на 2007-2011 роки, членів Проскурівського підпілля та визволителів міста Хмельницького від німецько-фашистських загарбників забезпечують на зимовий період овочами. Не став винятком і цей рік. 5 ветеранів відповідного статусу отримали овочевий провіант: по 50 кілограмів картоплі та по 20 кілограмів капусти та цибулі. Овочі на загальну суму понад 600 гривень були закуплені за бюджетні кошти.
Детальніше...
 
День народження улюбленої книги святкували в бібліотеці
П'ятниця, 21 жовтня 2011 13:30
Відеокомпозицію “Найвідоміший плюшевий ведмедик”, присвячену річниці з дня виходу в світ першого окремого видання книги Алана Олександра Мілна про дивовижні пригоди Вінні Пуха, провели працівники бібліотеки-філії №4 Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи.
Глядачами імпровізованої вистави були молодші школярі та вчителі середньої загальноосвітньої школи № 8 міста.
Детальніше...
 
Міська влада потурбувалась про безпеку на зимових дорогах
П'ятниця, 21 жовтня 2011 10:02
Для організації безпечного дорожнього руху на вулицях міста виконавчий комітет міської ради днями ухвалив рішення про утримання доріг в зимовий період 2011-2012 років.
Рішенням затверджений перелік підприємств, організацій та військових формувань, які виділяють транспортні засоби, іншу техніку для виконання робіт із ліквідації наслідків стихійних явищ та інших обставин, що впливають на дорожній рух, в зимовий період.
Детальніше...
 
Маріупольський майстер світлин представив свої унікальні знімки хмельничанам
П'ятниця, 21 жовтня 2011 09:01
У виставковій залі музею-студії фотомистецтва відбулося урочисте відкриття персональної виставки творчих робіт “Вiтер Мандрiв” члена Національної спілки фотохудожників України Миколи Заварики з міста Маріуполя Донецької області.
В експозиції представлено понад 40 робіт автора: підводні фотографії, пейзажі та портрети. З відкриттям виставки фотомайстра привітала керуюча справами виконавчого комітету Людмила Черевченко.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Отруєння грибами небезпечне для життя
  • Відбулася позачергова сесія міської ради
  • У Хмельницькому пройдуть дні органної музики
  • РЕМ попереджає хмельничан
  • "Вiтер Мандрiв" запрошує у музей-студію фотомистецтва
  • "Хмельницькводоканал" попереджає
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 20 з 163
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02