This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=216 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-26. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    
Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Joomla Slide Menu by DART Creations


Сертифіковано в Україні

Про головне


Новорічні та Різдвяні заходи

 

Новорічний марш-парад та відкриття головної ялинки (фоторепортаж К. Жданова, Д. Свідерського)

Стартували новорічні свята

 

 

Правила благоустрою території міста Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Місцеві правила забудови м. Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Порядок розміщення на території міста малих архітектурних форм [pdf] (Adobe Reader)

Про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Хмельницькому

 

Увага! Проводиться:

вивчення громадської думки щодо оцінки якості послуг, які надаються виконавчими органами Хмельницької міської ради

обговорення Програми зайнятості населення м. Хмельницького на 2012 – 2014 роки

"Проскурів" просить допомоги...

Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Email:
Тема:
Текст:

Опитування

Де, на Вашу думку, зручніше купувати товари повсякденного вжитку у місті Хмельницькому?
 
 
 

У суботу Хмельницький ярмаркуватиме
П'ятниця, 28 жовтня 2011 09:02
29 жовтня на вулиці Прибузькій відбудеться традиційний осінній ярмарок. За рекомендованими цінами і в широкому асортименті на ярмарку буде представлена екологічно чиста продукція товаровиробників Хмельниччини: ковбаси, хлібобулочні, макаронні вироби, борошно, крупи, молокопродукція, риба, дари садів та ланів, насіння, саджанці тощо. Ярмарок розпочнеться о 8.00.
Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами: 65-11-41; 65-84-49.
Детальніше...
 
Визначено переможців турніру пам'яті Володимира Козубняка
Четвер, 27 жовтня 2011 16:29
Міський турнір з міні-футболу серед юнаків пам’яті колишнього начальника управління освіти Хмельницької міської ради, депутата міської ради чотирьох скликань Володимира Козубняка проходив впродовж 25-26 жовтня на спортивних майданчиках дитячої юнацько-спортивної школи №1. Аналогічні змагання в нашому місті проводяться уже вчетверте.
Детальніше...
 
Питання соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, обговорили на засіданні виконкому
Четвер, 27 жовтня 2011 16:21
Провів чергове засідання виконкому міський голова Сергій Мельник. У розширеному складі розглянуто питання про роботу служби у справах дітей щодо соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Детальніше...
 
РЕМ попереджає хмельничан
Четвер, 27 жовтня 2011 14:18
28 жовтня з 10.00 до 16.30, в зв’язку із проведенням ремонтно-профілактичних робіт на трансформаторній підстанції, буде відсутня електроенергія у провулках: Іподромному, Козацькому (№№ 38-42), Пересипкіна (№№ 2-6).
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
Детальніше...
 
Скликається дванадцята сесія міської ради
Четвер, 27 жовтня 2011 11:56
Відповідно до розпорядження міського голови Сергія Мельника чергова дванадцята сесія міської ради скликається 9 листопада о 10 годині в залі засідань міської ради.
На розгляд депутатів серед інших будуть запропоновані такі питання: про внесення змін до бюджету міста Хмельницького на 2011 рік; щодо регулювання земельних відносин тощо.
На сесію запрошуються голова обласної ради, голова обласної державної адміністрації, народні депутати України, члени виконавчого комітету, директори департаментів, начальники управлінь і завідуючі відділами виконавчого комітету.
Детальніше...
 
Нове призначення
Четвер, 27 жовтня 2011 11:10
Відповідно до розпорядження міського голови Сергія Мельника на посаду директора міського комунального підприємства “Хмельницькводоканал” призначено Кавуна Віталія Борисовича.
Віталій Кавун народився 1974 року в селі Заслучне Красилівського району.
Вищу освіту за фахом “Механізація меліоративних робіт” здобув, закінчивши Українську державну академію водного господарства. Із 1997 року працює в міському комунальному підприємстві “Хмельницькводоканал”. Тут пройшов шлях від майстра ВНС-10, начальника служби каналізаційних мереж, начальника служби водопровідних мереж, начальника водопровідного господарства до заступника головного інженера з виробництва МКП “Хмельницькводоканал”.
Детальніше...
 
Що роблять ЖЕКи
Четвер, 27 жовтня 2011 09:56
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівниками житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 20 до 26 жовтня, виконані такі основні види та обсяги робіт.
Детальніше...
 
Зміни в законодавстві України
Четвер, 27 жовтня 2011 08:30
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.
Станом на 27 жовтня 2011 року зміни внесені до наступних законодавчих актів України:
-                   Закон України від 07.10.2011 р. № 3905-VI "Про внесення зміни до статті 9 Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік"";
-                   Закон України від 22.09.2011 р. № 3774-VI "Про внесення зміни до статті 28 Закону України "Про землеустрій" щодо скорочення строку складання документації із землеустрою";
               
Детальніше...
 
Комунальні служби забезпечують функціонування міського господарства
Середа, 26 жовтня 2011 14:13
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконаних підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 19 до 26 жовтня.
Зокрема, працівниками комунального підприємства "Міськсвітло" замінено 93 лампи зовнішнього освітлення на вулицях: Вишневій, Проскурівській, Соборній, Громової, Гуцалюка, Кам’янецькій, Олімпійській, Чкалова, Торфяній, Міцкевича, Гагаріна, Вокзальній, Кошарського, Винниченка, Профспілковій, Лезневецькій, Молдавській, Гончарова, Раєвського, Довженка, Шевченка, Городовікова, Прибузькій, Фурманова, Трудовій, Н.Береговій, Гречка, Веселій; в провулках Торф’яному і Клубному; у сквері ім. Т. Шевченка, в парках ім. М.Чекмана та ім.І. Франка, на Привокзальній площі.
Детальніше...
 
Відбулось засідання правління громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради
Середа, 26 жовтня 2011 11:03
25 жовтня у приміщенні Народного Дому “Просвіти” відбулось засідання правління громадської ради при виконкомі Хмельницької міської ради.
Враховуючи небезпечні тенденції поширення в Україні та у місті Хмельницькому реклами “МММ-2011” та реагуючи на численні звернення до міської громадської ради громадян з цього приводу, члени правління обговорили та ухвалили текст звернення до хмельничан із закликом бути обачними та не дозволити втягнути себе у чергову аферу під назвою “МММ-2011”.
Детальніше...
 
Із представником міської влади спілкувалися мешканці мікрорайону Ракове
Середа, 26 жовтня 2011 09:37
Заступник міського голови Ірина Ковальчук провела виїзний прийом у мікрорайоні Ракове. Спілкування відбувалося в приміщенні "Будинкоуправління №2 КЕВ м. Хмельницький".
Найбільше хмельничан хвилювали питання житлово-побутової сфери, а саме: ремонт покрівель, підтоплення каналізацією підвалу будинку, відсутність батареї в під’їзді, механізм проходження коштів за сплату житлово-комунальних послуг та інші.
Детальніше...
 
Микола Томенко презентував “Український щорічник — 2012” у Хмельницькому
Вівторок, 25 жовтня 2011 17:00
Сьогодні, в рамках перебування у місті Хмельницькому, Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко прочитав лекцію для студентів Хмельницького інституту соціальних технологій Вищого навчального закладу “Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна”, у приміщенні Хмельницької міської ради зустрівся з вчителями історії і працівниками бібліотек та провів прес-конференцію. В ході цих зустрічей Микола Томенко презентував діловий щоденник українця “Український щорічник-2012”, який підготували і видали Фонд Миколи Томенка “Рідна країна” та видавництво “Веселка”.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Що роблять ЖЕКи
  • Звання “Нащадки козацької слави” виборювали 360 юних хмельничан
  • РЕМ попереджає хмельничан
  • Нові призначення
  • Скористайтесь можливістю отримання житлових субсидій за спрощеною системою
  • До уваги підприємців та всіх, хто бажає започаткувати власну справу!
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 19 з 163
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02