This version of the page http://www.rehau.ua/index.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-24. The original page over time could change.
ТОВ "Рехау" - Ласкаво просимо до REHAU
Стартова сторінка|Індекс|Завантажити|Контакт
ПідприємствоБудівництвоАвтомобілебудуванняІндустрія
 на сайті  зовні

Вхід до клієнтського порталу

ввійти

Досконала енергоефективність


*Зниження енерговитрат на одному вікні при заміні старого дерев’яного/металопластикового вікна 80-их років (Uf=1,9, Ug=3,0) на вікно з профілю GENEO (Uf=0,91, Ug=0,5, розміри вікна 123x148 cм)Дізнайтесь більше про вікна GENEO з матеріалу RAU-FIPRO

Досконала енергоефективність

Обігрів та охолодження з тепловим насосом. Комплексні системні рішення «з одних рук».Світ теплового насосу
Портал енергозбереження

Офіси


Головний офіс ТОВ «РЕХАУ» у Києві:

Київ / смт. Чабани, вул. Машинобудівників, 1,
тел. 467 7710
e-mail: kiev@rehau.com,
Гаряча лінія
0 800 30 8888Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні
Детальніше

Вакансії в РЕХАУ

Інформацію про відкриті вакансії Ви зможете знайти тут. далі...

 

Тема

Рішення для енергоефективного будівництва та модернізації: збільшення цінності та зменшення витрат

Вимоги до енергоефективності, збереження ресурсів та надійності будівель зростатимуть й надалі. Тому компанія REHAU пропонує Вам високопродуктивні рішення щодо виробництва, використання та економії енергії з одних рук. Інноваційні матеріали та системні технології відкривають високоефективні можливості для архітекторів, проектувальників та забудовників щодо нового будівництва та модернізації. Відповідно до найновіших енергетичних стандартів та Постанови щодо енергозбереження (EnEV 2012) німецького будівельного законодавства.

*Зниження енерговитрат на одному вікні при заміні старого дерев’яного чи пластикового вікна виробництва 80-их років (Uf=1,9, Ug=3,0) на вікно з профілю GENEO (Uf=0,91, Ug=0,5, розміри вікна 123 x 148 cм)

Тема

Ефективне покращення акустики приміщення – інновативний дизайн меблів

В центрі уваги архітекторів знаходяться співробітники та співробітниці підприємства та люди, які щоденно контактують з підприємством та його продукцією.
Забудовники, консультанти та архітектори можуть зробити внесок у комфорт співробітників, оскільки вони займаються оточенням, в якому люди думають та діють.
Важливий внесок у комфорт робочого місця – гарна акустика приміщення. Компанія REHAU підтримує покращення комфорту за допомогою інноваційного продукту RAUVOLET acoustic-line, що здатний поглинати звук на фронтальній частині меблів.

Тема

Тераса, басейн та сад – довговічний стиль життя поза приміщенням

Літо та сонячні проміні приваблюють можливістю відпочити на природі. Чим більше стиль життя переноситься до саду, тим елегантнішими стають продукти та тим частіше натуральні матеріали замінюються полімерами. Компанія REHAU пропонує різноманітні рішення для створення «кімнати на природі». Поряд з ефектним дизайном важливу роль також відіграють такі аспекти, як довговічність, стійкість до атмосферних впливів та легкість догляду.

Тема

«Ми щодня розширюємо межі можливого щодо рішень, основаних на полімерах.»

Стратегічний напрямок REHAU «Будівництво» фокусується на нових технологіях та інтенсивно працює над темами майбутнього – енергією, менеджментом водних ресурсів та інфраструктурою. Підрозділ компанії REHAU в місті Ерланген надає активну підтримку окремим регіонам по всьому світові. Підрозділ компанії REHAU в місті Ерланген сьогодні являє собою центр передового досвіду та генерування ідей для сучасних будівельних рішень. 400 співробітників працюють тут перш за все у сферах технічного розвитку, продажів, маркетингу та обслуговування на базі перспективних технологій.

Тема

Безперервний менеджмент водних ресурсів – системні рішення для надійного майбутнього від компанії REHAU

Компанія REHAU вже протягом кількох років має інтегральний комплексний підхід до теми сучасного менеджменту водних ресурсів та отримала визнання як постачальник якісних та інновативних трубопровідних систем для загального водопостачання та каналізації. Системні рішення REHAU з полімерів створюють при цьому повний кругообіг води від джерела до місця споживання з суміжним зворотнім відводом стічних вод для вторинної переробки. Цей підхід доповнюється сучасними системами регулювання розподілу дощових вод для попереднього очищення та використання. Екологічна доцільність цих систем полягає у децентралізованій фільтрації.

Тема

Компетентність у сфері поверхонь та дизайну – індивідуальність та функціональність

Увага до деталей та індивідуальність, сучасність та відхилення від тенденцій, максимальна функціональність та інноваційні системні рішення, розумне поєднання матеріалів та відкриття нових сфер застосування – вимоги, що сьогодні висувають виробники меблів до постачальників меблевої фурнітури, дуже різноманітні. Перевагами компанії REHAU є перетворення тенденцій та ідей у корисну продукцію та створення матеріалів з особливими властивостями.

Тема

Інфраструктура
Комплексні рішення для будівель та будівництва транспортних шляхів


Із зростанням густонаселених територій та мегаполісів, а також демографічним розвитком зростають вимоги до постачання та утилізації, енергії, комунікацій та будівництва транспортних шляхів. Життя в майбутньому потребує зростаючої мобільності та значних інвестицій в інфраструктуру. Завдяки надійним, довговічним та сучасним системним рішенням REHAU для будівництва аеропортів та транспортних шляхів, а також залізничних шляхів проектувальники та забудовники оптимально підготовлені до майбутнього…

Тема

Спорт та дозвілля – Інновації для стрибків з трампліну на лижах

Система трампліну „SKI-LINE“ - це конструкція нового покоління, яка вдало поєднує зимню та літню доріжку в одному модулі. Система була розроблена та запатентована відомим інженером Петером Ріделом. У співпраці з REHAU відпрацьовувалися питання стосовно вибору матеріалів та технологій, в результаті плідної роботи була розроблена система трампліну „SKI-LINE“, що стало інноваційним рішенням в сфері стрибків з трампліну на лижах.

Тема

Захист оточуючого середовища та економія ресурсів – інноваційний розвиток промисловості для чистого майбутнього

Відповідальний та раціональний підхід до використання природних ресурсів є найважливішим завданням для постійного розвитку землі. Нові технології та ідеї, що уможливлюють одночасне відчутне зменшення споживання енергії та зниження витрат, все частіше стають вирішальним фактором успіху в усіх галузях та процесах щоденного життя.
Компанія REHAU ставить перед собою це завдання та вже сьогодні працює над успішними темами майбутнього, серед яких центральне місце займають економія сировини, запаси якої стають дедалі меншими, а також розвиток інноваційних систем для ефективного використання енергії та захисту навколишнього середовища.

Новини

Соціальний проект компанії REHAU і партнера ТОВ «Вікна-Стиль»

У листопаді 2011 р. за підтримки компанії REHAU був реалізований соціальний проект по заскленню Хрестовоздвиженської церкви

22.12.2011

Компанія REHAU - спонсор конкурсу 'Інтер'єр Року 2011'

Компанія REHAU стала спонсором щорічного архітектурного конкурсу 'Інтер'єр Року 2011'

08.12.2011

Компанія REHAU - переможець конкурсу «Вибір Року 2011»

Компанія REHAU стала переможцем міжнародного конкурсу «Вибір року 2011» в номінації «Виробник року профільних систем для металопластикових вікон та дверей».

25.11.2011

© ТОВ "Рехау", 2011