This version of the page http://oskar.kiev.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-20. The original page over time could change.
Про кінотеатр - Кінотеатр «Оскар»

Про кінотеатр   Правила відвідування   Контакти

Новий, суперсучасний кінотеатр «Оскар» відкрився у грудні 2009 року. Площа кінотеатру «Оскар» - 4 000 кв.м. За своїм рівнем, кінотеатр відповідає найвищим світовим стандартам. «Оскар» має 8 кінозалів: Дві великих 3D кінозали - по 247 місць кожний Три кінозали 2D - по 133 місця кожний Три кінозали 2D - по 104 місця кожний

Розміри екранів:

Зали 1,2,3 (фіолетовий, помаранчевий, блакитний) мають екран 10х5,4 м. Відстань від екрану до першого ряду 6,3 м.
Цифрові зали 4 и 5 (жовтий та червоний) мають екран 16х6,8 м. Відстань від екрану до першого ряду 7,7 м.
Зали 6, 7, 8 (зелений, синій, вишневий) мають екран 10х5,4 м. Відстань від екрану до першого ряду 5,8 м.

Усе в кінотеатрі спроектовано максимально зручно та комфортно для глядача. Усі кінозали облаштовані диванами «Лав сіт» (Baco Love Seat), а також кріслами Baco Cineplex із зручними підставками для попкорну та напоїв. Кінотеатр «Оскар» спроектовано та збудовано за останнім словом техніки: Новітні кінопроектори CHRISTIE мають найвищі технічні характеристики, максимально реалістично передають графічні супер-ефекти, звук та являються абсолютними чемпіонами із світло передачі. Система звуку Dolby Digital та великі екрани допомагають створити повну ілюзію присутності.

В кінотеатрі працює попкорн-бар з алкогольними та безалкогольними напоями. В холі - затишний десертний бар із солодкою випічкою, чаєм та кавою. В кінотеатрі відкрився новий панорамний ресторан-бар «Оскар» на 200 місць. У розпорядженні гостей ресторану вишукана зала із зручними диванами та панорамним видом на місто, VIP-кімната із караоке, бар. Регулярно у ресторані проводяться ексклюзивні допрем'єрні презентації, фуршети та приватні заходи ( ресторан може вмістити одночасно 500 гостей).

В меню ресторану - різноманітні страви європейської та української кухонь, які створює досвідчений та талановитий шеф-повар. Кінотеатр «Оскар» знаходиться у новому торговельно-розважальному комплексі «Dream Town», який знаходиться в елітному районі столиці «Оболонь». Наразі «Dream Town» найбільший та найсучасніший центр – популярне місце відпочинку киян, які мешкають не тільки на Оболоні, але й приїздять з усіх інших куточків міста. Інтер'єр атріуму, де розташований кінотеатр «Оскар» створювався дизайнерами спеціально у голлівудському стилі, тому відпочивати тут завжди приємно та цікаво!

Ласкаво просимо до кінотеатру «Оскар»!