This version of the page http://www.cau.ua/ukr/3/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-17. The original page over time could change.
укр / рус / eng

Кур'єрська Авiапошта України / КАУ

12:00:00
Питання &
Новини

Історія КАУ

       Компанія Кур'єрська Авіапошта України (КАУ) була створена в 1993 році з метою розвитку кур'єрського бізнесу на Україні і до 1998 року надавала послуги з регіональної доставки кореспонденції і вантажів для лідируючих західних компаній. 

       У 1999 році компанія КАУ зареєструвала свою торгівельну марку Кур'єрська Авіапошта України і логотип у вигляді голуба з конвертом, який і став нашим символом.      

       За час становлення фірми був створений власний парк автомобілів вантажопідйомністю до двадцяти тонн.

       У 2006 році КАУ придбала транспортну компанію, чим зміцнила свої позиції на ринку кур'єрських, вантажних і логістичних  послуг.      

       Розвиваючи власну мережу в 2002 році в м. Харкові був відкритий  перший експрес-центр. На сьогодні КАУ має представництва в 30 обласних і районних центрах України і обслуговує більше 500 міст.

       З 2004 року КАУ має свої власні офісні і складські приміщення в Києві та регіонах. Це додало компанії стабільності і упевненості в майбутньому.     

       Добродійність - те, чим може гордитися наша фірма. Починаючи з 2006 року, ми є спонсорами Фестивалю молодих дизайнерів "Краса і мода", давно і тісно співпрацюємо з Міськими радами ветеранів, допомагаємо дитячим будинкам, школам, беремо участь в суспільному житті району і міста.

       За видатні досягнення в 2006 році КАУ було присвоєно звання Лідер зв'язку і інформатизації України, а її генеральному директорові, Орту Ігору Валерійовичу, вручений Орден Святого Миколая 3 ступеня.

        У 2008 році КАУ знов здобуло це звання, а комерційний директор, Перегудова Ольга Вікторівна, нагороджена Орденом "Професіонал галузі".

        Національний бізнес-рейтинг визначає переможців по номінаціях – "Об'єм реалізованої продукції", "Чистий прибуток", "Продуктивність праці", "Заробітна плата".

       Визнання нашої компанії відповідною міжнародним стандартам в цих номінаціях говорить про прозорість КАУ, її конкурентоспроможність та упевненість в собі.

       Для надання якісних послуг ми зібрали висококваліфіковану команду фахівців, які завжди готові задовольнити всі запити клієнта і, починаючи з 2008 року, розпочали впровадження системи менеджменту якості відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001-2008.

В даний час КАУ 

  • здійснює термінову внутрішньо-міську доставку;
  • забезпечує гарантовану доставку Ваших відправлень в найкоротші терміни практично в будь-який куточок України, а також Світу;
  • надає Вам можливість заощаджувати час та в режимі он-лайн контролювати рух Вашого відправлення;
  • надає послугу з дистрибуції товарів у пакунковому форматі ;
  • надає логістичний аутсорсинг  ЗРl (Тhird Раrty Logistics), послуги оператора 3 PL формату;
  • у проектному режимі працює  розподільним центром;
  • забезпечує доставку дрібних вантажів  по  Україні від дверей до дверей;
  • широку мережу адресного обслуговування, що включає більше 500 міст України;
  • авіа-експрес доставку документів в більш ніж 200 країн світу;
  • послуги логістики, зберігання і обробки вантажів;
  • обслуговування інтернет - магазинів.

       За 15 років компанія пройшла шлях від ідеї роботи в пакунковому бізнесі до найбільшого оператора кур'єрського зв'язку України.

       Ряд великих проектів з лідерами операторів мобільного зв'язку, держпідприємствами, банками свідчать про широкі можливості КАУ і виводять її на лідируючі позиції на ринку кур'єрських послуг України.        

Ми цінуємо Ваш час!

09.12.2011
Проведення тендеру
27.10.2011
Зміна адреси офісу в м. Донецьк
05.08.2011
Введена в дію нова послуга
30.06.2011
Зміна предстаництва КАУ в м. Вінниця
15.04.2011
Змінення у Тарифному довіднику "Курь'єрська доставка документів. Дальнє Зарубіжжя та СНД"
31.03.2011
Змінення у Тарифному довіднику "Курь'єрська доставка документів по Росії, Молдові і в Білорусь"
11.03.2011
Зміна тарифів на доставку по Україні
30.06.2010
Успішне проходження сертифікаційного аудиту

Всi новини >>>>

Архiв новин