This version of the page http://uho.in.ua/news/yazdamkrov (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-30. The original page over time could change.
Новий соціальний проект: "Я здам кров" | Всеукраїнська Організація Здоров'я

Новий соціальний проект: «Я здам кров»

Кампанія Yazdamkrov.org – опис проекту

Система донорства крові в Україні не упорядкована і тому не функціонує належним чином.

«Київський Клуб Левів» спільно з двома найбільш активними волонтерськими організаціями, які займаються донорством крові, «Клубом донорів» і «Асоціацією молодих донорів України», запускає річну кампанію, мета якої – змінити ситуацію, що склалася.

Наші загальні цілі  прості:

1) Створити національний реєстр донорів крові України;

2) Організувати 100% добровільне безкоштовне донорство крові в Україні;

3) Створити в Україні гідну систему донорства крові.

Більш детально можна ознайомитися з кампанією на сайті: www.yazdamkrov.org

Детально про кампанію

Ми маємо на меті змінити культуру України на 100% добровільне донорство та пропагувати культуру соціальної відповідальності.

Ми закликаємо призначити відповідальну особу за донорство крові в Міністерстві охорони здоров’я України.

Зняти гриф секретності зі статистики по крові. Кров – наш національний ресурс! Реальні факти дуже важливі.

Зробити можливою здачу крові в неробочий час, організувавши роботу центрів крові по суботах.

Ми закликаємо Міністерство охорони здоров‘я створити національний реєстр добровільних донорів крові, сформувати та підтримувати систему постійних донорів-волонтерів.

Наша кампанія буде першою свого роду в Україні у застосуванні величезного потенціалу соціальних мереж, зокрема Facebook для залучення однодумців до спроб змінити ситуацію на національному рівні через свої власні активні дії.

Ми сподіваємося донести позитивний меседж до суспільства та залучити якомога більше підтримки для кампанії через різні ЗМІ.

На базовому рівні кампанії ми запрошуємо людей, благодійні та медичні організації приєднатися та дати поштовх змінам шляхом підписання петиції.

На другому рівні ми закликаємо людей окремо чи в групах відвідати станцію крові та безкоштовно здати кров. За підтримки відомих людей України, ми хочемо спонукати людей до здавання крові і допомогти їм усвідомити, який це безцінний дар.

На додаток до постійно оновлюваного контенту та новин від донорів, ми плануємо вести колонку новин про наших нових партнерів \ компанії та організації, які приєдналися до нас та розповідати про підтримку нашої кампанії зірками \ публічними особами.

Ми запустимо повномасштабну і цікаву програму протягом року реалізації кампанії, щоб прикути до себе увагу та заручитися новою підтримкою.

Ми плануємо провести декілька виїзних донорських акцій протягом року, щоб залучити офісних працівників до донорства.

У нас вже заплановано проведення  графічного конкурсу з нашим сайтом-партнером, метою якого стане виготовлення постеру кампанії студентами художніх шкіл. Підведення підсумків конкурсу відбудеться на екваторі нашого проекту. Таким чином, ми розігріємо інтерес до нашого проекту серед творчих людей, можливо дамо змогу голосувати за вподобання та збільшимо наш трафік у соціальних мережах.

Організатори кампанії Yazdamkrov.org

БО «Клуб Левів м.Києва»

Київський Клуб Левів було засновано у 2002 році. З того часу кількість членів Клубу зросла до більш ніж 80 – це волонтери, досвідом і працею яких було зібрано та пожертвувано $900.000 на гідні проекти в Україні. Міжнародні компанії, які співпрацюють з Клубом вже давно впевнилися в надійності Клубу, який  використовує пожертви за цільовим призначенням та постійно проводить контроль на місцях, куди надійшла допомога. За час свого існування Київським Клубом Левів було надано кошти на придбання інкубаторів для новонароджених, обладнання для діагностування раку у дітей, навчальних матеріалів для дітей з синдромом Дауна, були проведені спортивні заходи для розумово відсталих, забезпечені більш комфортні умови для дітей-сиріт, придбані нові окуляри, вакцини та подарунки до Різдва для людей похилого віку та виділено фінанси на закупку будівельних матеріалів для ремонту сирітських домів, будинків для людей похилого віку та медичних закладів. Це все стало можливими завдяки щедрій підтримці друзів Клубу. За більш детальною інформацією, завітайте на сайт  www.kyivlionsclub.org

Асоціація молодих донорів України (www.krov.ua)– всеукраїнська молодіжна громадська організація, створена ініціативною групою активної молоді, яка пропагує безоплатне донорство крові.

Метою діяльності організації є сприяння розвитку донорського руху в Україні та пропаганда безоплатного здавання крові.

Головною формою діяльності Асоціації є впровадження Програми пропаганди донорства крові «Здай кров – врятуй життя!».

«Всеукраїнська Організація Здоров’я»/ Клуб донорів (www.uho.in.ua) – це об’єднання творчих, прогресивних та всіх небайдужих людей до нагальних проблем України в сфері громадського здоров’я.

Основною метою діяльності Організації є: сприяння здоровому способу життя та поширення культури взаємодопомоги серед громадян України на території України, та розвиток системи охорони громадського здоров′я; задоволення та захист законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів своїх членів.

© 2009-2011 OO "Всеукраїнська Організація Здоров'я"
Всі права захищені.
Створення сайту: Carrot Web Studio