This version of the page http://dzyga.com/fotoclub/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-27. The original page over time could change.
Новини клубу - fotoclub Новини клубу - fotoclub - fotoclub
Новини клубу
Заходи
Маніфест
Члени клубу
Анкета
Фотогалерея
Форум
Контакти

Наталя та Інна Шинкаренко у клубі "5х5"

У середу 23 листопада о19 год. у фотоклубі "5х5" (пл. Коліївщини,2) відбудеться зустріч з фотографами Наталією та Інною Шинкаренко, а також презентація проекту клубу із Юрієм Яремчуком та Мар'яною Борик.

Детальніше... Додати коментар
 

Надя Романова і Ян Саудек у клубі "5х5"

З третьої спроби ми все ж таки зустрінемося з найбільш очікувано нашою гостею. Всі вже знають, що майже рік тому до нас з Каунаса завітала литовська фотографиня Надя Романова. Приїхала на кілька місяців і, здається, з нею сталася звична річ - Надя закохалося у Львів.

Детальніше... Додати коментар
 

Жіночий день. Надя Романова і Уляна Кіт у клубі "5х5"

У середу 9 листопада о 19:00 у фотоклубі "5х5" (пл. Коліївщини,2) відбудеться зустріч з фотографом із Литви Надією Романовою та перегляд світлин львів'янки Уляни Кіт.

Майже рік тому до нас з Каунаса завітала литовська фотографиня Надя Романова.Приїхала на кілька місяців і, здається, з нею сталася звична річ - Надя закохалося у Львів. Литовська фотографиня і дизайнерка покаже свої світлини і поділиться секретами своїх успіхів у розробці ексклюзивного стилю і дизайну тематичних ресторанів.

Детальніше... Додати коментар
 

Хіпі у Львові і у фотоклубі "5х5"

У середу 2 листопада о сьомій годині у клубі "5х5" ми зберемося щоб згадати минулі часи. А допоможе нам у цьому автор і укладач альманаху "Хіпі у Львові" Алік "Світильник" Олісевич. За більше ніж сорокарічну історію руху хіпі у країнах покійного союзу назбирався величезний архів - власне його ми і будемо гортати.
Детальніше... Додати коментар
 

Кшиштоф Войцеховський: світлини про джаз

У п'ятницю 28 жовтня о 19 год. у фотоклубі "5х5"  відбудеться відкриття джазової виставки патріарха польського сучасного мистецтва, чудового фотографа Кшиштофа Войцеховського "Musica Muta".
Детальніше... Додати коментар
 

У фотоклубі Олександр Войтович та Роберто Ферддоліні

У середу 19 жовтня о 19 годині у фотоклубі "5х5" (пл. Коліївщини,2) ми продовжимо нещодавно започатковану серію творчих зустрічей з нефотографами. На цей раз у нас у гостях куртуазний львівський живописець, знавець жіночої витонченості та улюбленець публіки Олександр Войтович.
Детальніше... Додати коментар
 

Олена Субач і Олександра Ніжинська у клубі «5х5»

Із 12 жовтня о 19 год. ми починаємо новий цикл наших зустрічей в клубі «5х5» (пл. Коліївщини,2).
Молода київська мистецтвознавець Олександра Нежинська прочитає для нас курс лекцій про сучасну художню фотографію. Темою першою зустрічі буде «Ринок фотографії, аукціони фотографії, ціна на фотомистецтво, як вона визначається і від чого залежить».
Детальніше... Додати коментар
 

Не-фотографи. Олександр Фразе-Фразенко «Про межі та узагальнення»

Нещодавно мене знайомили з одним молодим чоловіком і при цьому зазначили, що він не-фотограф і не цікавиться фотографією. Це було так дивно - спробуйте зараз зустріти не-фотографа.
Детальніше... Додати коментар
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 8 з 103