This version of the page http://dzyga.com/l2/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-26. The original page over time could change.
Про проект - L2 Про проект - L2 - L2
Про проект
Програма
Контакти
Про учасників
Фото
Звіт 2009
Звіт 2008

«L²». Помноження культур Любліна і Львова


Ідея проекту L2 полягає у створенні нагоди для зустрічі різних творчих середовищ Любліна і Львова. Насамперед це представники «молодого», експериментального, незалежного, альтернативного, сучасного мистецтва та культури. Безпосередній контакт має стати шансом для обміну знаннями та досвідом, зокрема обміну «ноу-хау» в царині мистецтва і культури, що в майбутньому сприятиме зміцненню зв’язків, а також ініціюванню та реалізації культурних проектів.

Групи, які беруть участь в проекті, створюються у такий спосіб, щоб якнайширше представити спектр творчості культурних осередків міст. Окрім митців участь візьмуть менеджери культури, куратори виставок, аніматори, журналісти та публіцисти, представники громадських організацій.

Мистецькі програми включають концерти, спектаклі, навчальні заняття, музичні заходи, мультимедійні презентації, перегляд фільмів, показ альтернативної моди, перформанси, читання лекцій про мистецтво та культуру.

Першим етапом проекту L2 був триденний виїзд майже ста осіб з Любліна до Львова у листопаді 2008 року. Другий етап є запланований на квітень 2009 року, коли Люблін відвідають львівські митці.

Наступні стадії проекту будуть організовуватися на підставі здобутого досвіду і систематичних консультацій із середовищами Любліна та Львова.

Координатор проекту в Польщі: Осередок Культурної Анімації Люблінського Культурного Центру
Координатор проекту в Україні: Мистецьке об’єднання «Дзиґа»

Фото 2008 р (Львів)