This version of the page http://www.rivneinfo.com/blogeru-ogo.ua/orlov.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-23. The original page over time could change.
Орлов Микола | Блоги OGO.ua
  • Головна
  • Про проект
  • Написати листа
23.03.2011 17:24
Орлов Микола
Поділитися |
Ω Бізнес-консультант, Голова Ради ГО "«Аналітичний центр розвитку міста «ЗЕОН»"
Записи автора

"Зважаючи на отриману освіту, професійний досвід та громадсько-політичну  активність, вважаю себе фахівцем  з муніципального та регіонального  розвитку.  В моєму активі володіння бюджетними процесами, системою міського господарства та знання виборчого законодавства і системи функціонування влади в країні.  Маю організаційні здібності. Здатний продукувати інноваційні пропозиції та шукати шляхи їх реалізації. Добре почуваюсь у сфері індивідуального та групового консультування в сфері бізнесу та розвитку особистості."

 

Освіта: вища, факультет економіки та менеджменту Української державної академії водного господарства.

 

Вік: 38 років

 

У різні роки: Член Європейських мереж дослідників в галузі житла (ENHR, Швеція) та в галузі державного управління (NISPAcee, Словаччина), Всеукраїнських асоціацій політичних наук та економістів, депутат Здолбунівської міської ради 2006-2010 роки,  голова комісії з питань бюджету, фінансів та податкової політики. У 2011 році обраний Головою Громадської ради при Здолбунівській РДА. Хобі - Інтелектуальні ігри, самоосвіта. Учасник телешоу “Перший мільйон” на “1+1” 26.12.2003, переможець гри “Ва-банк” на телеканалі “Рівне 1”, перша премія на фотовиставці “День Європи” –2003, премія на фотовиставці „День Європи-2005”, відзнака на фотовиставці-2006. Переможець Всеукраїнського конкурсу „Молода Економіка - 2006” м.Київ. Розробник та керівник декількох проектів, фінансованих Міжнародними та всеукраїнськими донорськими інституціями. Член Президії Рівненської обласної організації Єдиного Центру.

 

Власник інтернет проектів:

Бізнес  консалтинг та муніципальне управління - http://kerivnyk.org.ua/

Позитивні технології та психологія - http://pozitivka.info/

Кар’єрний консалтинг та Освіта за кордоном - http://profisovet.net/ 


Контакти: Analitik_Rivne@bigmir.net,

Skype: Analitik_Rivne


 


Коментарі


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 756





Останні фотооголошення

Новини партнерів