This version of the page http://shop.kovalska.com/about.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-22. The original page over time could change.
Ковальська.com
Авторизацiя

В корзинi товарiв: 0
На суму: 0 грн

КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ

БЕТОННІ СУМІШІ ЗАЛІЗОБЕТОННІ ВИРОБИ СЕРІЙНІ АВЕНЮ АВЕНЮ ДЕКОР БЛОКИ ПЕРЕГОРОДОЧНІ ТА СТІНОВІ СУХІ БУДІВЕЛЬНІ СУМІШІ МЕТАЛОВИРОБИ БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ ЗАГАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

ПРО КОМПАНІЮ

Головна / Про компанію

Про компанію

Промислово-будівельна група «Ковальська» –  це низка потужних підприємств у різних сегментах будівельної галузі, що виконують повний обсяг робіт: від видобування сировини і виготовлення будівельних матеріалів до зведення об’єктів житлового, комерційного та соціального призначення.
Інтернет- магазин Промислово-будівельної групи «Ковальська» дає унікальну можливість користувачам Інтернету замовляти високоякісну продукцію, що випускається під торговельними марками компанії, в зручний час у зручному місці, не виходячи з офісу чи власної оселі.

ФЕМ «Авеню»

Фігурні елементи мостіння «Авеню» що виробляються на підприємствах Промислово-будівельної групи «Ковальська»- це взірець якості та досконалості форм, запорукою чого є сучасне обладнання, бездоганна сировина та найкращі фахівці в галузі. Фігурні елементи мостіння використовуються для мостіння вулиць, тротуарів, садово-паркових доріжок, дитячих майданчиків, територій АЗС тощо. Високі естетичні властивості, екологічна чистота та міцність продукту, довгий термін експлуатації, температурна стійкість- ось лише деякі з унікальних переваг «Авеню».
На всю продукцію, що виробляється під торговельною маркою «Авеню», розповсюджується гарантія виробника 15 років.

Бетон від Ковальської

Торговельна марка «Бетон від Ковальської»,  що була створена у 2002 році, отримала визнання, як серед професіональних будівельників, так і серед звичайних людей. На сьогодняшній день бренд «Бетон від Ковальської» це уособлення якості, надійності, зручності. Місія компанії – задовільняти потреби будівельних компаній, пропонуючи широкий спектр різноманітних товарів для будівництва  найкращої якості, та забезпечити надійність та довговічність продукції, при умові неухильного дотримання екологічної безпеки. 
Під ТМ «Бетон від Ковальської» виробляються не тільки високоякісні бетонні суміші, але і весь асортимент залізобетонних виробів, що використовуються при будівництві житлових будинків, промислових будівель, доріг тимчасового і постійного користування, для ремонту і прокладки теплових мереж, тощо.
Географія розміщення підприємств, що виробляють продукцію під брендом «Бетон від Ковальської» дає унікальну можливість клієнтам компанії отримувати бетон та залізобетонні вироби зручно та вчасно з найближчого заводу у місті Києві та Чернигові.



Всі права захищені © 2009 Наша адреса: 01013, м. Київ, вул. Будіндустрії, 7 тел. 8 (044) 239-07-70