This version of the page http://www.rivneinfo.com/blogeru-ogo.ua/terentev.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-18. The original page over time could change.
Сергій Терентьєв | Блоги OGO.ua
  • Головна
  • Про проект
  • Написати листа
31.01.2011 15:06
Сергій Терентьєв
Поділитися |
Ω Пастор євангельської церкви “ГОЛГОФА”, керівник МГО “НОВИЙ РІВЕНЬ”
Записи автора


Освіта: НУВГП, факультет екології та природокористування, бакалавр

 

Про мене: Найбільше у цьому житті люблю спілкування. Балакаю багато, часом сам із собою ;). Не уявляю життя без друзів, родини, церкви

 

Улюблені цитати:

"Моя хата не з краю, а твоя?", "Для слави Бога! Заради України! На користь людям!"

 

Улюблена книга: Біблія, Тома Кемпійський "Наслідування Христа", Еразм Ротердамський “Похвала глупоті”

 

Хобі (та зацікавлення): журналістика, спілкування, тренінги

08.11.2011
Прийшов час робити справді щось важливе
В моєму житті - новий етап. Від 1-го листопада почав працювати з фондом «РАЙДУГА» у ролі координатора сирітського служіння. Проект величезний і надзвичайно важливий. В наступному році ми матимемо чотири табори в різних куточках України.
23.09.2011
По морді букетом? І що?
Тільки лінивий не говорить сьогодні про Дашу, студентку Києво-Могилянки, що "зарядила міністру освіти по обличчю букетом квітів".
12.09.2011
Долучайтесь до молитви за сиріт
Яким би утопічним не здавалося гасло "Україна без сиріт", але вірю, що всі разом ми можемо щось змінити.
05.09.2011
"Каждый сходит с ума по-своему" ;)
Давно хочу скинути десяток кілограмів і ось тут один товаріщ ні з того ні з сього розповідає про те, як ще один товаріщ схуд, використовуючи якусь дієту.
02.09.2011
За п’ятнадцять хвилин осінь. Підсумки літа
На годиннику 23:45, літо майже минуло, хочеться поглянути і запитати себе: а чи не даремно я його прожив?
11.07.2011
Правда про сиріт
Кілька тижнів тому мене запросили проповідувати в табір. Не зовсім звичайний табір. Це був “оздоровчий” табір неподалік одного міста (не хочеться нікого підставляти, тому всі імена вигадані;). У такі табори на літо звозять дітей-сиріт із навколишніх інтернатів. Привітний персонал, діти, що радо вітаються із тобою та виглядають доволі круто, сльози розставання перед від'їздом і, здавалося. нема про що писати, але…
20.04.2011
Дякую владі Рівного або Пасхальний подарунок рівнянам
Спочатку я дізнався про “це” в соціальних мережах, скажу чесно - не повірив, а згодам побачив “це” на власні очі.
18.04.2011
Передвеликоднє: Не забуваймо про головне
В один із прекрасних весняних днів я вийшов із cвоїми доцями прогулятись. Вони захотіли погратись у пісочниці поряд із нашим будинком. Набравши достатньо відеречок, пасочок та іншого приладдя, розпочали гру. Я сидів і спостерігав за цим дійством. І мимоволі став учасником ситауції, що наштовхнула мене на роздуми “не забуваймо про головне”.
31.03.2011
Біжучи — не пробіжи життя!
Ми живемо у дивний час. Час, коли люди встигають усе, окрім одного, — жити. Ми всі розуміємо, що всіх грошей не заробиш, але чомусь як тільки згадуємо про своє життя, одразу забуваємо про це.
15.03.2011
Пекло для велосипедистів
Два дні тому, поклавши зимову куртку до шафи, я зрозумів: час діставати свого двоколесного помічника ;) Привівши в порядок велосипед і перевіривши колеса та гальма, виїхав на вулицю... Радість змінилась на жах. Так страшно мені не було давно.
15.02.2011
“Якщо Ваше щастя не в грошах — віддайте їх мені”
Останнім часом часто чую питання на свою адресу: “Яка в тебе зарплата?” Мене це питання дуже дратує і насторожує; і не через те, що я отримую мільйон і боюсь про це сказати, і навіть не через те, що для багатьох моя зарплата — це сором. Просто дивно, чому це цікавить співрозмовника. Невже гроші, кар’єра, наявність квартири, машини — це те, що важливо і варте обговорення? Я заробляю достатньо, щоб часом викидати недоїдки, за які, скажімо, в Африці можуть просто вбити. Я щасливий, щасливий не через наявність чи відсутність грошей, а через те, що усвідомлюю своє покликання і призначення.
01.02.2011
Думати не боляче, або Простий та дієвий рецепт змін на краще
Двічі протягом останніх кількох місяців стикався із комунальними проблемами. Двічі проблему чемно та швидко допомогла вирішити гаряча лінія при міськвиконкомі. Здавалося б, ідеальний результат: два звернення — дві проблеми вирішено. "Влада працює — і це радує", — подумав я і зрадів.

Коментарі


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 1068

Новини партнерів