This version of the page http://www.zaukrainu.org/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-17. The original page over time could change.
Новини та коментарі | Офіційний сайт партії "За Україну!"
НОВИНИ ТА КОМЕНТАРІ
Більшість відмовилася збільшити зарплати бюджетникам
Парламентська більшість не підтримала Законопроект лідера партії «За Україну!» В’ячеслава Кириленка, яким пропонувалося підвищити заробітні плати бюджетникам. Зокрема, працівникам установ, закладів та організацій бюджетної сфери.Зокрема, працівникам установ, закладів та організацій бюджетної сфери.
Кириленко вимагає оприлюднити газові угоди
Сьогодні навіть бабуся, яка продає пиріжки в пішохідному переході, може сказати уряду Азарова: різати курку, що несе золоті яйця – повна дурість.
Кириленко: «Партія регіонів» розпочала перший етап ухвалення закону про русифікацію
10 листопада, зразу після Дня української мови і писемності, Партія Регіонів внесла до парламенту першу частину Закону про мови. Практично - закон про русифікацію. Про це заявив лідер партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко.
В’ячеслав Кириленко вшанував загиблих 303 роки тому мешканців Батурина
303 роки тому московське військо, скориставшись підземним ходом, проникло до міста. Незважаючи на запеклий опір, стримати натиск царського війська козакам не вдалося. Розпорядженням Меншикова, всіх мешканців Батурина було жорстоко страчено.
Депутати від партії «За Україну!» відвідали Тернопільщину
Сьогодні народні депутати від «За Україну!» разом з головою партії В’ячеславом Кириленком провели зустріч з партійним активом Тернопільської області.
Народні депутати від партії «За Україну!» відвідали Львів
Сьогодні народні депутати В’ячеслав Кирилеко, Володимир Мойсик, Ксенія Ляпіна відвідали з робочою поїздкою Львів.
Блог В’ячеслава Кириленка на «Українській Правді»: ''Усьо буде не Донбас''
Сьогодні Янукович передав народу письмове привітання із Днем української писемності та мови. Правильні слова про мову сказані. Зроблені ритуальні поклони. Віддано належне фігурам риторики. Тільки от мові від того привітання не краще. Українська поступово зникає із телебачення та радіо, зовнішньої реклами та друкованих ЗМІ. Її усе менше на транспорті, стадіонах та у кіно. І це за діючого законодавства, більш-менш лояльного до мови.
«За Україну!» провела акцію «Ні – зомбуванню. Мова - не язик!». ФОТО
Сьогодні, 9 вересня, у День української мови та писемності активісти партії «За Україну!» провели акцію-флешмоб «Ні – зомбуванню. Мова - не язик!» на захист української мови.
Вітаємо з Днем української писемності та мови!
Мова – це основа самовизнання нації, найважливіший чинник розвитку країни. Саме мова є душею нації, її генетичним кодом, адже у її глибинах народилося культурне надбання, яким може пишатися український народ
Кириленко вимагає припинити рейдерське захоплення видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА"
«Де нова київська влада? Де правоохоронці? У які гуманітарні концепції влади це вкладається? Це все, на жаль, питання риторичні», - зазначив В’ячеслав Кириленко.
ГОЛОВНЕ
Кириленко: «Партія регіонів» розпочала перший етап ухвалення закону про русифікацію
10 листопада, зразу після Дня української мови і писемності, Партія Регіонів внесла до парламенту першу частину Закону про мови. Практично - закон про русифікацію. Про це заявив лідер партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко.
1  |  2  |  3  |  4
В'ячеслав Кириленко в Твітері
Регіональні представництва
Архів
Вступити в партію
Написати листа