This version of the page http://www.rivneinfo.com/blogeru-ogo.ua/lashuk.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-17. The original page over time could change.
Лащук Олександр | Блоги OGO.ua
  • Головна
  • Про проект
  • Написати листа
Лащук Олександр
ΩГолова Постійної комісії з питань захисту прав людини, законності та правопорядку, керівник фракції ВО "Свобода Рівнеради

 

Освіта:

 

Національна академія державного управління при Президентові України („державне управління” ) Волинський державний університет ім. Лесі Українки («психологія») Волинська духовна семінарія («богослов’я»)

 

Про мене:

 

Зараз я у такому віці, коли занадто старий, щоб бути молодим, і занадто молодий, щоб бути старим («Кохання живе три роки»)

 

Досягнув всього ще у далекому 1997, а далі - суцільна творчість.

 

Улюблені цитати:

 

Як зробити так, щоб прокинутись, коли не спиш?! Ф.Бегбеде

 

Відкрий для себе чарівний смак Національної Революції! С.Петлюра

 

Зацікавлення:

 

Трансперсональна психологія

 

10.11.2011
Симпатичні дівчата, романтична музика, безкоштовний алкоголь…
У п’ятницю, 4 листопада 2011 року, ми з представниками громадськості й депутатами завітали до інтернет-клубу з космічною назвою. Як і у всіх закладах з подібними назвами, там було організовано невідомим господарюючим суб’єктом азартні ігри. Заглянути туди нас змусило не бажання долучитись до реалізації ігрових комбінацій з подальшим викидом у кров адреналіну, а звичайне прагнення виявити свою нелюбов до гральних закладів, які діють під накриттям міцного судово-бюрократично-кримінально-непробивного «даху».
02.11.2011
Все мине, лише правда залишиться!
Присвячується справжнім Героям України, котрі боролись з окупаційними режимами Росії і Німеччини, з комуністичною і нацистською нечистю!
12.10.2011
«Дойче хаус», повії і радянські партизани
У квітні цього року народні депутати обрані від «Батьківщини», Комуністичної Партії України і Партії Регіонів в єдиному пориві вносили проект Постанови Верховної Ради «Про відзначення 70-річчя партизанського руху в Україні» і в котрому пафосно рекомендували громаді Рівного перейменувати дві вулиці міста на честь Кузнєцова і Мєдвєдєва. Ці депутати мабуть не знали, чи не хотіли знати, що майже вся реальна «совітська» партизанська боротьба на Рівненщині була побудована на хтивих можливостях двох польських повій.
27.09.2011
Чи полюблять рівняни тролейбуси?
Зручність пересування людей у місті повинна стати пріоритетом для місцевої влади. Власне, більшість виробничих, соціальних і культурних факторів міського життя можуть бути реалізовані тільки за умови існування ефективної транспортної системи, повноцінну діяльність якої мають підтримувати органи місцевого самоврядування. Всі розуміють, що задоволення практично всіх потреб мешканців міста залежить від стану транспортного сполучення.

 


Новини партнерів